PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): piszesz ''wszyscy''?...czyli znowu robisz z siebie nie wiem...wróża?
Skoro napisałeś że NIKT nie zareagował na twojego posta… to chyba wszyscy mają cie tam hdzie mają. Prócz jednego ;)
Ale on pauze kręci to się nudzi. 20 lad życia do nadrobienia przecież ma :D
Ale ja zareagowałem… bo cie lubie ;))
Lubię gdy myślisz że myślisz.
Nie ma za co ;))
a co mnie do tego gdzie ci ''wszyscy'' mnie mają? :D
90% tych jak ich określasz ''wszystkich'' ja też mam gdzieś ...
dlaczego?...bo jak widzisz większość potrafi również być na tyle durna by nie zauważać że mniejszość może lub zgoła ma rację ......;D
a ten jeden co to wg. ciebie ''kręci pauzę'' może w tej chwili odpoczywa by ruszyć i dowieźć ci być może na jutro paróweczki do biedry...abyś nie musiał jeść ''robaków''
może też wiezie podtrutą pestycydami mąkę zmieloną ze zboża ''technicznego '' sprowadzonego od twoich ziomali z Ukrainy...
czy to dla ciebie takie ważne co robi? ...dlaczego nie piszesz że jedzie zarabiać by utrzymać rodzinę?...by pomóc np. dziecku w zakupie mieszkania?
skupiasz się na sprawach dla ciebie nieistotnych a jednak zaprzątających ci umysł...to jest normalne?
zareagowałeś na mój wpis?...jakoś mnie to nie dziwi...;D
ty mnie lubisz?....no nie wiem czy spodoba się to twojemu koledze który postawił cię w szeregu moich ''wrogów'' :D
nie ryzykuj...;D
to rada z dobrego serca...po co masz tu mieć wroga?....HAHAHAHA
teraz wracam do Eurosportu bo świetny mecz rozgrywa Luka...