Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Lazurowy przydacznik niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:41
A gdyby wspomniał o salcesonie też by to cię tak zaintrygowało ? ty nie mając nic do powiedzenia nadrabiasz kpiną tylko najczęściej wychodzi na to że kpisz z samego siebie. Prosić ciebie? I co napiszesz? Że jesteś prezesem firmy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sasanka skalna niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:43
PRL nie jest zainteresowany co wozi kierowca. On jest zainteresowany kierowcą. Dziwnie to wygląda.
11445
PanM
29 kwietnia 2023r. o 19:45
PIS-PO-PRL napisał(a): ale mnie nie interesuje co wozi kierowca.
Wspomniałem o parówkach bo jan o nich wspomniał.
a jan wie... najlepiej.
rozumiesz?
;))

Ktoś napisał: ~~Lazurowy przydacznik napisał(a): A czym ty się zajmujesz? Tego już nie napiszesz.

poproś ;)

Powiedz, powiedz PRL ku czym ty się zajmujesz ?
Powiedz powiedz bo najbardziej
Jana to frasuje.
Powiedz proszę PRL ku
W chwilach gdy tu nie pisujesz
Powiedz prawdę czy pracujesz ciężko
Czy z doskoku tylko tutaj czasem dokazujesz ?
Karmimy ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:48
https://wiadomosci.wp.pl/samobojstwo-syna-poslanki-hejt-i-madzia-z-prokuratury-6891196769229408a

Miejsce zbyszka jest we więzieniu zaostrzonym rygorze
~~Pięciornik skalny niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:49
No i pojawiła się gnida dworska.
18442
PIS-PO-PRL
29 kwietnia 2023r. o 19:51
~~Lazurowy przydacznik napisał(a): A gdyby wspomniał o salcesonie też by to cię tak zaintrygowało ?

gdyby o nim wspomniał, to bym napisał "rozwoziciel salcesonu"
to go obraża?
ja kiedyś dawno temu meble woziłem... rozwozicielem mebli byłem ;))
możesz mnie tak nazywać jak chcesz ;))

~~Sasanka skalna napisał(a): On jest zainteresowany kierowcą.

coś w tym jest
nie znam drugiego takiego co świadomie 20 lat się frajerzył. Jest dla mnie... no fenomenem można by powiedzieć :D:D ;) ;)

PanM napisał(a): Karmimy ?

ja na dzisiaj niestety już muszę kończyć
wystarczająco dużo dostał, ale jak panm chce, to może deserem mu załadować... np serem, wędzonką, bimberkiem.
Oj jak jana boli, ze on na strychy wędzić i pędzić nie może
ukrywa to... ale go boli :D

do następnego :))

PIS=PO=PRL
~~Miłorząb pnący niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:56
Oj jaka szkoda że musisz iść. Twój kolega właśnie się ujawnił i byście mogli wspólnie wylizywać sobie rowki. Znowu gnom zostaje sam bo nikt z nim nie chce pisać i znowu zacznie tyldować.
~~roxeenaMonaahiYkirihozjybovxoh25 niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:57
Canadian News Today is your source for the latest news, video, opinions and analysis from Canada and around the world.

Find top News here : https://www.canadiannewstoday.com/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.