~~Zielonkawy Świerk niezalogowany 8 stycznia 2021r. o 10:52
Co do druczku to gdzie jest pesel/nr dowodu osobistego na tym dokumencie zaszczepienia?
Takie głupoty to mogą łyknąć chyba faktycznie mohery.
Teraz wyobraź sobie dokument szczepienia z imieniem i nazwiskiem JAN KOWALSKI bez pesel/nr dowodu osobistego :)
Mam małą prośbę , nie zwracajcie uwagi na to co Horus pisze do mnie , od dawna zauważyłem że z tego co piszę wyszykuje słowo lub zdanie wyrwane z kontekstu , jego głównym celem jest przedstawić oponenta w złym świetle, kompromitować , jest to cecha ludzi podłych ludzi małych .
Manipulator robi z siebie ofiarę , próbuje zaspokoić swoje wybujałe ego .
Napisałem co bardzo obraziło panienkę ( nie obrażając panienek ) Horusa - ( Nie wkleję małpy jaką robisz z siebie ) - zbyt trudna aluzja aby " geniusz " ją zrozumiał .
Dopisane 08.01.2021r. o godz. 12:46:
Dopisane 08.01.2021r. o godz. 12:48:
Horus napisał(a): skoro tak to popisz się umiejętnościami...
no chyba że nie dorastasz do pięt temu uczniakowi...:]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.