Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

czy ktoś z bolesławieckich celebrytów już się zaszczepił?

22258
#Horus nieaktywny
8 stycznia 2021r. o 13:06
nie odwracaj teraz od siebie uwagi oszuście i manipulatorze...

kiedyś zwróciłem ci uwagę że nie swoje teksty tu wklejasz nie określając jednoznacznie że to nie twoje ..

a materiały jakie tu wklejałeś były min. z tygodnika solidarność
dobrze o tym wiesz ...

tak jak teraz wiesz że łżesz o sprawie dudy i tego jak sprawy się mają w sprawie wezwania jakie do niego wystosowano...

teraz wylewasz tu swoje żale? ślesz jakieś prośby ?

masz w tym jeden cel...
taki by twoja ''legenda '' nie zgasła jak ''legenda '' tej całej ''s''

w chamski sposób chciałeś tu się podbudować tematem o PanieM
nie wyszło a wręcz zadziałało odwrotnie ...
określiłeś tu publicznie swój cel jakim się kierowałeś i teraz boli cię że ktoś - chyba ''krwawnik' - pisze do ciebie wprost ''konfidencie''

a ja jestem łagodniejszy...piszę o tobie że masz naleciałości rodem ''esbeckie''
bo chyba tak też postępował jeden z twoich pisdzielskich idoli , niejaki ''agent Tomuś'' :]

więc nie łkaj tu tutaj ,nie wyżalaj się bo sam twój post mogę potraktować bardziej ostro oszołomie...:]

''katoliku z bożej'' niełaski ...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatny Groszek niezalogowany
8 stycznia 2021r. o 13:26
Horus napisał(a): nie wyszło ci z tym Hegiem co?

A co mi miało wyjść, kolegujesz się z kolesiem, przez którego nie ma go już an forum i który dalej na forum jątrzy przeciwko niemu i jednocześnie wspominasz jak ty go lubiłeś.

Skończ waść wstydu oszczędź krętaczu, manipulancie i oszuście.
22258
#Horus nieaktywny
8 stycznia 2021r. o 14:00
~~Zielonobrunatny Groszek napisał(a):
Horus napisał(a): nie wyszło ci z tym Hegiem co?

A co mi miało wyjść, kolegujesz się z kolesiem, przez którego nie ma go już an forum i który dalej na forum jątrzy przeciwko niemu i jednocześnie wspominasz jak ty go lubiłeś.

Skończ waść wstydu oszczędź krętaczu, manipulancie i oszuście.

jak to co ci nie wyszło?
chciałeś mnie swoim postem ''wkręcić'' w to że ja miałem udział w tym ujawnieniu danych Hega...
znajomość z Przemkiem jest taka sama jak znajomość z kilkoma innymi forumowiczami ..

napiszę ci więcej ...tylko z jednym forumowiczem mam od lat na tyle bliskie relacje bym mógł nazywać go w inny sposób jak tylko znajomym...

ale tego kim jest nigdy się nie dowiesz...:]

czy Przemek ''jątrzy'' przeciw Hegowi?
nie wiem ,nie wnikam w to ...
pomimo tego że Hega nigdy nie poznałem osobiście , szanowałem go i szanuję do dzisiaj ...
czego nie mogę powiedzieć o kilku innych nadal tu obecnych

mnie i Przemka dzieli jedno...
ja nie mam problemu z tym by jasno i wyraźnie określać to czego nie akceptuję ...
Przemek jest ''miętki''...
Prawda Przemek?...po co pytam ...sam na to odpowiedziałeś na forum jakiś czas temu ...

twoje pieprzenie o mojej znajomości z Przemkiem to zwykłe pieprzenie ...
nic nie wnosi do tematu...

a to czy Przemek interesuje się czyimiś nazwiskami to jego sprawa...mnie nic do tego
dlatego Przemek milczy na temat tego czy kiedykolwiek go pytałem o nazwisko Hega...
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
8 stycznia 2021r. o 14:12
M21W2 napisał(a):

Te, narcyz, nie wpadaj w samozachwyt.

