Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~8 gwiazdek niezalogowany
2 maja 2025r. o 9:50
Mnie tylko ciekawi skad PIS ma tyle pieniedzy ,ze wszystkie wiejskie ploty zasmiecone sa banerami z geba Sytenera ,kradli 8 lat a teraz piora te pieniadze na kampanie klamcy namaszczonego przez brudasa Kaczora .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Psiemu elektoratowi niezalogowany
2 maja 2025r. o 9:50
Psi wyborcy nie zrażają się gdy ich idole mają zarzuty o złodziejstwo.
~~A mnie ciekawi dlaczego niezalogowany
2 maja 2025r. o 12:05
~~8 gwiazdek napisał(a): Mnie tylko ciekawi skad PIS ma tyle pieniedzy ,ze wszystkie wiejskie ploty zasmiecone sa banerami z geba Sytenera ,kradli 8 lat a teraz piora te pieniadze na kampanie klamcy namaszczonego przez brudasa Kaczora .

Mnie ciekawi dlaczego rząd nic nie robi aby tych złodziei rozliczyć. Oni wychodzą z aresztu i w TV Republice śmieją się nam w ryj. Ty pójdziesz siedzieć z jazdę na gape tramwajem a oni za miliony bezkarni. To takie prawo i taką sprawiedliwość uszyły poltyczne elity po obaleniu komuny.
~~PAD czuwa niezalogowany
2 maja 2025r. o 13:47
~~A mnie ciekawi dlaczego napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Mnie tylko ciekawi skad PIS ma tyle pieniedzy ,ze wszystkie wiejskie ploty zasmiecone sa banerami z geba Sytenera ,kradli 8 lat a teraz piora te pieniadze na kampanie klamcy namaszczonego przez brudasa Kaczora .

Mnie ciekawi dlaczego rząd nic nie robi aby tych złodziei rozliczyć. Oni wychodzą z aresztu i w TV Republice śmieją się nam w ryj. Ty pójdziesz siedzieć z jazdę na gape tramwajem a oni za miliony bezkarni. To takie prawo i taką sprawiedliwość uszyły poltyczne elity po obaleniu komuny.

Wszystko w rękach Polaków. Wybory albo uwolnią albo pogrążą w autorytaryzmie . To to samo co komuna . Wy mordki w kubeł a by wolna wola.prezesa i jego prybocznych.
~~ZŁODZIEJE NA START niezalogowany
2 maja 2025r. o 18:06
Święto flagi a złodzieje ukradli Polakom flagę, Co nam jeszcze ukradniecie ?
~~Kradzież żarcia niezalogowany
2 maja 2025r. o 18:27
Nierób psior zajumał catering zapracowanej rodzince.
Paniusi nie chciało się robić w chacie jajecznicy to zamówiła gotowca. Karma wróciła i zajumała. Wniosek prosty. Kobieta m gotować w domu.
~~Kto go tam wpuścił niezalogowany
2 maja 2025r. o 19:21
Gdyby w białym domu mieszkał mąż stanu to nigdy by tam nawet w ogródku nie przyjął Takiego nic Nawrockiego.
~~Wina Tuska niezalogowany
2 maja 2025r. o 19:52
~~Kto go tam wpuścił napisał(a): Gdyby w białym domu mieszkał mąż stanu to nigdy by tam nawet w ogródku nie przyjął Takiego nic Nawrockiego.

Wina Dudka czy Tuska ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo