Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 9:06
łgarzu...
ty nie odpowiadałeś jemu tylko jego synowi...

przecież pisałeś per ''ty'' ..D
to kwestia postępującej u ciebie demencji czy ucieczka od wstydliwych faktów ....;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 kwietnia 2025r. o 9:12
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?

Wczorajsze i dzisiejsze twoje wpisy mi wystarczą , z każdym wypisem sam siebie pogrążasz .

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 09:12:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): łgarzu...
ty nie odpowiadałeś jemu tylko jego synowi...

przecież pisałeś per ''ty'' ..D
to kwestia postępującej u ciebie demencji czy ucieczka od wstydliwych faktów ....;D

Tępaku odpowiedziałem takiemu KRETYNOWI jak ty , podpisał swój wpis ~~ Ocice są małe .
7 kwietnia 2025r. o 9:23
no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?

dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...
14240
M21W2
7 kwietnia 2025r. o 9:29
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?

dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...

O 10,30 mam wizytę u lekarza, podaj swój nr telefonu zadzwonię po wizycie i bez teczek tylko z dzisiejszymi i wczorajszymi przyjdę na komendę.
7 kwietnia 2025r. o 9:40
masz mnie pajacu za naiwniaka?
ja mam tu podawać swój numer? ....tak jak ty swój ?

nie pieprz tu głupot że mój wyrzuciłeś a jak masz problem to zadzwoń do swojego przyjaciela z Koziej ..
.ON CI PODA TAK JAK ZROBIŁ TO WCZEŚNIEJ...;D

co ty nie powiesz??????
''bez teczek''? ;D
myślisz że ktoś ci uwierzy ''na słowo''?

ty masz te ''teczki'' jak jak ja biskupi biret na głowie...;D
tchórz manipulant i łgarz...

to jadę do STS...
14240
M21W2
7 kwietnia 2025r. o 9:50
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): masz mnie pajacu za naiwniaka?
ja mam tu podawać swój numer? ....tak jak ty swój ?

nie pieprz tu głupot że mój wyrzuciłeś a jak masz problem to zadzwoń do swojego przyjaciela z Koziej ..
.ON CI PODA TAK JAK ZROBIŁ TO WCZEŚNIEJ...;D

co ty nie powiesz??????
''bez teczek''? ;D
myślisz że ktoś ci uwierzy ''na słowo''?

ty masz te ''teczki'' jak jak ja biskupi biret na głowie...;D
tchórz manipulant i łgarz...

to jadę do STS...

Kolejny podpis pod twoim wpisem jest prawdziwy , Jesteś, tchórzem, manipulantem i łgarzem. Miłego dnia

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 09:50:

Zadzwoń pod 696207676 ustalimy kiedy obaj pójdziemy na komendę. Odwagi hejterze.
~~stary bolecnauta niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 11:11
Źle trafiłeś Lucuś. Jak kosa na kamień. Brniesz w te swoje kłamstwa robiąc z siebie totalne pośmiewisko.
Jan już nie musi wlec cię na komendę bo sprawa jest już w prokuraturze. Wiem co piszę . A więcej ci nie napiszę .
Tylko tyle że ponownie się wydurniłeś z tą propozycją spotkania ale bez swoich teczek.
~~Ameby niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 11:49
Wyborcy Mentzena i Nawrockiego to ameby.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza