Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 8:16
~~donek napisał(a): Czytać czytać lemingi to znaczy pisać pisać i doro:)

Ty to donek gość jesteś, żonę masz , dzieci masz ,wnuki masz ,kasę masz , języki znasz ,głowy różnych państw znasz . A zobacz ta oszczana ,szczerbata pokraka , ten ,,chodzący ''trup , zdradziecka morda .Jak długo jeszcze donek, dlaczego on jeszcze nie w piekle ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~POkrzywa niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 8:39
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Czytać czytać lemingi to znaczy pisać pisać i doro:)

Ty to donek gość jesteś, żonę masz , dzieci masz ,wnuki masz ,kasę masz , języki znasz ,głowy różnych państw znasz . A zobacz ta oszczana ,szczerbata pokraka , ten ,,chodzący ''trup , zdradziecka morda .Jak długo jeszcze donek, dlaczego on jeszcze nie w piekle ?

to dobre,ci co służyli do'89 zsrr dziś chcą przejąć władzę,a nas Polaków nadal widzą pod butem obcego,czy to Niemca czy ruskiego,nigdy, niech,,stary dziadu,, żyje sto lat
~~Szmaragdowy Jabłoń niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 8:58
~~POkrzywa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~prokurator Piotrowicz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Czytać czytać lemingi to znaczy pisać pisać i doro:)

to dobre,ci co służyli do'89 zsrr dziś chcą przejąć władzę,a nas Polaków nadal widzą pod butem obcego,czy to Niemca czy ruskiego,nigdy, niech,,stary dziadu,, żyje sto lat

Okrutny jesteś. Staruch już dziś ledwie zipie, a ty mu jeszcze 20 lat ? Prawdziwy katolik.
~~donek niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 9:18
Ja to jestem gość każdy leming mi się na mieście kłania i kochają mnie lemingi.
~~Eee niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 11:40
Kobieta nadużywa stanowiska, wpływów, znajomości. Z OIOM-u czyni ochronkę dla męża, i to całe bagno moralne tylko po to, aby okradać ZUS i brać przez 2,5 roku emeryturę Stanisława …
Opisują to dziennikarze. W cywilizowanym kraju byłby to koniec jej kariery. Co dzieje się w Polsce PiS? Szczucie na dziennikarzy przez rządowe media i atak Krajowej Rady Radiofonii i TV.
~~Brunatnozielona Brodia niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 14:46
Ale z drugiej strony zasiłki chętnie przytulę
8 kwietnia 2023r. o 14:50
~~Brunatnozielona Brodia napisał(a): Ale z drugiej strony zasiłki chętnie przytulę

Jakie zasiłki?
8 kwietnia 2023r. o 15:18
13, 14 i 15 emerytura o tym myślałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.