Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Oj Jasiek niezalogowany
23 kwietnia 2025r. o 23:14
~~Czerwonobrązowa Skalnica napisał(a): no proszę ...
zamknął gębę nie odpowiadając na mój post który ''mordor'' wychlastał a jego pełen bredni zostawił...;D
ale spoko...jutro go powtórzę bo lubię odpowiadać takim pajacom...;D
Jasiek , ty zakłamany ciulu. Brednie to ty smarujesz. Wszyscy cię tu znają od lat. Ten ban to chyba nie za niewinność. Miotasz się jak klocek w betoniarce. Byłeś , jesteś i zostaniesz kapusiem. Byłeś nim od młodego. Zawsze śliski i wyniosły. Kiedyś się mówiło że wyżej s r a niż doope ma. A ty nie masz się czym chwalić. No bo chyba nie czajnikiem.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koneser bimbru niezalogowany
23 kwietnia 2025r. o 23:23
Ponoć ten fachowiec z DM podpijał u pracodawcy gorzołki z barku.
~~Ołowianoszary Żywotnik niezalogowany
23 kwietnia 2025r. o 23:35
57% obywateli chce odwołania rządu Tuska
~~Ołowianoszary Żywotnik niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 0:21
wreszcie ktoś zrozumiał , poznał się na STSiaku
a on do norki myk i cichutki
~~Wszyscy rozumieją niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 4:25
~~Ołowianoszary Żywotnik napisał(a): wreszcie ktoś zrozumiał , poznał się na STSiaku
a on do norki myk i cichutki

Nikt typa nigdzie nie zaprasza . Wywalają go z towarzystwa a ten włazi z buciorami i swoim kapownikiem. Oślizła obrzydliwa menda.
~~Czerwonobrązowa Skalnica niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 6:20
~~Oj Jasiek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~stary bolecnauta napisał(a): GRUBY OSZUST PISAŁ TU KIEDYŚ ŻE PRODUKOWANE SERKI ROZDAJE TYLKO ZNAJOMYM I RODZINIE. TYLKO JAKIEJ JAK ON JEST SKŁÓCOWNY NAWET Z WŁASNYM SYNEM.
Później pisał tutaj w swoim OŚWIADCZENIU że za sery policzył 10 zł za sztukę.
ŁAGARZ I OSZCZERCA.

UWAGA NA TYPA!!!!!!

Całe życie byłeś śliskim plotkarzem. Znam cie i jego. Te serki robi bardzo rzadko bo nie ma mleka . Wiem że na taki jeden malutki trzeba litr . Ty nie masz o co się czepić to serki wymyśliłeś. A dzieci i wnuki ? Chciałbyś mieć takie relacje ze swoimi jak on ma. Zobacz na targowisku pleciugo. Litr mleka to 5 zeta. A dodatki , sprzęt i robota . Dycha za sztukę to prezent. Ale ty nie tylko o serkach pisałeś. A bimberek ? Coś o tym wiele razy puszczałeś farbę. Widziałeś , piłeś ? Nie ale kłapiesz plotkarskim jęzorem. Znam cię i wiem na co cię stać. To dlatego nie masz żadnych kumpli.

no dawaj ty z tym skąd to niby mnie znasz pajacu...
dawaj cos o tych plotkach bo jak na chwile obecną to plotami to tu zajmuje się obleśny grubas i jego koleżka wazeliniarz Lucuś...
ja nie wymyśliłem ani tych serków ani bimbru tylko zrobił to padnięty szmaciarz nawet tutaj to opisując więc skąd twoje brednie?
to samo pisał o relacjach grubasa z jego dzieciakami więc o co ci chodzi?
ja i bimber ?...
wiec ''wuja '' mnie znasz śmieszny gostku bo wtedy byś wiedział miękka fajo że nigdy nie piłem nawet czystej wódy a co dopiero jakieś
a więc pajacu nie znasz mnie i nie wiesz na co mnie stać bimbrowate pomyje więc wypisujesz tu swoje ''filipiki'' robiąc z siebie durni.a i dlatego wczoraj nie odpowiedziałeś a dzisiaj zamkniesz kłapaczkę i tez tego nie skomentujesz...:D

moich kolegów nie znasz i nigdy nie poznasz bo za bardzo ich szanuję by później jakaś kolejna szuja zaczepiała ich i wyzywała...
więc swoje twierdzenia możesz rozbić sobie o kant dupki bo przecież wiem że wolisz wypisywać ''bredoty'' o mnie niż napisać prawdą o sobie...

(aby i tego nie wycięto a pisać z kimś takim jak ty to szkoda czasu więc zrobię sobie kopię...;D )
~~Czerwonobrązowa Skalnica niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 6:31
~~Zielononiebieska Mina 9 maja 2020r. o 21:25

~~Zielononiebieska Mina

No i co Głupi Jasiu ... pandemia Szumowidła trwa w najlepsze , a Ty taki milczący ... gdzie jesteś Głupia Papugo ... samotność mi doskwiera . Czyżby PIS jest już dobry ? A co tam u Satany I u Mańka ?

Drodzy Państwo ... Skasowano mój login ,Kwiat Życia , ale jeszcze żyję i dopóki krwi w żyłach Informować Was będę o tym co znajdę ciekawego w necie .

Czyżbyś zdechł Głupia Papugo ? ... nie rób mi tego bo będę płakał

no i wziął i ''zdechł'' ...;D
i nikt tu po nim nie zapłakał... tylko jego wierny uczeń Lucuś i Juruś kultywują ''nauki'' swojego idola...;D

później w razie potrzeby kolejne kopie...;D
~~Kopiarka niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 6:41
I o to chodziło. Podsypano karmy bucowi z DM52 i już się rozkręcił. Aktywista lepszy niż za czasów PZPR .
/pajacu/obleśny grubas/wazeliniarz Lucuś/padnięty szmaciarz/śmieszny gostek/miękka faja/pajac/d.ureń z kłapaczką/szuja/
W jednym wpisie tyle dobrego. Ręce składają się do oklasków. Gdyby nie to że nikt prawie tego nie czyta można by się wzruszyć.
Szuka gościu zaczepki. Naciąga strunę , Robi notatki bo tak jak każdy kapuś tym żyje.
Jak można wpaść na to że ktoś chce z nim wejść w relacje. Ludzie znają go od młodego i wiedzą co jest wart. Mniej niż zero.
Słownictwo wobec tych o których pisze świadczy że to bardzo prymitywny typek z ograniczonym poczuciem oceny rzeczywistości. Ci których obrał sobie za wrogów to całkiem obcy mu ludzie z którymi nie miał i nie ma osobistych kontaktów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza