Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 17:31
~~Piwny Perukowiec napisał(a): odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
na takich Lucjanów mam właśnie mój ''kapownik''...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
To znaczy że oskarżałeś Lucjana bezpodstawnie..??
I nie nazywaj brzydko „fiutem” , osobę która ci tyle razy przypominała , wraz z przyjazdem osobiście
byś zaprzestał wywodów na temat rodziny ,
Przedstaw gdzie wyzywałem ciebie , i udowodnij mi zarzuty ..
coś tam bredził o nakolannikach i jakimś ''przepraszaniu'' Lucjanka...
na chwilę obecną mogę napisać ci to pajacu...
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?
kto mnie tu wcześniej wyzywał mieszka w Niemczech?
tak że radzę teraz przytrzasnąć trochę kłapaczkę ...;D

''szukasz głupszego od siebie''?... a więc spojrzyj w lustro...;D

więc jak już będziesz tak daleko że udowodnisz
mój udział , odniosę się do zarzutów …
a za cóż bym tak bardzo ciebie znienawidził …??
przypuszczam że bardziej pasuje odwrotnie..!

Ale cóż jak zawsze twoje powinno być na wierzchu ..!

typowy z ciepie zaprzaniec pajacu...
mówi mi się że po sprawdzeniu IP jest oczywiste że post był pisany z Niemiec ,mówi mi się o niemieckim operatorze co nie jest trudne do ustalenia jaki operator obsługuje dany rejon Niemiec a ty tu będziesz teraz łgarzu ściemniał bo wychodzi to jakie ty masz ''zasady'' ...
napisał bym ci więcej ale po co masz za dużo wiedzieć łgarzu i pajacu?
od początku pisałem ci że za bardzo chcesz tu bronić Lucjana i umniejszać problem udostępniania moich danych stąd ta twoja idio.tycz.na pisanina bym ci odpisał jakie straty poniosłem...kolejnym maskującym twoim Jurusiu było pisanie o nakolannikach a jak widać bałeś się że sama sobie będziesz je zakładać ...;D
jestem dzięki działaniom Policji na tyle daleko że piszę ci to co piszę a jak czujesz się oczerniany sam mnie pozwij pajacu ...
nie zrobisz tego ''miękiszonie'' bo wiesz że bym cię zniszczył a twoje nadęte ''ego'' pękło by jak zużyty kondom...
tak Juruniu- nienawidzisz mnie podobnie jak Lucjan bo bezkompromisowo piszę wam jakimi jesteście manipulantami i lawirantami ...
zanim coś odpiszesz przemyśl to a później jak będę miał czas przeczytam...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
15 lutego 2025r. o 17:34
Teraz interpol bedzie ścigał jakiegos Niemca (albo imigranta) za obraze parówy . Moze nawet dojdzie do ekstradycji .

Bedzie sie działo...
~~Piwna Kosodrzewina niezalogowany
15 lutego 2025r. o 18:46
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piwny Perukowiec napisał(a): odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...
a teraz od środy wiem że jeszcze na innego fiuta który tak tu umniejszał winę kogoś(?) kto te dane zamieszczał...
I nie nazywaj brzydko „fiutem” , osobę która ci tyle razy przypominała , wraz z przyjazdem osobiście
już wiem że post z moimi danymi został napisany w Niemczech....kto mnie nie cierpi a mieszka w Niemczech?

mówi mi się że po sprawdzeniu IP jest oczywiste że post był pisany z Niemiec ,mówi mi się o niemieckim operatorze co nie jest trudne do ustalenia jaki operator obsługuje dany rejon Niemiec a ty tu będziesz teraz łgarzu ściemniał bo wychodzi to jakie ty masz ''zasady'' ...
od początku pisałem ci że za bardzo chcesz tu bronić Lucjana i umniejszać problem udostępniania moich danych stąd ta twoja idio.tycz.na pisanina bym ci odpisał jakie straty poniosłem...kolejnym maskującym twoim Jurusiu było pisanie o nakolannikach a jak widać bałeś się że sama sobie będziesz je zakładać ...;D
jestem dzięki działaniom Policji na tyle daleko że piszę ci to co piszę a jak czujesz się oczerniany sam mnie pozwij pajacu ...
nie zrobisz tego ''miękiszonie'' bo wiesz że bym cię zniszczył a twoje nadęte ''ego'' pękło by jak zużyty kondom...
tak Juruniu- nienawidzisz mnie podobnie jak Lucjan bo bezkompromisowo piszę wam jakimi jesteście manipulantami i lawirantami ...

