~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .
~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .
oprych napisał(a): Też wolałbym Bosaka, ale niestety wystawili Mentzena.Dopisane 24.03.2025r. o godz. 07:20:Ktoś napisał: ~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .
Do głosowania na Mentzena nie przekonał mnie nikt z Konfy.
Za to przekonali mnie: Kaczyński, Tusk, Trzaskowski, Nawrocki, Hołownia, Zandberg, Czarzasty, Tygrysek, Morawiecki i tym podobni.
"Swoimi decyzjami" przekonali mnie że Konfa to jedyna i ostatnia opcja.
~~Słomkowa Sałata napisał(a): no właśnie...
dlaczego nie Bosak? ....nie mogę tego zrozumieć ale co mi tam...
zresztą sam piszesz - ''niestety'' a więc coś tam ci jednak nie pasuje...
''...papierek ukończonych studiów to nie wszystko. Potrzebne jest troszkę inteligencji i zdeczka mądrości.''
i tu też zgoda...znane są przypadki ''magistrów'' a bywa że niespełnionych...;D
ja do inteligencji i mądrości dodał bym jeszcze racjonalność i przenikliwość...;D
wczoraj mi jej trochę zabrakło ....;D
obstawiłem deJounga Jr za 3.25 i wygrał...wszystko było cacy aż do momentu kiedy dwoje faworytów czyli Tsitsipas i Mirka nie wdupili swoich spotkań...;D
no i z wygranych kuponów zrobiły mi się tylko zwroty...;D
ale spoko dzisiaj się odegram....HAHAHAHAHA
bo mam już typy ...
~~Ciepły Wacek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): no właśnie...
dlaczego nie Bosak? ....nie mogę tego zrozumieć ale co mi tam...
zresztą sam piszesz - ''niestety'' a więc coś tam ci jednak nie pasuje...
''...papierek ukończonych studiów to nie wszystko. Potrzebne jest troszkę inteligencji i zdeczka mądrości.''
i tu też zgoda...znane są przypadki ''magistrów'' a bywa że niespełnionych...;D
ja do inteligencji i mądrości dodał bym jeszcze racjonalność i przenikliwość...;D
wczoraj mi jej trochę zabrakło ....;D
obstawiłem deJounga Jr za 3.25 i wygrał...wszystko było cacy aż do momentu kiedy dwoje faworytów czyli Tsitsipas i Mirka nie wdupili swoich spotkań...;D
no i z wygranych kuponów zrobiły mi się tylko zwroty...;D
ale spoko dzisiaj się odegram....HAHAHAHAHA
bo mam już typy ...
Historia uczy. Lepiej rządzić z drugiej lini (tak bezpieczniej i wygodniej).