~~Zielonobrunatny Groszek napisał(a): Horus napisał(a): nie wyszło ci z tym Hegiem co?
A co mi miało wyjść, kolegujesz się z kolesiem, przez którego nie ma go już an forum i który dalej na forum jątrzy przeciwko niemu i jednocześnie wspominasz jak ty go lubiłeś.
Skończ waść wstydu oszczędź krętaczu, manipulancie i oszuście.
jak to co ci nie wyszło?
chciałeś mnie swoim postem ''wkręcić'' w to że ja miałem udział w tym ujawnieniu danych Hega...
znajomość z Przemkiem jest taka sama jak znajomość z kilkoma innymi forumowiczami ..
napiszę ci więcej ...tylko z jednym forumowiczem mam od lat na tyle bliskie relacje bym mógł nazywać go w inny sposób jak tylko znajomym...
ale tego kim jest nigdy się nie dowiesz...:]
czy Przemek ''jątrzy'' przeciw Hegowi?
nie wiem ,nie wnikam w to ...
pomimo tego że Hega nigdy nie poznałem osobiście , szanowałem go i szanuję do dzisiaj ...
czego nie mogę powiedzieć o kilku innych nadal tu obecnych
mnie i Przemka dzieli jedno...
ja nie mam problemu z tym by jasno i wyraźnie określać to czego nie akceptuję ...
Przemek jest ''miętki''...
Prawda Przemek?...po co pytam ...sam na to odpowiedziałeś na forum jakiś czas temu ...
twoje pieprzenie o mojej znajomości z Przemkiem to zwykłe pieprzenie ...
nic nie wnosi do tematu...
a to czy Przemek interesuje się czyimiś nazwiskami to jego sprawa...mnie nic do tego
dlatego Przemek milczy na temat tego czy kiedykolwiek go pytałem o nazwisko Hega...