Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

czy ktoś z bolesławieckich celebrytów już się zaszczepił?

22258
#Horus nieaktywny
7 stycznia 2021r. o 21:11
~~Zielonobrunatny Groszek napisał(a):
Horus napisał(a): nie jęcz ...:]

No to są właśnie twoje chamskie wpisy, ty zacząłeś . do tego on napisał , że robisz z siebie małpę, ty nazwałeś go "krętaczem, pieprzonym oszustem " koledzy podobnie, co cię ucieszyło. Więc gdybyś następnym razem się zastanawiał, to wyobraź sobie, że ktoś się tak odzywa do ciebie, jak ty i koledzy do niego.

A i przypomnij, kto ujawnił dane Hegemona na forum (nr te. imię, nazwisko ) ?

napisałem prawdę ...
to oszust i manipulant
to są moje słowa a za słowa innych nie odpowiadam więc co tutaj robisz z siebie wielce oburzonego...
udowodnić manipulację tego ''opozycjonisty'' mogę w każdej chwili ...
on dobrze o tym wie dlatego albo siedzi cicho w norze albo on to ty...co by mnie wcale nie zdziwiło...

ale teraz czekam na wyjaśnienie przez ciebie że ja kiedykolwiek użyłem tu nazwiska Hega...
dawaj ...:]

Dopisane 07.01.2021r. o godz. 21:11:

Horus napisał(a):
Horus napisał(a):

A i przypomnij, kto ujawnił dane Hegemona na forum (nr te. imię, nazwisko ) ?

ale teraz czekam na wyjaśnienie przez ciebie że ja kiedykolwiek użyłem tu nazwiska Hega...

no co jest ? :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatny Groszek niezalogowany
7 stycznia 2021r. o 21:11
Horus napisał(a): napisałem prawdę ...
to oszust i manipulant
to są moje słowa a za słowa innych nie odpowiadam więc co tutaj robisz z siebie wielce oburzonego...
udowodnić manipulację tego ''opozycjonisty'' mogę w każdej chwili ...
on dobrze o tym wie dlatego albo siedzi cicho w norze albo on to ty...co by mnie wcale nie zdziwiło...

Ty nie, ale twój kumpel z którym się odwiedzacie i jednocześnie "płaczesz" , że Hega nie ma na forum.. To się nazywa hipokryzja.

A swoje manipulacje ? Rozprzestrzenianie nieprawdziwej informacji ? Nawet fb cię upomniał. Rozumiem, że siebie też nazywasz krętaczem i oszustem?
13926
qwax_
7 stycznia 2021r. o 21:15
PanM napisał(a): Poza opanowaniem pandemii nadrzędnym zadaniem jest przywrócenie funkcjonowania rodzimej przedsiębiorczości.

Specjalnie dla ciebie, bo lubisz pismo obrazkowe.[img=1610050227_jdj9yvx.jpg]

I nie licz na to, że zaszczepienie nawet 100% ludzi przywróci tzw. "normalność".
Rządzący (nie tylko w Polsce) nigdy nie zrezygnują z trzymania wszystkich ludzi za przysłowiowy ryj.
I o dziwo to trzymanie nie wymaga praktycznie żadnego nadzoru policyjnego - większość społeczeństwa poddaje się temu trzymaniu z uśmiechem na twarzy ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
7 stycznia 2021r. o 21:22
Horus napisał(a): .

Ty nie, ale twój kumpel z którym się odwiedzacie i jednocześnie "płaczesz" , że Hega nie ma na forum.. To się nazywa hipokryzja.

