~~Piwna Kosodrzewina napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Perukowiec napisał(a): odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
na takich Lucjanów mam właśnie mój ''kapownik''...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
To znaczy że oskarżałeś Lucjana bezpodstawnie..??
I nie nazywaj brzydko „fiutem” , osobę która ci tyle razy przypominała , wraz z przyjazdem osobiście
byś zaprzestał wywodów na temat rodziny ,
Przedstaw gdzie wyzywałem ciebie , i udowodnij mi zarzuty ..
coś tam bredził o nakolannikach i jakimś ''przepraszaniu'' Lucjanka...
na chwilę obecną mogę napisać ci to pajacu...
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?
kto mnie tu wcześniej wyzywał mieszka w Niemczech?
tak że radzę teraz przytrzasnąć trochę kłapaczkę ...;D
''szukasz głupszego od siebie''?... a więc spojrzyj w lustro...;D
więc jak już będziesz tak daleko że udowodnisz
mój udział , odniosę się do zarzutów …
a za cóż bym tak bardzo ciebie znienawidził …??
przypuszczam że bardziej pasuje odwrotnie..!
Ale cóż jak zawsze twoje powinno być na wierzchu ..!
typowy z ciepie zaprzaniec pajacu...
mówi mi się że po sprawdzeniu IP jest oczywiste że post był pisany z Niemiec ,mówi mi się o niemieckim operatorze co nie jest trudne do ustalenia jaki operator obsługuje dany rejon Niemiec a ty tu będziesz teraz łgarzu ściemniał bo wychodzi to jakie ty masz ''zasady'' ...
napisał bym ci więcej ale po co masz za dużo wiedzieć łgarzu i pajacu?
od początku pisałem ci że za bardzo chcesz tu bronić Lucjana i umniejszać problem udostępniania moich danych stąd ta twoja idio.tycz.na pisanina bym ci odpisał jakie straty poniosłem...kolejnym maskującym twoim Jurusiu było pisanie o nakolannikach a jak widać bałeś się że sama sobie będziesz je zakładać ...;D
jestem dzięki działaniom Policji na tyle daleko że piszę ci to co piszę a jak czujesz się oczerniany sam mnie pozwij pajacu ...
nie zrobisz tego ''miękiszonie'' bo wiesz że bym cię zniszczył a twoje nadęte ''ego'' pękło by jak zużyty kondom...
tak Juruniu- nienawidzisz mnie podobnie jak Lucjan bo bezkompromisowo piszę wam jakimi jesteście manipulantami i lawirantami ...
zanim coś odpiszesz przemyśl to a później jak będę miał czas przeczytam...;D
Ja nadal w pełnym spokoju odpisuje na twoje zarzuty , ponieważ nie widzę
potrzeby pozywać osoby która nienawiścią aż kipi ..a ja mam zasady
Więc jeszcze raz ci przypomnę , może już zapomniałeś , więc odpowiedz z pełną szczerością …
Czy kiedykolwiek pisaliśmy między sobą na WhatsApp w sprawie wykonania prac budowlanych
w moim prywatnym domu na terenie Niemiec ( położenie płytek łazienkowych ) , czy prowadziliśmy rozmowę telefoniczną w tym temacie … , czy poprosiłem ciebie o przesłanie mi paru zdjęć twoich prac …?? , czy wysłałeś mi takie zdjęcia …??( płytki były beżowego koloru ) na zdjęciach od ciebie ……!
Do danego momentu byłeś niesamowicie wylewny i spokojny …
po obejrzeniu twoich prac , i przeanalizowaniu zrezygnowałem …
i nagle stałem się w twoich oczach Folksdojczem , w grubiański sposób zacząłeś traktować każdy mój wpis , sugerując moje nadęte ego , a to Norwegia ci się nie podobała , a to nagle po tragedii w Tomaszowie ( pogorzelcom pomocy udzieliłem ) , zrobiłeś kabaret wobec mojej osoby , a dziesiątki razy
wyśmiewałeś się z wpisów których nie będę przytaczał , malinowy i sandały zimowe czyjego autorstwa są ……?? Więc nie zarzucaj komuś nienawiści której nie ma wobec twojej osoby .
Nie wspominając o przyjeździe osobiście z prośbą o zaprzestanie szkalowania i rozmowie na słynnej ławeczce …… jakie rzuciłeś pytanie gdy odchodziłem ……??
więc ponawiam nie szukaj sensacji gdzie jej nie ma …!!
gościu ja skupiam się na tym o moich danych osobowych a ty tu wracasz do ''prehistorii próbując odwrócić uwagę od tego jak tu zmoczyłeś dupę ...;D
tak -był epizodzik z WhatsAppem ale co to zmienia?....napisz mi więc jedno - potrzebny był ci ktoś z Polski ?...tam nie ma glazurników?....tobie od początku chodziło o jedno i teraz się tego trzymasz nawet kolor płytek pamiętasz a jakoś nie pamiętasz swojego IP...
JA ZAWSZE JESTEM JURUŚ SPOKOJNY W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I DO TWOJEGO BRACISZKA...
pamiętasz jak ci powiedziałem że nadmiar emocji kiedyś was zgubi?...i dzisiaj i ty i on wychodzicie na kłamliwych frajerów...
ty bo się wypierasz to co ja już wiem a Lucjan bo o tym wiedział ale ''więzi braterskie'' itd.
jasne że macie obaj nadęte ''ego''...stąd ''popisy'' o rybkach w Norwegii ,pogorzelcach czy biegach między mostami o sto euro...;D
tak to prawda że podśmiewałem się z tych wpisów o ''folksdojczach'' czy ''zimowych sandałkach''..;D
a czyje są to wpisy masz prawo sprawdzić i wtedy pajacu co zrobisz?...będziesz mnie za to przepraszał zakładając nakolanniki?...napisz tu jak masz ''jajca'' o kim ci powiedziałem że to mogą być jego wpisy...
więc kto tu szuka sensacji?....
kiedyś ci tu napisałem że mam gdzieś twoją rodzinę bo oprócz jednego z chłopaków nikogo innego nie znam a z nim mam całkiem niezły kontakt...
nie obchodzą mnie Bożenki i plebanki którego też mi chcciałeś ''przyklepać'' ...;D
tyle że o jego istnieniu dowiedziałem się dopiero kiedy jakiś pożar tam wybuchł... co ciekawe ktoś też tu zasugerował że to może być moja sprawka...;D
Jurusiu- dałeś dupy więc po prostu uważając że ''masz zasady '' przeproś...
Juruniu - na to że Lucuś i wasz gruby , kłamliwy koleżka zamieszczał tu moje dane mam screeny ...
temu też zaprzeczysz ?
na wasze nieszczęście mam ''kapownik'' którego się teraz boicie...;D
a tam każdy zrzut ma datę ,temat i godzinę zamieszczenia ...
takżeten...luzik bo wam zwieracze puszczą ...