~~16okruJ napisał(a): Na materiale z życzeniami świątecznymi, puszczanym w rządowej TV widać w jak fatalnej kondycji jest Kaczyński. On ledwo mówi.
Ta pisowska banda nie ma sumienia. Zamiast namówić starszego, schorowanego człowieka do odpoczynku, dać mu spokojnie umrzeć ,każdą mu występować w propagandowych spotach.. Może na OIOM go dadzą . Na kolejne 4 lata . Żenada.
~~Przemo napisał(a):Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): Na materiale z życzeniami świątecznymi, puszczanym w rządowej TV widać w jak fatalnej kondycji jest Kaczyński. On ledwo mówi.
Ta pisowska banda nie ma sumienia. Zamiast namówić starszego, schorowanego człowieka do odpoczynku, dać mu spokojnie umrzeć ,każdą mu występować w propagandowych spotach.. Może na OIOM go dadzą . Na kolejne 4 lata . Żenada.
Znaczy się kolega kolaborant ogląda rządową TV
wstydu nie masz………D
~~Horus napisał(a): Albo ja coś napiszę jako ZABLOKOWANY
~~ZABLOKOWANY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Albo ja coś napiszę jako ZABLOKOWANY
a pisz tylko nie obrażaj nikogo ...
bo później jakaś łajza napisze że ja kogoś tu obrażam i wyzywam...;D
a znam taki przypadek...;D
~~16okruJ napisał(a): Na materiale z życzeniami świątecznymi, puszczanym w rządowej TV widać w jak fatalnej kondycji jest Kaczyński. On ledwo mówi.