Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~xyz niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 19:06
PIS to sekta ,rozmawiałem z moim osiemdziesięcioletnim bratem przez telefon , chciałem go powiadomić o chorobie członka rodziny ,jednak on bardzo szybko przeszedł do polityki i zaczął obrażać obecnie rządzących i mówić ,że w naszej rodzinie jest dwoje za Pisem i dwoje przeciw ,co nie jest prawdą , bo przeciw PIS jest nas trzech .W pewnym momencie powiedziałem ,że w Święta byłem w kościele i przychodzi bardzo mało ludzi .Oczywiście zostałem zrugany bo według niego kto nie jest za PISem to nie jest katolikiem ,na koniec rozmowy powiedziałem mu prawdę .że jego 50 letni syn zamierza wystąpić o apostazję ,tak się wściekł .że się rozłączył .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Życzenia panaM niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 19:13
Nie życzcie nikomu lepszego roku sami stańcie się lepsi.
~~Jasio niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 19:34
Zacznij od siebie grubasie. Dałeś się dobrze poznać kiedy byłeś w palikociarni.
~~Sinawa Gęsiówka niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 21:24
przecież ten gościu z górki ma inny nick
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 4:40
Nadal 2,3 mln Polaków (6% ogółu) mieszka w domach i mieszkaniach bez łazienki. Z 13,4 mln mieszkań w Polsce, ponad 900 tys. pozbawionych jest sr*acza, pewnie stąd to poparcie dla PiS. PiSowski elektorat s*ra po krzakach? A my dziwiliśmy się, że PiSowcy nie chcieli Tuskowej ciepłej wody w kranie.
~~Słońca blask niezalogowany
przedwczoraj o 10:56
~~Sinawa Gęsiówka napisał(a): przecież ten gościu z górki ma inny nick

A to on jeszcze żyje ? Podobno dawno gryzie ziemie . Chodzą słuchy że miał katolicki pogrzeb.
~~Jeszcze co niezalogowany
przedwczoraj o 14:06
~~Słońca blask napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Gęsiówka napisał(a): przecież ten gościu z górki ma inny nick

A to on jeszcze żyje ? Podobno dawno gryzie ziemie . Chodzą słuchy że miał katolicki pogrzeb.

To obraza uczuć religijnych.
~~Ciekawy niezalogowany
przedwczoraj o 14:16
To jak z tym portem w Szczecinie? Jest wreszcie sukces?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.