Powiedz co wybuchło w Tupolewie, kiełbasa czy parówki?
~~Jasnoróżowa Bergenia niezalogowany
8 stycznia 2021r. o 14:39
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Te, narcyz, nie wpadaj w samozachwyt.

Powiedz co wybuchło w Tupolewie, kiełbasa czy parówki?

Od początku rządów ugrupowania Jarosława Kaczyńskiego, polityk Antoni Smoleński jeszcze mocniej niż zwykle działa na rzecz wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej. Ma ku temu narzędzia – od dłuższego czasu działa wszak w tak zwanej podkomisji smoleńskiej. Zapowiadany raport z jej prac jeszcze się nie ukazał, co rodziło spekulacje, czy cokolwiek udało się Macierewiczowi ustalić. Ten z kolei nie ma wątpliwości – co wskazał u Rydzyka – że ustalenia jego komisji wstrząsną krajem. - Wystarczyło 8 miesięcy presji, żeby zmusić ludzi, często bardzo wybitnych i kompetentnych, do tego, aby powtórzyli kłamstwa Anodiny. Pamiętajmy o tym w obecnym roku. Miejmy w pamięci, jak bardzo ważna jest prawda o dramacie smoleńskim, wyniki badania komisji, która teraz działa i pokazała, że rzeczywistą przyczyną była eksplozja, wysadzenie w powietrze samolotu – stwierdził Antoni Macierewicz w Telewizji Trwam. - Dziękuję Radiu Maryja, Telewizji Trwam, Rodzinie Radia Maryja, tym wszystkim, którzy podtrzymywali nas przy pracy nad prawdą o dramacie smoleńskim. Będzie ona niedługo opublikowana w wersji filmowej i papierowej. Gdy skończy się wreszcie pandemia koronawirusa, komisja będzie mogła się spotkać, a raport zostanie opublikowany. Mam nadzieję, że przetnie on wszystkie działania antypolskie, z jakimi mamy do czynienia – dodawał.
14240
M21W2
8 stycznia 2021r. o 14:42
Horus napisał(a): nie odwracaj teraz od siebie uwagi oszuście i manipulatorze...

kiedyś zwróciłem ci uwagę że nie swoje teksty tu wklejasz nie określając jednoznacznie że to nie twoje ..

a materiały jakie tu wklejałeś były min. z tygodnika solidarność
dobrze o tym wiesz ...

tak jak teraz wiesz że łżesz o sprawie dudy i tego jak sprawy się mają w sprawie wezwania jakie do niego wystosowano...

teraz wylewasz tu swoje żale? ślesz jakieś prośby ?

masz w tym jeden cel...
taki by twoja ''legenda '' nie zgasła jak ''legenda '' tej całej ''s''

w chamski sposób chciałeś tu się podbudować tematem o PanieM
nie wyszło a wręcz zadziałało odwrotnie ...
określiłeś tu publicznie swój cel jakim się kierowałeś i teraz boli cię że ktoś - chyba ''krwawnik' - pisze do ciebie wprost ''konfidencie''

a ja jestem łagodniejszy...piszę o tobie że masz naleciałości rodem ''esbeckie''
bo chyba tak też postępował jeden z twoich pisdzielskich idoli , niejaki ''agent Tomuś'' :]

więc nie łkaj tu tutaj ,nie wyżalaj się bo sam twój post mogę potraktować bardziej ostro oszołomie...:]

''katoliku z bożej'' niełaski ...

Pojęczałeś , postękałeś , ta nienawiść kiedyś mocno ci zaszkodzi .Judaszku .

Komuchu z własnej woli .

~~Poczerwieniały Styrakowiec niezalogowany
8 stycznia 2021r. o 14:48
Panie M21 a kim to pan jesteś że innych wyzywasz od komuchów ?
14240
M21W2
8 stycznia 2021r. o 14:54
~~Poczerwieniały Styrakowiec napisał(a): Panie M21 a kim to pan jesteś że innych wyzywasz od komuchów ?

Nit tak zaciekle nie atakował Solidarności jak komuniści z Urbanem na czele , Horus to mały komuszek , naśladuje Urbana .
Panie obrońco lewaka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza