Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ten on niezalogowany
14 lutego 2025r. o 12:24
Radość na sali plenarnej sejmu. Psiorki ale radocha . Wasz idol ma w doopie pokój. On robi interesy. Patrzy gdzie i le można ugrać . A wy frajerzy macie u niego kupować i cieszyć się że on wam łaskawie sprzedaje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
14 lutego 2025r. o 13:06
A tak mu klaskali ,tak mu dupe pisioRki lizali a tu zostali z palcem w dupie . I nadal będą dymani.
~~Ołowianoniebieski Przegorzan niezalogowany
14 lutego 2025r. o 16:46
Przez wiele lat tu obserwuję wpisy forumowiczów i uznałem za największego kłamcę /łgarza pana którego wszędzie pełno , lecz posłuchałem kilka razy wypowiedzi obecnego premiera , i zrozumiałem że jednak on przebił w kłamstwach naszego ziomala
stwierdzi że on mówił że nie mówił co wcześniej mówił , co za kmiotek…..//D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 7:13
Kandydat obywatelski Prawa i Sprawiedliwości został spytany o ostatnią rozmowę telefoniczną Donalda Trumpa z Władimirem Putinem. Jego odpowiedź to właściwie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Kandydat uciekł bowiem od zajęcia stanowiska w tej sprawie.

Swoją wypowiedź Nawrocki skwitował stwierdzeniem: ja raczej skupiam się na sprawach polskich i usiądę do stołu negocjacyjnego jako prezydent silnego państwa z trzystutysięczną armią.

To nie pierwszy raz kiedy Nawrocki unika jednoznacznej odpowiedzi
Nie tylko w sprawie rozmowy Trumpa z Putinem Nawrocki unikał jednoznacznego stanowiska. Podobnie było w przypadku pytania o Marcina Romanowskiego, byłego wiceministra sprawiedliwości, który jest ścigany Europejskim Nakazem Aresztowania w związku z nieprawidłowościami w Funduszu Sprawiedliwości.

– Nie uważam nic – odpowiedział w grudniu kandydat na prezydenta.''

;D ;D ;D
~~Piwna Kosodrzewina niezalogowany
15 lutego 2025r. o 11:06
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Kandydat obywatelski Prawa i Sprawiedliwości został spytany o ostatnią rozmowę telefoniczną Donalda Trumpa z Władimirem Putinem. Jego odpowiedź to właściwie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Kandydat uciekł bowiem od zajęcia stanowiska w tej sprawie.

Swoją wypowiedź Nawrocki skwitował stwierdzeniem: ja raczej skupiam się na sprawach polskich i usiądę do stołu negocjacyjnego jako prezydent silnego państwa z trzystutysięczną armią.

Nie tylko w sprawie rozmowy Trumpa z Putinem Nawrocki unikał jednoznacznego stanowiska. Podobnie było w przypadku pytania o Marcina Romanowskiego, byłego wiceministra sprawiedliwości, który jest ścigany Europejskim Nakazem Aresztowania w związku z nieprawidłowościami w Funduszu Sprawiedliwości.

;D ;D ;D

Jest zrozumiałe dlaczego nie odpowiada … , ty najmądrzejszy z Bolesławca , encyklopedia wiedzy ,
geniusz sam w sobie , … nie załapujesz o co biega …… dlaczego nie odpowiada……???
to przypomnij sobie jak Nawrocki został zaproszony przez Rymanowskiego , cfaniaka przez F ,
kilkukrotnie zadawał pytanie o Ukrainę w NATO i Uni Europejskiej , drążył aby uzyskać
odpowiedź , aż uzyskał …….co było następnego dnia ……? przypomnij sobie … przecież masz kapownik …!! , to nie pal głupa ……!!
szukasz głupszego od siebie ……… ?? Zmartwię ciebie „Januszu” , taki się jeszcze nie urodził …
Jak tam wrażliwe ……? Wyrok zapadł …??
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 13:08
~~Piwna Kosodrzewina napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Kandydat obywatelski Prawa i Sprawiedliwości został spytany o ostatnią rozmowę telefoniczną Donalda Trumpa z Władimirem Putinem. Jego odpowiedź to właściwie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Kandydat uciekł bowiem od zajęcia stanowiska w tej sprawie.

;D ;D ;D

Jest zrozumiałe dlaczego nie odpowiada … , ty najmądrzejszy z  Bolesławca , encyklopedia wiedzy , Bolesławiec Local landmarks
geniusz sam w sobie , … nie załapujesz o co biega …… dlaczego nie odpowiada……???
to przypomnij sobie jak Nawrocki został zaproszony przez Rymanowskiego , cfaniaka przez F ,
kilkukrotnie zadawał pytanie o Ukrainę w NATO i Uni Europejskiej , drążył aby uzyskać
odpowiedź , aż uzyskał …….co było następnego dnia ……? przypomnij sobie … przecież masz kapownik …!! , to nie pal głupa ……!!
szukasz głupszego od siebie ……… ?? Zmartwię ciebie „Januszu” , taki się jeszcze nie urodził …
Jak tam wrażliwe ……? Wyrok zapadł …??

odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
na takich Lucjanów mam właśnie mój ''kapownik''...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
coś tam bredził o nakolannikach i jakimś ''przepraszaniu'' Lucjanka...
na chwilę obecną mogę napisać ci to pajacu...
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?
kto mnie tu wcześniej wyzywał mieszka w Niemczech?
tak że radzę teraz przytrzasnąć trochę kłapaczkę ...;D

''szukasz głupszego od siebie''?... a więc spojrzyj w lustro...;D
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
15 lutego 2025r. o 13:14
,,już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech? ''

Musi napisał Tusk , PiSy piszą że Tusk to Niemiec.
~~Piwny Perukowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 14:18
odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
na takich Lucjanów mam właśnie mój ''kapownik''...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
To znaczy że oskarżałeś Lucjana bezpodstawnie..??
I nie nazywaj brzydko „fiutem” , osobę która ci tyle razy przypominała , wraz z przyjazdem osobiście
byś zaprzestał wywodów na temat rodziny ,
Przedstaw gdzie wyzywałem ciebie , i udowodnij mi zarzuty ..
coś tam bredził o nakolannikach i jakimś ''przepraszaniu'' Lucjanka...
na chwilę obecną mogę napisać ci to pajacu...
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?
kto mnie tu wcześniej wyzywał mieszka w Niemczech?
tak że radzę teraz przytrzasnąć trochę kłapaczkę ...;D

''szukasz głupszego od siebie''?... a więc spojrzyj w lustro...;D

więc jak już będziesz tak daleko że udowodnisz
mój udział , odniosę się do zarzutów …
a za cóż bym tak bardzo ciebie znienawidził …??
przypuszczam że bardziej pasuje odwrotnie..!

Ale cóż jak zawsze twoje powinno być na wierzchu ..!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza