Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Następny ślepy i głuchy niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 9:50
~~ale płytki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ślepy i głuchy napisał(a): TV Republika nadaje się do utylizacji. Jej jedynym celem jest zaszczucie przeciw wszystkim i wszystkiemu co nie po drodze z PiS .

Boli prawda? to na ból coś weź

Prawda czasu prawda TV Republika. Jak z komuny. Jedna partia jedna prawda jedna telewizja. I wielu matołków .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cela plus niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 10:32
Kłamcy smoleńscy kaczyński i macierewicz muszą siedzieć w celach.
~~Tadek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 10:35
WOŚP to twór Owsiaka ale przede wszystkim ludzie, którzy w ogromnej większości popierają tę inicjatywę i czy się to komuś podoba czy nie, jest to inicjatywa wspaniała i głośna na cały świat, to coś czego Polakom się w świecie zazdrości. Gdyby nie orkiestra to w szpitalach mielibyśmy nadal epokę kamienia ciosanego bo na co idą nasze składki to nie wiadomo. Tylko banda oszołomów sprzeciwia się czemuś takiemu jak wośp. W ogóle nie rozumiem jak można to krytykować, ktoś nie chce pomagać to niech nie pomaga ale niech nie przeszkadza innym i to właśnie robi pis, który szczuje przeciwko J. Owsiakowi. Szczując przeciwko Panu Jurkowi, pis szczuje jednocześnie na Polaków a mimo to nawet ci, którzy wspierają inicjatywę, głosują też na tych czubków. Ja naprawdę mam nadzieję, żę nie są leczeni i diagnozowani przy pomocy sprzętu kupionemu przez J. Owsiaka bo na to nie zasługują. Niech leczą się u szamana lub u pewnej babci z Gromadki, na pewno daleko zajdą. Nienawistny naród, nienawistny pis, który wyrządził i nadal wyrządza szkody państwu polskiemu, jak w ogóle można ich ich popierać i tego ich słupa Nawrockiego, który nawet nie ukrywa już teraz, że będzie ewentualnym długopisem szerzącego nienawiść typa i będzie blokował rozwój Polski. Przez takie inicjatywy jak wośp jestem dumny z bycia Polakiem. Polska to wspaniały kraj, niestety mający wewnątrz sabotażystów w postaci pis, który trzeba odsunąć od Polski raz na zawsze.
~~WOŚP niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 10:56
Czym bardziej PIS i Szambo Republika opluwają WOŚP tym bardziej mobilizują normalnych Polaków do wspierania tej wspaniałej inicjatywy .Ja osobiście postanowiłem w tym roku podwoić wpłatę i namawiam tych którzy mają takie możliwości żeby też podwoili .
~~eci peci niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 11:04
nie wycieraj sobie swojej czerwonej gęby starszą panią,chcesz wspierać oligarchę twój problem,nie wszyscy są tacy fraj.... jak ty, płyń nadal czerwonym nurtem,wyzyskiwacz potrzebuje takich
~~Tadek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 11:14
~~eci peci napisał(a): nie wycieraj sobie swojej czerwonej gęby starszą panią,chcesz wspierać oligarchę twój problem,nie wszyscy są tacy fraj.... jak ty, płyń nadal czerwonym nurtem,wyzyskiwacz potrzebuje takich

O takich jak ty właśnie pisałem, nawet nie wiem jak skomentować tę ćwierćinteligencję.
~~8 gwiazdek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 11:30
~~eci peci napisał(a): nie wycieraj sobie swojej czerwonej gęby starszą panią,chcesz wspierać oligarchę twój problem,nie wszyscy są tacy fraj.... jak ty, płyń nadal czerwonym nurtem,wyzyskiwacz potrzebuje takich

A jaki ty masz ryj brunatny ,fioletowy ,nie to ty masz czerwoną mordę pisowski brudasie !
~~Jasio niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 12:02
~~Tadek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~eci peci napisał(a): nie wycieraj sobie swojej czerwonej gęby starszą panią,chcesz wspierać oligarchę twój problem,nie wszyscy są tacy fraj.... jak ty, płyń nadal czerwonym nurtem,wyzyskiwacz potrzebuje takich

O takich jak ty właśnie pisałem, nawet nie wiem jak skomentować tę ćwierćinteligencję.

Udaj się na Karola Miarki tam ci pomogą skomentować
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.