~~Płowoszara Sasanka napisał(a): szybko poszło obleśny ,kłamliwy grubasie...
cierpliwość jest cnotą ... a ja jestem cierpliwy ...
~~Biaława Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowoszara Sasanka napisał(a): szybko poszło obleśny ,kłamliwy grubasie...
cierpliwość jest cnotą ... a ja jestem cierpliwy ...
Oraz chamski i wulgarny.
~~Wiem napisał(a): Chyba to że pani która umarła przypadkiem ma takie samo nazwisko jak on.
~~A ty łapciuchu wiesz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wiem napisał(a): Chyba to że pani która umarła przypadkiem ma takie samo nazwisko jak on.
Czy ten łapciuch , konfident wie że pani która umarła po przesłuchaniu nazywa się z panieńska tak samo jak on.
Komu zabronisz wymieniać nazwisko zmarłej choćby w hołdzie dla niej pajacu ?
To nie nasza wina że ty ze swoim nazwiskiem się tu napatoczyłeś. Wszędzie cię pełno jak smrodu.
TO JA CI COŚ TU WYTŁUMACZĘ ''PAJACU''
gruby ,ośliniony obleśniak wiedział co robi a jego wcześniejszy wpis - nie te ostatnie dwa- pokazują kim jest ...
myślisz że ja nie zdaję sobie sprawy z tego co piszę?
widział po pierwszym wpisie że algorytm to wyłapał więc ominął go w drugim podkreślając to w drugim ...
a że identycznie to robił wcześniej oznaczony WŁASNYM NICKIEM wiem że to jego ''dzieło''
to zresztą nie pierwszy przypadek kiedy to robi a robił to wcześniej wielokrotnie ...
gruby myśli że jest ''cfany'' i nietykalny ? bo co?...na litość chce brać tak jak kiedyś że on biedny inwalida?
ale to prawda..
kiedyś się nad nim zlitowałem ....
to patologiczny łgarz i oszczerca....dzisiaj żałuję że mu odpuściłem...