~~Piwna Kosodrzewina napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Kandydat obywatelski Prawa i Sprawiedliwości został spytany o ostatnią rozmowę telefoniczną Donalda Trumpa z Władimirem Putinem. Jego odpowiedź to właściwie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Kandydat uciekł bowiem od zajęcia stanowiska w tej sprawie.
Swoją wypowiedź Nawrocki skwitował stwierdzeniem: ja raczej skupiam się na sprawach polskich i usiądę do stołu negocjacyjnego jako prezydent silnego państwa z trzystutysięczną armią.
To nie pierwszy raz kiedy Nawrocki unika jednoznacznej odpowiedzi
Nie tylko w sprawie rozmowy Trumpa z Putinem Nawrocki unikał jednoznacznego stanowiska. Podobnie było w przypadku pytania o Marcina Romanowskiego, byłego wiceministra sprawiedliwości, który jest ścigany Europejskim Nakazem Aresztowania w związku z nieprawidłowościami w Funduszu Sprawiedliwości.
– Nie uważam nic – odpowiedział w grudniu kandydat na prezydenta.''
;D ;D ;D
Jest zrozumiałe dlaczego nie odpowiada … , ty najmądrzejszy z Bolesławca , encyklopedia wiedzy , Bolesławiec Local landmarks
geniusz sam w sobie , … nie załapujesz o co biega …… dlaczego nie odpowiada……???
to przypomnij sobie jak Nawrocki został zaproszony przez Rymanowskiego , cfaniaka przez F ,
kilkukrotnie zadawał pytanie o Ukrainę w NATO i Uni Europejskiej , drążył aby uzyskać
odpowiedź , aż uzyskał …….co było następnego dnia ……? przypomnij sobie … przecież masz kapownik …!! , to nie pal głupa ……!!
szukasz głupszego od siebie ……… ?? Zmartwię ciebie „Januszu” , taki się jeszcze nie urodził …
Jak tam wrażliwe ……? Wyrok zapadł …??
odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
na takich Lucjanów mam właśnie mój ''kapownik''...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
coś tam bredził o nakolannikach i jakimś ''przepraszaniu'' Lucjanka...
na chwilę obecną mogę napisać ci to pajacu...
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?
kto mnie tu wcześniej wyzywał mieszka w Niemczech?
tak że radzę teraz przytrzasnąć trochę kłapaczkę ...;D
''szukasz głupszego od siebie''?... a więc spojrzyj w lustro...;D