Ja nadal w pełnym spokoju odpisuje na twoje zarzuty , ponieważ nie widzę
potrzeby pozywać osoby która nienawiścią aż kipi ..a ja mam zasady
Więc jeszcze raz ci przypomnę , może już zapomniałeś , więc odpowiedz z pełną szczerością …
Czy kiedykolwiek pisaliśmy między sobą na WhatsApp w sprawie wykonania prac budowlanych
w moim prywatnym domu na terenie Niemiec ( położenie płytek łazienkowych ) , czy prowadziliśmy rozmowę telefoniczną w tym temacie … , czy poprosiłem ciebie o przesłanie mi paru zdjęć twoich prac …?? , czy wysłałeś mi takie zdjęcia …??( płytki były beżowego koloru ) na zdjęciach od ciebie ……!
Do danego momentu byłeś niesamowicie wylewny i spokojny …
po obejrzeniu twoich prac , i przeanalizowaniu zrezygnowałem …
i nagle stałem się w twoich oczach Folksdojczem , w grubiański sposób zacząłeś traktować każdy mój wpis , sugerując moje nadęte ego , a to Norwegia ci się nie podobała , a to nagle po tragedii w Tomaszowie ( pogorzelcom pomocy udzieliłem ) , zrobiłeś kabaret wobec mojej osoby , a dziesiątki razy
wyśmiewałeś się z wpisów których nie będę przytaczał , malinowy i sandały zimowe czyjego autorstwa są ……?? Więc nie zarzucaj komuś nienawiści której nie ma wobec twojej osoby .
Nie wspominając o przyjeździe osobiście z prośbą o zaprzestanie szkalowania i rozmowie na słynnej ławeczce …… jakie rzuciłeś pytanie gdy odchodziłem ……??
więc ponawiam nie szukaj sensacji gdzie jej nie ma …!!
15 lutego 2025r. o 19:44
~~Piwna Kosodrzewina napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwny Perukowiec napisał(a): odpowiem ci bo jak widzę aż cię nosi pajacu ...

Ja nadal w pełnym spokoju odpisuje na twoje zarzuty , ponieważ nie widzę
potrzeby pozywać osoby która nienawiścią aż kipi ..a ja mam zasady
Więc jeszcze raz ci przypomnę , może już zapomniałeś , więc odpowiedz z pełną szczerością …
Czy kiedykolwiek pisaliśmy między sobą na WhatsApp w sprawie wykonania prac budowlanych
w moim prywatnym domu na terenie Niemiec ( położenie płytek łazienkowych ) , czy prowadziliśmy rozmowę telefoniczną w tym temacie … , czy poprosiłem ciebie o przesłanie mi paru zdjęć twoich prac …?? , czy wysłałeś mi takie zdjęcia …??( płytki były beżowego koloru ) na zdjęciach od ciebie ……!
Do danego momentu byłeś niesamowicie wylewny i spokojny …
po obejrzeniu twoich prac , i przeanalizowaniu zrezygnowałem …
i nagle stałem się w twoich oczach Folksdojczem , w grubiański sposób zacząłeś traktować każdy mój wpis , sugerując moje nadęte ego , a to Norwegia ci się nie podobała , a to nagle po tragedii w Tomaszowie ( pogorzelcom pomocy udzieliłem ) , zrobiłeś kabaret wobec mojej osoby , a dziesiątki razy
wyśmiewałeś się z wpisów których nie będę przytaczał , malinowy i sandały zimowe czyjego autorstwa są ……?? Więc nie zarzucaj komuś nienawiści której nie ma wobec twojej osoby .
Nie wspominając o przyjeździe osobiście z prośbą o zaprzestanie szkalowania i rozmowie na słynnej ławeczce …… jakie rzuciłeś pytanie gdy odchodziłem ……??
więc ponawiam nie szukaj sensacji gdzie jej nie ma …!!

gościu ja skupiam się na tym o moich danych osobowych a ty tu wracasz do ''prehistorii próbując odwrócić uwagę od tego jak tu zmoczyłeś dupę ...;D
tak -był epizodzik z WhatsAppem ale co to zmienia?....napisz mi więc jedno - potrzebny był ci ktoś z Polski ?...tam nie ma glazurników?....tobie od początku chodziło o jedno i teraz się tego trzymasz nawet kolor płytek pamiętasz a jakoś nie pamiętasz swojego IP...
JA ZAWSZE JESTEM JURUŚ SPOKOJNY W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I DO TWOJEGO BRACISZKA...
pamiętasz jak ci powiedziałem że nadmiar emocji kiedyś was zgubi?...i dzisiaj i ty i on wychodzicie na kłamliwych frajerów...
ty bo się wypierasz to co ja już wiem a Lucjan bo o tym wiedział ale ''więzi braterskie'' itd.
jasne że macie obaj nadęte ''ego''...stąd ''popisy'' o rybkach w Norwegii ,pogorzelcach czy biegach między mostami o sto euro...;D
tak to prawda że podśmiewałem się z tych wpisów o ''folksdojczach'' czy ''zimowych sandałkach''..;D
a czyje są to wpisy masz prawo sprawdzić i wtedy pajacu co zrobisz?...będziesz mnie za to przepraszał zakładając nakolanniki?...napisz tu jak masz ''jajca'' o kim ci powiedziałem że to mogą być jego wpisy...

