~~Piwny Perukowiec niezalogowany 15 lutego 2025r. o 21:51
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
50 min. temu
a co to takiego jest w moim wpisie co to cię uraziło?
czy określiłem cię tam tak jak ty mnie kiedyś ''psim workiem''? 'D
więc co jęczysz?...co się oburzasz?
Więc wstaw ten mój wpis o psim worku , nigdy nie używam takich zwrotów, nie mam na imię Jan
~~Powaga polityki niezalogowany 16 lutego 2025r. o 20:09
USA postawiła nas Unię przy ścianie. I chyba zrobiły nam przysługę. Teraz przywódcy państw Unii którzy mają jakieś argumenty i coś do powiedzenia w sprawie obronności doprowadzą do chirurgicznej ekstrakcji Amerykańskiej pępowiny.
Teraz czas na " ZKE " / Zjednoczone kraje Europy /.
~~A nieukom głupio niezalogowany 16 lutego 2025r. o 20:12
Klaskali na sali obrad sejmu dla Trumpa. Szefowa rzadu Kanady powiedziała im co o tym myśli. Powiedziała jak USA potraktowała swojego najwierniejszego sąsiada przez nałożenie 25 % ceł.
Powiedziała też że my możemy się spodziewać tego samego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.