Chyba na razie Rosja nie ma zamiaru się rozpaść wbrew przewidywaniom ci niektórych ekspertów :D
"Dane Federalnej Służby Statystycznej wskazują, że produkcja przemysłowa w Rosji wzrosła w marcu o 1,2 proc. w porównaniu z rokiem poprzednim – podała agencja Bloomberg w środę. Medium zwraca uwagę, że znacznie powyżej przewidywanych wyników."
Komputery, produkty elektroniczne i optyczne, które według ekonomistów mogą obejmować części do silników lotniczych i rakietowych, a także celowniki optyczne i inne systemy, wzrosły o 23 proc.” – podkreśla Bloomberg."
Wojska Obrony Powietrznej Kraju to jednak potęga ! Pocisk wpadł w grudniu a oni zareagowali w kwietniu ....... :D
"Wojsko i rząd wstępnie łączą obiekt, znaleziony w miejscowości Zamość pod Bydgoszczą, z masowym ostrzałem Ukrainy przez Rosję 16 grudnia ub. roku, gdy „odnotowano wlot w naszą przestrzeń powietrzną niezidentyfikowanego obiektu” – podaje Interia. O tym, że wówczas nad polskim terytorium znalazła się rakieta, mówił też premier Mateusz Morawiecki."
no i co?...mam być tym przerażony? ...a może myślisz że nadejdą jakieś myśli samobójcze? ;D
otóż muszę cię rozczarować...nic z tych rzeczy...
żałujesz prawda? ;D
a może i tobie marzy się ''ban '' dla mnie? ;D ...może załóż tu temat z apelem o to ...zacznij zbierać podpisy ...;D... nie trzeba być geniuszem by przewidzieć wynik...HAHAHA
piszesz ''wszyscy''?...czyli znowu robisz z siebie nie wiem...wróża? ...masz tu jakiś ''mandat'' uprawniający cię do przemówień w imieniu ''wszystkich''? ;D
masz tu to ..czy obejrzysz nie wiem...ale wiem że tego nie skomentujesz...;D
~~Horus napisał(a): piszesz ''wszyscy''?...czyli znowu robisz z siebie nie wiem...wróża?
Skoro napisałeś że NIKT nie zareagował na twojego posta… to chyba wszyscy mają cie tam hdzie mają. Prócz jednego ;)
Ale on pauze kręci to się nudzi. 20 lad życia do nadrobienia przecież ma :D
Ale ja zareagowałem… bo cie lubie ;))
Lubię gdy myślisz że myślisz.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.