Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Słomkowa Sałata niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:12
wracam do tv bo tenis jest ważniejszy niż popisywanie z jakimiś piSSowskimi dupkami...
ale niech mi ktoś napisze czy nie powtarzają się podobnie jak ze Smoleńskiem tańce na trumnach?
to dziadostwo nawet na pogrzebie nie potrafi się zachować przyzwoicie i ta piSSdzielska szczujnia jaką jest RUSpublika zrobiła ''prezentację '' swojego banerka...

"Potrzebujemy 5 500 000 zł na wóz transmisyjny"

co za obwisłe fiuty...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
23 marca 2025r. o 18:44
Na temat tej "zacnej" piątki się nie wypowiem bo nie wiem w jakim kontekście było to wypowiedziane. Wtedy to nie była moja bajka.

"czy i on nie wpisuje się w taki sam scenariusz? ."
Nie wiem. Ale wiem że pozostali liczący się kandydaci na pewno ten scenariusz będą kontynuowali.
~~Srebrzystoczarna Mahonia niezalogowany
23 marca 2025r. o 18:48
oprych napisał(a): Na temat tej "zacnej" piątki się nie wypowiem bo nie wiem w jakim kontekście było to wypowiedziane. Wtedy to nie była moja bajka.

"czy i on nie wpisuje się w taki sam scenariusz? ."
Nie wiem. Ale wiem że pozostali liczący się kandydaci na pewno ten scenariusz będą kontynuowali.

W Polsce będzie pogrom Żydów ,ich eksodus , sam na to wpadłeś ?
~~Pawełek Mętcen niezalogowany
23 marca 2025r. o 19:01
Bez obrazy ale wyborca w pewnym sensie wybiera sobie przyszłość. A wyborcy Konfy wiedzą że nie stać ich na własną pato kawalerkę ale łykają propagandę że będą mieszkali w pałacach. Europa bez , żydów , bez gejów , bez euro , bez unii. No ręce składają się do oklasków . Tylko żaden konfiarz im nie powie z czego mają żyć sami poza Unią. Polska poza Unią to powrót do Polski międzywojennej. B
~~Paweł Mętzenek niezalogowany
23 marca 2025r. o 19:03
Bród chłód i syf. Z kim oni chcieli by handlować ? Gdzie by pracowali i czym płacili za import . Broszurkami z Torunia ?
22745
oprych
23 marca 2025r. o 19:25
Naprawdę nie macie się czego przyczepić tylko czegoś co powiedział sześć lat temu?

Dopisane 23.03.2025r. o godz. 19:25:

"Choć mamy swoje poglądy na sytuację w Rosji, chcemy dialogu z Rosją taką, jaką ona jest. Brak dialogu nie służy ani Polsce, ani Rosji. Psuje interesy i reputację obu krajów na arenie międzynarodowej. Dlatego jestem przekonany, że czas na dobrą zmianę w tej kwestii właśnie nadszedł".

Też się mogę czepić czegoś co Tusk powiedział x lat temu.
~~Słomkowa Sałata niezalogowany
23 marca 2025r. o 20:00
oprych napisał(a): Na temat tej "zacnej" piątki się nie wypowiem bo nie wiem w jakim kontekście było to wypowiedziane.

odnoszę wrażenie że jednak ''ściemniasz'' czyli inaczej mówiąc unikasz jednoznacznej odpowiedzi......;D
a jakiż to inny ''kontekst'' może tu być kiedy tu się mówi o karze dziesięciu lat więzienia za aborcję płodu który jest wynikiem gwałtu?
co to ma znaczyć że należy wyjść z Unii?
gościu który wie że nawet 800+ nie zwiększyło dzietności teraz pieprzy że in vitro nie powinno być współfinansowane przez państwo...
dlaczego tak mówi?...bo podpisał się pod zapisami Konfederacji Gietrzwałdzkiej ?
ciekawie to wygląda kiedy ten sam gościu który chce tu wprowadzać doktryny ''katolickie'' jednocześnie uważa papieża za komunistę...;D

tu muszę podkreślić jedno...jeśli bym miał wybierać pomiędzy Bosakiem a Mentzenem to mając coś na wzór skali porównawczej na pierwszego daję 9 na drugiego 1
~~szkoda czasu niezalogowany
23 marca 2025r. o 21:35
Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza