oprych napisał(a): Dobrze że wymyślili wam te Ruskie szmaty, onuce itd. bo sami nic "mądrzejszego" nie jesteście w stanie wymyślić.Dopisane 15.05.2024r. o godz. 18:44:Aaa i wątpię żebyś ty był moim ojcem.
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Dobrze że wymyślili wam te Ruskie szmaty, onuce itd. bo sami nic "mądrzejszego" nie jesteście w stanie wymyślić.Dopisane 15.05.2024r. o godz. 18:44:Aaa i wątpię żebyś ty był moim ojcem.
Co za czubek nawet nie wie kto jest jego ojcem.,nie musisz wątpić ja na pewno takiego bękarta nie mam !
Zastosowana autokorekta
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Dobrze że wymyślili wam te Ruskie szmaty, onuce itd. bo sami nic "mądrzejszego" nie jesteście w stanie wymyślić.Dopisane 15.05.2024r. o godz. 18:44:Aaa i wątpię żebyś ty był moim ojcem.
Co za czubek nawet nie wie kto jest jego ojcem.,nie musisz wątpić ja na pewno takiego bękarta nie mam !
Sam napisałeś że ... mnie zrobił, więc jak nic to musiałeś być ty.Zastosowana autokorekta
Ty się leczysz na głowę przygłupie ???
oprych napisał(a): Jesteś pewien że to ja się powinienem leczyć?
~~h napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Jesteś pewien że to ja się powinienem leczyć?
Jestem pewien, że na nogi ,bo na głowę za późno . !
~~Brązowoszara Aukuba napisał(a): a czego oczekujesz po takich ''yntelektach''? ;D
takie dupki myślą (?) że jak rzucą w moją stronę kilka ''ruskich onuc'' to mnie to dotknie a mnie to tylko rozśmiesza...
a dzisiaj czytałem że ta armia którą od dwóch lat pokazują jaka to ona słaba ,jaka przestarzała właśnie jest bliska opanowania Charkowa...
dlaczego ?...bo min. i tam ''ukraińskie onuce'' robili ''wały'' co potwierdzają nawet ''hamerykańskie'' media...;D