Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Biała wanna niezalogowany
20 marca 2025r. o 23:01
~~Jasnobrązowa Kanna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Pani prokurator Wrzosek uwolniła od zarzutów Nawrockiego....
apartament wynajmował Batyr....

Batyr tylko tam hendożył panienki. A Nawroś grzecznie mył w domu gary.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~On ją popchnie niezalogowany
20 marca 2025r. o 23:20
A on jemu daruje bo litościwy jest.
~~bazyliszek niezalogowany
21 marca 2025r. o 5:39
~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
To trochę odwraca uwagę od onuc z Konfederacji, która także głosuje przeciwko bezpieczeństwu Polaków.
Trzeba przyznać, że Putin działa w długiej perspektywie-wobec starzenia się agentury z PiS ,wyhodował sobie kolejne proruskie towarzystwo. Niestety to jest znacznie młodsze i może szkodzić Polsce jeszcze przez długie lata.

Dawno wyzbyłem się wszelkich złudzeń co do tego, jakby zachowali się politycy i wyborcy PiS i Konfederacji, gdyby ruskie czołgi stanęły na polskiej granicy...
( Wtyczka Putina na Bolcu , ruska onuca Janusz z poddasza mówi że nie staną, bo Rosja miłuje pokój)
Oddaliby Polskę, bez żadnego wystrzału, bramy by im otworzyli ,wiwaty, flagi FR,transparenty . Witamy bratnią armię rosyjską, witamy wyzwolicieli spod reżimu Tuska.
~~Płowoszara Sasanka niezalogowany
21 marca 2025r. o 5:55
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
To trochę odwraca uwagę od onuc z Konfederacji, która także głosuje przeciwko bezpieczeństwu Polaków.
Trzeba przyznać, że Putin działa w długiej perspektywie-wobec starzenia się agentury z PiS ,wyhodował sobie kolejne proruskie towarzystwo. Niestety to jest znacznie młodsze i może szkodzić Polsce jeszcze przez długie lata.

Dawno wyzbyłem się wszelkich złudzeń co do tego, jakby zachowali się politycy i wyborcy PiS i Konfederacji, gdyby ruskie czołgi stanęły na polskiej granicy...
( Wtyczka Putina na  Bolcu , ruska onuca Janusz z poddasza mówi że nie staną, bo Rosja miłuje pokój)
Oddaliby Polskę, bez żadnego wystrzału, bramy by im otworzyli ,wiwaty, flagi FR,transparenty . Witamy bratnią armię rosyjską, witamy wyzwolicieli spod reżimu Tuska.

myślę że piszesz bzdury tym bardziej że stoją w pewnej sprzeczności z tym co wcześniej pisał ''bazyliszek''
to rodzi podejrzenie że podpinasz się pod niego...ale co tam ...
masz rację z tym podejrzewając jakby się zachowali...tyle że to samo zrobili by nie tylko oni ...
pisanie że jestem tu ''wtyczką Władka to totalna bzura...nigdzie też nigdy nie napisałem że ''Rosja miłuje pokój'' więc po prostu łżesz...;D

kiedyś tylko zrobiłem tu zestawienie kto w jakiej wojnie uczestniczył i w jakich ''interwencjach''
Rosja wyszła na minusie w stosunku do liczby tych miejsc gdzie wkraczali ''yankee''

pytanie...czy to Rosja grozi aneksją Grenlandii?...czy to Rosja chciała siłą przejąć Kanał Panamski ?
czy to Rosja chce z Kanady zrobić jakąś swoją republikę?
21 marca 2025r. o 6:00

CZY TO JEST JUŻ ''MOWA NIENAWIŚCI''?
pytam bo jak ja piszę o tym to najczęściej się to traktuje sekatorem...;D

"Polacy powinni wiedzieć, że za miejscem, gdzie wydają pieniądze i piją wiśnióweczkę, stoją banderowcy, którzy kultywują pamięć osób odpowiedzialnych za wymordowanie dziesiątek tysięcy Polaków" – dodano w oświadczeniu poznańskiego koła Młodzieży Wszechpolskiej.

"Co do policji. Nasza akcja jest krzykiem skierowanym również do władz oraz polskich służb. Wzywamy do jak najszybszej reakcji na coraz częstsze przypadki propagowania banderyzmu w Polsce" – napisał na portalu X prezes Młodzieży Wszechpolskiej Marcin Osowski.''
~~klucznick niezalogowany
21 marca 2025r. o 6:21
~~Płowoszara Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.

( Wtyczka Putina na  Bolcu , ruska onuca Janusz z poddasza mówi że nie staną, bo Rosja miłuje pokój)

myślę że piszesz bzdury tym bardziej że stoją w pewnej sprzeczności z tym co wcześniej pisał ''bazyliszek''
to rodzi podejrzenie że podpinasz się pod niego...ale co tam ...
masz rację z tym podejrzewając jakby się zachowali...tyle że to samo zrobili by nie tylko oni ...
pisanie że jestem tu ''wtyczką Władka to totalna bzura...nigdzie też nigdy nie napisałem że ''Rosja miłuje pokój'' więc po prostu łżesz...;D

kiedyś tylko zrobiłem tu zestawienie kto w jakiej wojnie uczestniczył i w jakich ''interwencjach''
Rosja wyszła na minusie w stosunku do liczby tych miejsc gdzie wkraczali ''yankee''

pytanie...czy to Rosja grozi aneksją Grenlandii?...czy to Rosja chciała siłą przejąć Kanał Panamski ?
czy to Rosja chce z Kanady zrobić jakąś swoją republikę?

Wąsaty Januszu , fakt , ja tego nie napisałem , ale obiema rencami się pod tym podpisuję .A ruską onucą to ciebie oficjalnie i przy wszystkich nazwał redaktor .Kazdym twoim wpisem potwierdzasz , że miał rację.
21 marca 2025r. o 7:46
jeśli więc potwierdzasz to co podejrzewałem to bierz pewną poprawkę na to że nie każdy Jasio to Jasio...;D
przecież zaraz bez problemu mogę i ja napisać nawet największą bzdurę jako ''klucznik'' ...czyż nie?
myślisz że mnie cokolwiek obchodzi co napisał o mnie redaktor?
ten sam redaktor nigdy nie napisał tu tego co ja powiedziałem mu bezpośrednio ...
a ja nie mam najmniejszego zamiaru tu tego - jak to podkreślasz-PUBLICZNIE powtarzać...

zresztą i tak jak widzę żyjesz dawno przebrzmiałą historią a ja nie mam zamiaru cię z twoich fantazji wyprowadzać...
może więc wypij kavę chociaż wątpię czy cię to uspokoi czy wręcz odwrotnie...;D
~~skorn niezalogowany
21 marca 2025r. o 7:56
Dzisiaj nastąpiła dla mnie ważna zmiana . Wczoraj wieczorem przemyślałem swoją decyzję i jest ona nieodwracalna. Popieram Trzaskowskiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza