~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
~~Brązowy Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
PiS to polityczna mafia i faktycznie powinna być zdelegalizowania ALE czy mniej są winni ci, którzy na nich głosowali i 2x pozwolili im przez 8 lat niszczyć Polskę ?
Moim zdaniem wina tych kilku milionów fanatyków jest dużo większa niż kilkuset drani którym te miliony dały władzę do rąk !
Zastosowana autokorekta
~~Dobre to napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
PiS to polityczna mafia i faktycznie powinna być zdelegalizowania ALE czy mniej są winni ci, którzy na nich głosowali i 2x pozwolili im przez 8 lat niszczyć Polskę ?
Moim zdaniem wina tych kilku milionów fanatyków jest dużo większa niż kilkuset drani którym te miliony dały władzę do rąk !
Powiedz to takim jak Lucjan , jego brat i innym betonowym ...om.
Zastosowana autokorekta
No właśnie powiedziałem, przecież z pewnością przeczytali.
~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
~~to pryszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Jak patrzę na te pisowskie, zakłamane, wredne gęby to sobie tak myślę, że życie naprawdę byłoby piękne, gdyby zdelegalizowano PiS.
więcej optymizmu, przecież są też piękne uśmiechnięte niemieckie twarze o aryjskiej urodzie , delegalizacja? napisz petycje do ryżego , załatwi to jedną uchwałą i po sprawie,tak jak on to rozumuje