~~Oj Jasiek napisał(a): Ktoś napisał: ~~stary bolecnauta napisał(a): GRUBY OSZUST PISAŁ TU KIEDYŚ ŻE PRODUKOWANE SERKI ROZDAJE TYLKO ZNAJOMYM I RODZINIE. TYLKO JAKIEJ JAK ON JEST SKŁÓCOWNY NAWET Z WŁASNYM SYNEM.
Później pisał tutaj w swoim OŚWIADCZENIU że za sery policzył 10 zł za sztukę.
ŁAGARZ I OSZCZERCA.
UWAGA NA TYPA!!!!!!
Całe życie byłeś śliskim plotkarzem. Znam cie i jego. Te serki robi bardzo rzadko bo nie ma mleka . Wiem że na taki jeden malutki trzeba litr . Ty nie masz o co się czepić to serki wymyśliłeś. A dzieci i wnuki ? Chciałbyś mieć takie relacje ze swoimi jak on ma. Zobacz na targowisku pleciugo. Litr mleka to 5 zeta. A dodatki , sprzęt i robota . Dycha za sztukę to prezent. Ale ty nie tylko o serkach pisałeś. A bimberek ? Coś o tym wiele razy puszczałeś farbę. Widziałeś , piłeś ? Nie ale kłapiesz plotkarskim jęzorem. Znam cię i wiem na co cię stać. To dlatego nie masz żadnych kumpli.
no dawaj ty z tym skąd to niby mnie znasz pajacu...
dawaj cos o tych plotkach bo jak na chwile obecną to plotami to tu zajmuje się obleśny grubas i jego koleżka wazeliniarz Lucuś...
ja nie wymyśliłem ani tych serków ani bimbru tylko zrobił to padnięty szmaciarz nawet tutaj to opisując więc skąd twoje brednie?
to samo pisał o relacjach grubasa z jego dzieciakami więc o co ci chodzi?
ja i bimber ?...
wiec ''wuja '' mnie znasz śmieszny gostku bo wtedy byś wiedział miękka fajo że nigdy nie piłem nawet czystej wódy a co dopiero jakieś
a więc pajacu nie znasz mnie i nie wiesz na co mnie stać bimbrowate pomyje więc wypisujesz tu swoje ''filipiki'' robiąc z siebie durni.a i dlatego wczoraj nie odpowiedziałeś a dzisiaj zamkniesz kłapaczkę i tez tego nie skomentujesz...:D
moich kolegów nie znasz i nigdy nie poznasz bo za bardzo ich szanuję by później jakaś kolejna szuja zaczepiała ich i wyzywała...
więc swoje twierdzenia możesz rozbić sobie o kant dupki bo przecież wiem że wolisz wypisywać ''bredoty'' o mnie niż napisać prawdą o sobie...
(aby i tego nie wycięto a pisać z kimś takim jak ty to szkoda czasu więc zrobię sobie kopię...;D )