więc kto tu szuka sensacji?....

kiedyś ci tu napisałem że mam gdzieś twoją rodzinę bo oprócz jednego z chłopaków nikogo innego nie znam a z nim mam całkiem niezły kontakt...
nie obchodzą mnie Bożenki i plebanki którego też mi chcciałeś ''przyklepać'' ...;D
tyle że o jego istnieniu dowiedziałem się dopiero kiedy jakiś pożar tam wybuchł... co ciekawe ktoś też tu zasugerował że to może być moja sprawka...;D

Jurusiu- dałeś dupy więc po prostu uważając że ''masz zasady '' przeproś...
Juruniu - na to że Lucuś i wasz gruby , kłamliwy koleżka zamieszczał tu moje dane mam screeny ...

temu też zaprzeczysz ?
na wasze nieszczęście mam ''kapownik'' którego się teraz boicie...;D
a tam każdy zrzut ma datę ,temat i godzinę zamieszczenia ...
takżeten...luzik bo wam zwieracze puszczą ...
~~Piwny Perukowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 19:55
nie obchodzą mnie Bożenki i plebanki którego też mi chcciałeś ''przyklepać'' ...;D
tyle że o jego istnieniu dowiedziałem się dopiero kiedy jakiś pożar tam wybuchł... co ciekawe ktoś też tu zasugerował że to może być moja sprawka...;D

Więc może zacznę ciebie podejrzewać o sklerozę ,
dowiedziałeś się przy okazji jakiegoś pożaru …!!
co było pierwsze , rozmowa na ławeczce..?
Czy pożar …??
15 lutego 2025r. o 20:07
czy teraz zaczniesz mi wmawiać że na ławce nie powiedziałem ci tego że nie wiem kim jest ten ''plebanek''?
o kim jeszcze ci powiedziałem na ławeczce?
nie odpowiadasz...;D
przypomnę ci -miałeś go odwiedzić przy kolejnej wizycie...odwiedziłeś?
a może nie znasz adresu ?...więc pytaj Lucjanka bo on ochoczy jest od udzielania takich info stąd wiedziałeś jak możesz mnie odwiedzić...;D
~~Jasiu niezalogowany
15 lutego 2025r. o 20:27
Jak wygląda świat wg PiSich ameb?
Mogą pieprzyć, co im ślina na język przyniesie, kłamać, manipulować, obrażać, wylewać ściek na innych. Wtedy to jest wolność słowa.
Ale gdy ktoś powie, co myśli o niedouczonych biedakach, wtedy to jest lewacki zamach na świętości.
To właśnie jest stan umysłu.
~~Piwny Perukowiec niezalogowany
15 lutego 2025r. o 20:33
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy teraz zaczniesz mi wmawiać że na ławce nie powiedziałem ci tego że nie wiem kim jest ten ''plebanek''?
o kim jeszcze ci powiedziałem na ławeczce?
nie odpowiadasz...;D
przypomnę ci -miałeś go odwiedzić przy kolejnej wizycie...odwiedziłeś?
a może nie znasz adresu ?...więc pytaj Lucjanka bo on ochoczy jest od udzielania takich info stąd wiedziałeś jak możesz mnie odwiedzić...;D

Nadal
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): się oczerniany sam mnie pozwij pajacu ...
nie zrobisz tego ''miękiszonie'' bo wiesz że bym cię zniszczył a twoje nadęte ''ego'' pękło by jak zużyty kondom.

Przeczytaj ten wpis twego autorstwa ….
przyjadę kiedyś odwiedzić Bolesławiec ,
poddam się twoim torturom niszczycielskim …
nie odwiedziłem hmmm , lecz kiedyś co najmniej spróbuję
odwiedzić Przemka , „swatek” twojego typu nie potrzebuje , a kiedyś już nadmieniłem Bolesławiec to nie Istambuł , a Kozia Górka to nie Himalaje bym potrzebował kogoś o adres pytać …
jest takie powiedzenie „koniec języka za przewodnika”… a jak jeszcze spotkam kogoś tak wylewnego jak ty Janie ….

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza