~~Jasnofioletowy Rabarbar napisał(a): Wybierając swoją szczepionkę, pamiętaj:
PFIZER – zapłacili 4,7 miliarda dolarów kar za fałszywe informacje, za liczne naruszenia zasad bezpieczeństwa dotyczących produkcji leków i sprzętu medycznego, za nielegalne promocje i praktyki korupcyjne.
MODERNA – NIGDY, ale to nigdy (do covida), od czasu powstania firmy, nie udało im się wprowadzić na rynek ŻADNEJ szczepionki, mimo iż próbowali z 9 różnymi… Żadna z nich nie przeszła badań klinicznych III fazy.
JOHNSON & JOHNSON – nazwa tej firmy wymieniana jest w setkach tysięcy pozwów sądowych dotyczących produkcji toksycznych produktów, w tym leków, szamponów, sprzętu medycznego, a także zasypki dla dzieci skażonej AZBESTEM…
ASTRA ZENECA – stosowanie szczepionki tej firmy zostało zawieszone w wielu krajach europejskich z powodu poważnych, często śmiertelnych powikłań spowodowanych przez indukowane szczepionką ZAKRZEPY w mózgu i w całym organizmie.
NIE MARTW SIĘ JESTEŚ W DOBRYCH RĘKACH!
Po zaszczepieniu pamiętaj aby nosić maseczkę oraz zachować dystans, bo NADAL możesz roznosić wirusa i nadal możesz zachorować...
ZAUFAJ NAUCE!
:D :D :D
A u mnie na Bielskiej Drogi Lucjanie ... dalej chlejemy i lampimy w lornetkę u Kolegi Kuternogi ... ruch nieco się zwiększył , ale i tak dominują wypasione fury tzw . służby zdrowia ... qurde chyba pójdę na kurs pielęgniarza , bo na pielęgniarkę to mnie nie wezmą z wiadomych względów ... żeby być Pielęgniarką , albo chociaż Salową trzeba mieć otworek , a ja mam węża ... w kieszeni :D
Fajne zestawienie Kolego / Koleżanko Rabarbar :)
Cieszy fakt , że Ludzie jeszcze myślą ... :)