Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Rzerzucha ogrodowa niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:57
Jurek go olał ,Lucjan też no to z kim ma pisać?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
29 kwietnia 2023r. o 19:58

a nie mówiłem że go boli

a mówiłem

:D

PIS=PO=PRL
~~donek niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:03
Panowie policzmy głosy:) Horus nie ma programu, ja nie mam programu, bos nie ma programu , to aż za dużo żeby coś mondrego napisać:)
11445
PanM
29 kwietnia 2023r. o 20:06
PIS-PO-PRL napisał(a):
a nie mówiłem że go boli

a mówiłem

Zatem ja też znikam.
Pozdrawiam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~kierowca z TIRa niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:07
~~donek napisał(a): Panowie policzmy głosy:) Horus nie ma programu, ja nie mam programu, bos nie ma programu , to aż za dużo żeby coś mondrego napisać:)

I ci się udało . Jak mamusia, daje radę na tych TIRach ?
~~Eukaliptus smukły niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:09
Samotny jak palec w dupie. Ma to na co zasłużył.
~~Yogi niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:11
Stara dała mu chwilę, żeby coś mondrego napisał.....doradczyni:) i na dzisiaj ma już szlaban:)
~~Rdest polny niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:12
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
a nie mówiłem że go boli

a mówiłem

Zatem ja też znikam.
Pozdrawiam.

A znikaj . Wracaj do swojego szamba bo tam się czujesz najlepiej i nikogo tu nie znajdziesz kto chciałby z tobą popisać . Bo o czym z takim głąbem i bufonem?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.