Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Sami swoi niezalogowany
23 marca 2025r. o 23:12
~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .

100/100
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
24 marca 2025r. o 7:20
Też wolałbym Bosaka, ale niestety wystawili Mentzena.

Dopisane 24.03.2025r. o godz. 07:20:

~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .

Do głosowania na Mentzena nie przekonał mnie nikt z Konfy.
Za to przekonali mnie: Kaczyński, Tusk, Trzaskowski, Nawrocki, Hołownia, Zandberg, Czarzasty, Tygrysek, Morawiecki i tym podobni.
"Swoimi decyzjami" przekonali mnie że Konfa to jedyna i ostatnia opcja.
~~5 Mentzena niezalogowany
24 marca 2025r. o 7:31
oprych napisał(a): Też wolałbym Bosaka, ale niestety wystawili Mentzena.Dopisane 24.03.2025r. o godz. 07:20:
Ktoś napisał: ~~szkoda czasu napisał(a): Konfiarze to goscie którzy w powieściach czytają tylko tytuły na okładce. Potem zdziwienie ze coś jest nie tak. Jak by wam powiedzieć że wam urośnie trzecia ręka jak wygra PO to uwierzycie .

Do głosowania na Mentzena nie przekonał mnie nikt z Konfy.
Za to przekonali mnie: Kaczyński, Tusk, Trzaskowski, Nawrocki, Hołownia, Zandberg, Czarzasty, Tygrysek, Morawiecki i tym podobni.
"Swoimi decyzjami" przekonali mnie że Konfa to jedyna i ostatnia opcja.

Niewykształconymi łatwo manipulować , nie chcemy Uni ,żydów i podatków . Precz z ZUSem, KRUSem i zasiłkami na dzieci.
22745
oprych
24 marca 2025r. o 8:05
Widziałem już zbyt wielu wykształconych id...ów.
Tak więc papierek ukończonych studiów to nie wszystko. Potrzebne jest troszkę inteligencji i zdeczka mądrości.
~~Słomkowa Sałata niezalogowany
24 marca 2025r. o 8:15
no właśnie...
dlaczego nie Bosak? ....nie mogę tego zrozumieć ale co mi tam...
zresztą sam piszesz - ''niestety'' a więc coś tam ci jednak nie pasuje...

''...papierek ukończonych studiów to nie wszystko. Potrzebne jest troszkę inteligencji i zdeczka mądrości.''
i tu też zgoda...znane są przypadki ''magistrów'' a bywa że niespełnionych...;D

ja do inteligencji i mądrości dodał bym jeszcze racjonalność i przenikliwość...;D

wczoraj mi jej trochę zabrakło ....;D
obstawiłem deJounga Jr za 3.25 i wygrał...wszystko było cacy aż do momentu kiedy dwoje faworytów czyli Tsitsipas i Mirka nie wdupili swoich spotkań...;D
no i z wygranych kuponów zrobiły mi się tylko zwroty...;D

ale spoko dzisiaj się odegram....HAHAHAHAHA
bo mam już typy ...
~~Bandyta niezalogowany
24 marca 2025r. o 9:15
Oszust i kłamca smoleński kaczyński mówi że nie mamy prawa zadawać pytań dotyczących pchnięcia Pani Prokurator przez ozdobę.
~~Ciepły Wacek niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:40
~~Słomkowa Sałata napisał(a): no właśnie...

''...papierek ukończonych studiów to nie wszystko. Potrzebne jest troszkę inteligencji i zdeczka mądrości.''

ja do inteligencji i mądrości dodał bym jeszcze racjonalność i przenikliwość...;D

obstawiłem deJounga Jr za 3.25 i wygrał...wszystko było cacy aż do momentu kiedy dwoje faworytów czyli Tsitsipas i Mirka nie wdupili swoich spotkań...;D

bo mam już typy ...

Historia uczy. Lepiej rządzić z drugiej lini (tak bezpieczniej i wygodniej).
~~Ciepły Wacek niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:45
~~Ciepły Wacek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Słomkowa Sałata napisał(a): no właśnie...

bo mam już typy ...

Historia uczy. Lepiej rządzić z drugiej lini (tak bezpieczniej i wygodniej).

Przegrałeś boś "cymbał".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza