~~Jasnobrązowa Kanna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Pani prokurator Wrzosek uwolniła od zarzutów Nawrockiego....
apartament wynajmował Batyr....
~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
To trochę odwraca uwagę od onuc z Konfederacji, która także głosuje przeciwko bezpieczeństwu Polaków.
Trzeba przyznać, że Putin działa w długiej perspektywie-wobec starzenia się agentury z PiS ,wyhodował sobie kolejne proruskie towarzystwo. Niestety to jest znacznie młodsze i może szkodzić Polsce jeszcze przez długie lata.
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
To trochę odwraca uwagę od onuc z Konfederacji, która także głosuje przeciwko bezpieczeństwu Polaków.
Trzeba przyznać, że Putin działa w długiej perspektywie-wobec starzenia się agentury z PiS ,wyhodował sobie kolejne proruskie towarzystwo. Niestety to jest znacznie młodsze i może szkodzić Polsce jeszcze przez długie lata.
Dawno wyzbyłem się wszelkich złudzeń co do tego, jakby zachowali się politycy i wyborcy PiS i Konfederacji, gdyby ruskie czołgi stanęły na polskiej granicy...
( Wtyczka Putina na Bolcu , ruska onuca Janusz z poddasza mówi że nie staną, bo Rosja miłuje pokój)
Oddaliby Polskę, bez żadnego wystrzału, bramy by im otworzyli ,wiwaty, flagi FR,transparenty . Witamy bratnią armię rosyjską, witamy wyzwolicieli spod reżimu Tuska.
~~Płowoszara Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
Dawno wyzbyłem się wszelkich złudzeń co do tego, jakby zachowali się politycy i wyborcy PiS i Konfederacji, gdyby ruskie czołgi stanęły na polskiej granicy...
( Wtyczka Putina na Bolcu , ruska onuca Janusz z poddasza mówi że nie staną, bo Rosja miłuje pokój)
Oddaliby Polskę, bez żadnego wystrzału, bramy by im otworzyli ,wiwaty, flagi FR,transparenty . Witamy bratnią armię rosyjską, witamy wyzwolicieli spod reżimu Tuska.
myślę że piszesz bzdury tym bardziej że stoją w pewnej sprzeczności z tym co wcześniej pisał ''bazyliszek''
to rodzi podejrzenie że podpinasz się pod niego...ale co tam ...
masz rację z tym podejrzewając jakby się zachowali...tyle że to samo zrobili by nie tylko oni ...
pisanie że jestem tu ''wtyczką Władka to totalna bzura...nigdzie też nigdy nie napisałem że ''Rosja miłuje pokój'' więc po prostu łżesz...;D
kiedyś tylko zrobiłem tu zestawienie kto w jakiej wojnie uczestniczył i w jakich ''interwencjach''
Rosja wyszła na minusie w stosunku do liczby tych miejsc gdzie wkraczali ''yankee''
pytanie...czy to Rosja grozi aneksją Grenlandii?...czy to Rosja chciała siłą przejąć Kanał Panamski ?
czy to Rosja chce z Kanady zrobić jakąś swoją republikę?
Wąsaty Januszu , fakt , ja tego nie napisałem , ale obiema rencami się pod tym podpisuję .A ruską onucą to ciebie oficjalnie i przy wszystkich nazwał redaktor .Kazdym twoim wpisem potwierdzasz , że miał rację.