Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

CZY TERAZ PREZESINA SAM SIEBIE WYRZUCI Z PARTII?

22258
#Horus nieaktywny
6 stycznia 2021r. o 19:26
Kaczyńskich w Polsce prawie jak Nowaków...

kto wie czy nie lekarz lub inny prezes...:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 stycznia 2021r. o 19:39
~~Płowoszary Ognik napisał(a):
Horus napisał(a): :][img=1609954862_urat2fs.jpg]

A może to jakiś Lekarz o takim nazwisku i imieniu .?/???? jak nasz naczelnik

Taką fiszkę bogu to mogę na własnym zniedołężniałym komputerku stworzyć :D

Corel Draw daje ogromne możliwości , a ja chyba jeszcze potrafię się posługiwać programem :)

Gdzie podpis Kaczora , że przyjął do wiadomości ? FakeNews jak cała Twoja działalność Głupia Papugo.

Ale to może nawet dobrze . Wyznawców ścierwomediów ... w nowej cywilizacji , nie trzeba . Potrzebni są Ci co rozumieją rzeczywistość .

Powiedz mi Głupia Papugo , gdyby czarodziejska różdżka odmieniła was rolami w życiu ... Ty na Żolibórz , Kaczor do Bolesławca na utarczki z Bolecnautami , to co byś zrobił chcąc utrzymać przy życiu własnych popleczników ? . Puść wodzę fantazji Głupia Papugo. I nie pier...d...ol o hipokryzji , bo nie masz bladego pojęcia , co to znaczy.

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
6 stycznia 2021r. o 19:55
nie można brać na poważnie bredni jakiegoś zwykłego pijandury... :]

na ŻolibÓrz ?

hahaha...
4335
6 stycznia 2021r. o 20:24
Horus napisał(a): nie można brać na poważnie bredni jakiegoś zwykłego pijandury... :]

na ŻolibÓrz ?

hahaha...

Mea culpa . Ale jeśli już jesteś bogu taki perfekcyjny w myśleniu i pisowni , to dlaczego zaczynasz zdania małą literą , a na Bolcu masz więcej wrogów niż przyjaciół ?

I co , mam ci stworzyć taką fiszkę " krynico wiedzy " z TfuVenu ?

Generalnie mam w du...żym kapeluszu POPIS razem z Konfederacją i innymi Kukizami . To wszystko to jest jeden wielki cyrk dla takich pustaków , jak ty bogu .

" Co raz bliżej świecy siwa krąży ćma "

Tańcz celebryto .

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
6 stycznia 2021r. o 20:33
lepiej mieć stu otwartych wrogów niż jednego fałszywego przyjaciela...

dlatego mam tu stu wrogów ...

a przyjaciół sam sobie dobieram...

i jeszcze jedno...
cytując prawie słowa pewnego wachmistrza... jak będę chciał z takim jak ty rozmawiać -kobyłę poślę ...
więc milcz tymczasem ...
4335
6 stycznia 2021r. o 20:39
Horus napisał(a): lepiej mieć stu otwartych wrogów niż jednego fałszywego przyjaciela...

a przyjaciół sam sobie dobieram...

i jeszcze jedno...
cytując prawie słowa pewnego wachmistrza... jak będę chciał z takim jak ty rozmawiać -kobyłę poślę ...
więc milcz tymczasem ...

Poślij lepiej jakiego policmaistra zamiast kobyły :D

Wszak jestem twoim zdeklarowanym wrogiem , bo nie zasługujesz do grona mych Przyjaciół.

Kiedy rozprawa Janusz , bo piąchy mnie swędzą ?

Dobranoc tchórzu .

~~Siny Platan niezalogowany
6 stycznia 2021r. o 20:41
Fakty są takie, że na liście grupy "mniej niż zero", zaszczepionej poza kolejnością sama śmietanka TVN-u i resortowych dzieci. Prawie każdy wywodzi się z aparatu PRL-u.
Kwintesencja postkomuny z Millerem i Walterem na czele. Walterem, tajnym współpracownikiem pionu kontrwywiadowczego SB, założycielem TVN.
22258
#Horus nieaktywny
6 stycznia 2021r. o 20:42
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): lepiej mieć stu otwartych wrogów niż jednego fałszywego przyjaciela...

......nie zasługujesz do grona mych Przyjaciół.

.

byłbym jedynym ...

tik-tak....tik-tak....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.