A swoje manipulacje ? Rozprzestrzenianie nieprawdziwej informacji ? Nawet fb cię upomniał. Rozumiem, że siebie też nazywasz krętaczem i oszustem?

no proszę ...teraz ''otrzeźwiałeś''? ..naszło cię ''olśnienie''?
następnym razem bądź bardziej precyzyjny w tym co piszesz ...
ze mna nie wyszło to teraz kogoś nowego z kolei wmieszasz w swoje brednie?

a co ma do tego fakt że mówię komuś ze znajomych o starych ,dobrych czasach kiedy Heg trzymał za ''mordy '' bardziej pobudliwych ?

przecież i dzisiaj oficjalnie ,otwartym tekstem piszę na forum że zawsze ceniłem i cenię do dzisiaj Hega?

jak widzę poniosło ciebie nawet na ''bajanie'' gdzie nie możesz pisać jako nie zalogowany ...hahaha
a samo to mówi mi kim jesteś ...
hahaha...ten co zawsze pisze jako zalogowany ...:]

gdyby Heg tu dzisiaj pilnował porządku z jednego ''bana '' przechodziłbyś w drugiego...:]

a o fb nie wiedziałbyś kmiotku gdybym sam o tym tutaj nie napisał ...
tylko widzisz -ja nie musze się ukrywać...;) i piszę co myślę jednocześnie myśląc co piszę ...

to dar którego tobie brakuje...;)
~~Kasztanowordzawy Dyptam niezalogowany
7 stycznia 2021r. o 21:25
Heg - Hagel ?
~~Płowoszary Ognik niezalogowany
7 stycznia 2021r. o 21:25
qwax_ napisał(a):
PanM napisał(a): Poza opanowaniem pandemii nadrzędnym zadaniem jest przywrócenie funkcjonowania rodzimej przedsiębiorczości.

Specjalnie dla ciebie, bo lubisz pismo obrazkowe.[img=1610050227_jdj9yvx.jpg]
I nie licz na to, że zaszczepienie nawet 100% ludzi przywróci tzw. "normalność".
Rządzący (nie tylko w Polsce) nigdy nie zrezygnują z trzymania wszystkich ludzi za przysłowiowy ryj.
I o dziwo to trzymanie nie wymaga praktycznie żadnego nadzoru policyjnego - większość społeczeństwa poddaje się temu trzymaniu z uśmiechem na twarzy ;)

100% racji ludzie są tak ogłupieni jak ta żaba którą wrzucisz do zimnej wody i podgrzewając ją ugotujesz .
7 stycznia 2021r. o 21:27
Horus napisał(a):
Horus napisał(a): .

no proszę ...teraz ''otrzeźwiałeś''? ..naszło cię ''olśnienie''?
następnym razem bądź bardziej precyzyjny w tym co piszesz ...
ze mna nie wyszło to teraz kogoś nowego z kolei wmieszasz w swoje brednie?

a co ma do tego fakt że mówię komuś ze znajomych o starych ,dobrych czasach kiedy Heg trzymał za ''mordy '' bardziej pobudliwych ?

przecież i dzisiaj oficjalnie ,otwartym tekstem piszę na forum że zawsze ceniłem i cenię do dzisiaj Hega?

jak widzę poniosło ciebie nawet na ''bajanie'' gdzie nie możesz pisać jako nie zalogowany ...hahaha
a samo to mówi mi kim jesteś ...
hahaha...ten co zawsze pisze jako zalogowany ...:]

gdyby Heg tu dzisiaj pilnował porządku z jednego ''bana '' przechodziłbyś w drugiego...:]

a o fb nie wiedziałbyś kmiotku gdybym sam o tym tutaj nie napisał ...
tylko widzisz -ja nie musze się ukrywać...;) i piszę co myślę jednocześnie myśląc co piszę ...

to dar którego tobie brakuje...;)

Tyle tekstu i nie odpowiedziałeś na pytanie. Rozprzestrzeniasz na forum nieprawdziwe informacje, czyli jesteś krętaczem, manipulantem i oszustem ?

Jeśli to twój taki dobry kolega , to może ty mu te dane dałeś, kto wie.
7 stycznia 2021r. o 21:29
~~Kasztanowordzawy Dyptam napisał(a): Heg - Hugel ?

PanM w konspirze widzę. M21 miał rację co do ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo