Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 6:38
~~Gdzie nasz poseł napisał(a): Nasz pos eu na zadymia we wawie. Jest tam razem z innymi oszołomami z bolca.

Donald Tusk

Dziękuję wszystkim uczestnikom marszu 1000-lecia Korony Polskiej za nieustanne skandowanie mojego nazwiska. Szczególnie wdzięczny jestem Prezesowi Kaczyńskiemu. W sejmie klaskał i skandował Donaldowi, na ulicy krzyczał “kochać Tuska”, czy jakoś podobnie. Doceniam. 1000 osób na 1000 -lecie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 6:57
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gdzie nasz poseł napisał(a): Nasz pos eu na zadymia we wawie. Jest tam razem z innymi oszołomami z bolca.

Donald Tusk

Dziękuję wszystkim uczestnikom marszu 1000-lecia Korony Polskiej za nieustanne skandowanie mojego nazwiska. Szczególnie wdzięczny jestem Prezesowi Kaczyńskiemu. W sejmie klaskał i skandował Donaldowi, na ulicy krzyczał “kochać Tuska”, czy jakoś podobnie. Doceniam. 1000 osób na 1000 -lecie .

Podśmiewującym się z frekwencji na marszu dr. Jakiego, przypominam,
że w Polsce pod niemieckim patronatem ,doszło do zamachu stanu,
politycy opozycji są torturowani w więzieniach, a niezależne media są likwidowane
Należy podziwiać odwagę tych, którzy mimo to wyszyli na ulice. Tych milionów już nikt nie powstrzyma.
Chwała bohaterom.
~~Ciekawski niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 7:40
Zaraz ,chwilunia.
Bo się pogubiłem. Raz piszesz ,,Hwała'' teraz ,,Chwała'' to jak to jest?
~~ niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 7:43
To kiedy brunatna Konfa zawiąże koalicję z czerwonymi pisi/io/rami?
Teraz dojdzie im jeszcze chamski sprzedawczyk Kukiz . Ale towarzycho.
~~NieJaś niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 7:54
Lucjan
Dziękuję wszystkim uczestnikom marszu 1000-lecia Korony Polski
politycy opozycji są torturowani w więzieniach, a niezależne media są likwidowane
Należy podziwiać odwagę tych, którzy mimo to wyszyli na ulice. Tych milionów już nikt nie powstrzyma.
Chwała bohaterom.
Dziwne że każdy złodziej polityk złapany i osadzony natychmiast zapada na nieznane choroby . Natychmiast wrzeszczy że w więzieniu jest gorzej niż na wczasach w rządowym kurorcie.
Likwidowane media ? A to ciekawe. Wystarczyło otwierać firmy uczciwie tak jak wszyscy inni. Tacy bogobojni a zapomnieli że " PO SIÓDME NIE KRADNIJ ".
Te miliony same się powstrzymają bo poza protestami i darciem ryja o patriotyzmie trzeba żreć i s r a ć.
Lucjan stary a zmanipulowany do szpiku . Egzemplarz stracony dla pokolenia. Żal tych jego dzieciaków.
~~Jaś niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 8:33
A mnie nie.
~~I słusznie niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 15:19
~~Jaś napisał(a): A mnie nie.

Mnie też.
~~To chyba nie on niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 20:54
~~NieJaś napisał(a): Lucjan
Dziękuję wszystkim uczestnikom marszu 1000-lecia Korony Polski
Chwała bohaterom.
Dziwne że każdy złodziej polityk złapany i osadzony natychmiast zapada na nieznane choroby . Natychmiast wrzeszczy że w więzieniu jest gorzej niż na wczasach w rządowym kurorcie.
Likwidowane media ? A to ciekawe. Wystarczyło otwierać firmy uczciwie tak jak wszyscy inni. Tacy bogobojni a zapomnieli że " PO SIÓDME NIE KRADNIJ ".
Te miliony same się powstrzymają bo poza protestami i darciem ryja o patriotyzmie trzeba żreć i s r a ć.
Lucjan stary a zmanipulowany do szpiku . Egzemplarz stracony dla pokolenia. Żal tych jego dzieciaków.

Ktoś się pod Lucusia podszywa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.