~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Driakiew napisał(a): 19.30 , ile to już razy śpiewano tuskowi sto lat ?
bo tylko leming może oczy wlepiać w tego typu gadzinówkę
Ja pamiętam ostatnie 8 lat i wiadomości w TVPis słowo TUSK było w złym świetle powtarzane przez prowadzących co 30 sekund .
*******************************************************************************************************************************
Tu opinia o redaktorach TV Republika
Nigdy nie byłem zamoderacja na mediach społecznościowych,wkurzałem się gdy boleć kasował wypowiedzi,ale,mimo wszystko,byłbym za tym żeby zbanować dożywotnio PanM ,który domagał się na tym forum aresztu domowego dla niezaszczepionych.Przeciez to jest faszyzm,którego propagowanie podlega karze.
Dopisane 28.01.2024r. o godz. 22:56:Wolna Republika nawiązuje do zniewolenia Polski
Zastosowana autokorekta
Jestem za wolnością,ale nie dla wypowiedzi faszystów.
~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a): Tych PISowców do reszty popier.....o na spotkaniu z Szydło wstawili duże lustro na całą ścianę żeby wyglądało że jest ich dwa razy tyle co faktycznie .