Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ale pajac z kapownikiem niezalogowany
20 marca 2025r. o 18:39
~~Płowoszara Sasanka napisał(a):
TO JA CI COŚ TU WYTŁUMACZĘ ''PAJACU''
gruby ,ośliniony obleśniak
gruby myśli że jest ''cfany'' i nietykalny ? bo co?...na litość chce brać tak jak kiedyś że on biedny inwalida?
ale to prawda..
kiedyś się nad nim zlitowałem ....
to patologiczny łgarz i oszczerca....dzisiaj żałuję że mu odpuściłem...

Twoi rodzice żałowali by żeś powstał. To jedyny żal który po tobie mógłby zostać.
Niestety nawet to cię ominie.
Nie strasz i nie tłumacz żeś taki dobry. Alkoholik PZD dał się wmanewrować a ty do ostatnich swoich dni będziesz miał poczucie dumy. Ale nikt go z takim jak ty nie podzieli. Nawet smród po sobie będziesz wąchał w samotności.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowoszara Sasanka niezalogowany
20 marca 2025r. o 18:49
;D
tyle możesz...
dumy nie czuję ale zadowolenie owszem...
dzisiaj taki cham jeden z drugim stoi w kącie na baczność przed Januszem i czeka na komendę spocznij...;D
~~Herbaciana Psianka niezalogowany
20 marca 2025r. o 18:57
~~Płowoszara Sasanka napisał(a): ;D
tyle możesz...
dzisiaj taki cham jeden z drugim stoi w kącie na baczność przed Januszem i czeka na komendę spocznij...;D

A twoja żona wąsaczu , patrzy na ciebie z dumą czy z politowaniem ?
~~Z niesmakiem ale niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:05
~~Płowoszara Sasanka napisał(a): ;D
tyle możesz...

Każdy doczeka swojej komendy " spocznij " . Jeden wcześniej /PZD/ drugi później / Jasiek /.
Ale liczy się to co za życia a to dla ciebie jest pasmem wstydu i żenady. Czym zaimponujesz ? Piękną żoną którą zdradziłeś z / wiem kim / . Kumplami , którzy tobą pogardzają ? Tym Że powlokłeś do sądu alkoholika ? Telemarkiem z rusztowania w czasie roboty na czarno ? Fuszerkami u ludzi których się wstydzisz ? Czajnikiem który przywłaszczyłeś bez zgody właścicielki i zwróciłeś tak umorusany że trzeba go było wyrzucić ? A może swoim niedoszłym kumplem hegusiem który tak jak ty lubił fałszywe oskarżenia ? No i elektrykiem który ma na koncie tytuł króla głupoty u gwizdka ?
Kto cię tu toleruje oficjalnie. Nawet najlepszy ortal w powiecie walnąć ci na stałe bana i łaskawie pozwala ci się puszyć bo robisz " kliki ".
Ogólnie jesteś nikim .
Rozumiesz zwrot " anonimowy NIKT ".
20 marca 2025r. o 19:19
ani Heguś ani ja nikogo tu nie przepraszałem publicznie za osszczerstwa...
obleśniak to robił...
fuszerki u ludzi?...nikt tu się nie żalił ...
czajnik?...o którym sam Lucjan pisał że w to nie wierzy ...

tak że pisz dalej i rozwijaj te swoje fantazje...
a ja myślę że to nie żadna tolerancja ze strony admina tylko cicha aprobata tego co tu skutecznie zrobiłem czyli ukróciłem chamstwo Lucjanka...
zrobiłem za nich ''czarną robotę'' ....
bo porzadek z obleśnym grubasem zrobił sam Bernard pisząc mu by swoje ''fekalia wylewał w innym miejscu''...;D
20 marca 2025r. o 19:20
~~Herbaciana Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowoszara Sasanka napisał(a): ;D
tyle możesz...

A twoja żona wąsaczu , patrzy na ciebie z dumą czy z politowaniem ?

wypij sobie może kavę co? ;D
~~Jasiu niezalogowany
20 marca 2025r. o 20:00
Banda Jarka ostatecznie zrzuciła już maski i konsekwentnie realizuje agendę Putina.
To trochę odwraca uwagę od onuc z Konfederacji, która także głosuje przeciwko bezpieczeństwu Polaków.
Trzeba przyznać, że Putin działa w długiej perspektywie-wobec starzenia się agentury z PiS ,wyhodował sobie kolejne proruskie towarzystwo. Niestety to jest znacznie młodsze i może szkodzić Polsce jeszcze przez długie lata.
~~Jasnobrązowa Kanna niezalogowany
20 marca 2025r. o 21:18
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Pani prokurator Wrzosek uwolniła od zarzutów Nawrockiego....
apartament wynajmował Batyr....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza