M21W2 napisał(a):
Na portalu Horus Janusz T. podejmuje wiele działań aby zdyskredytować Solidarność .
Do swojej brudnej gry udało mu się zwerbować Przemysława M ,
Jedynym wyjaśnieniem tej zagadkowej działalności Janusza jest nienawiść do byłych przeciwników politycznych .
Są to pytania retoryczne , jak trafiłem na człowieka myślącego to zrozumie czym są podłe insynuacje i oszczerstwa , jednak co do tego mam olbrzymie wątpliwości .
no...nie zapomniałeś w końcu o ujęciu czyjegoś tekstu w cudzysłów... :]
uczysz się ..to dobrze :]
a teraz do sedna...
''Nasuwa się pytanie , kim był Janusz T . w latach osiemdziesiątych , pracownikiem SB czy tajnym współpracownikiem nie działającym w strukturach Solidarności .
Jaki ma cel potencjalny były ES-bek , jego działalność nie została jak dotąd odkryta i ujawniona .''
dupku...zanim zaczniesz coś tu insynuować (sprawdź sobie w Wiki :) co to oznacza bo to dla ciebie niezrozumiałe określenie ) pomyśl co piszesz ...
wiem że masz z tym spore trudności ale zdobądź się na mały wysiłek ...chyba że boisz się że cię to zabije...:]
''potencjalny ES-bek''?
niewiele ci brakuje kmiocie byś przekroczył pewną granicę ...
to że krytykuję ''s'' to że krytykuję oszusta ''przewodniczącego ''dudę w niczym cię dupku :] nie uprawnia do pisania takich tekstów...
zadajesz pytania ''retoryczne''?
otóż nie ..nie wiesz czym one są ..
gdybyś nieuku wiedział sam byś o tym nie wspominał...
można więc wybaczyć nieuctwo ale insynuacje?
myślisz z ''blaszka'' jaką ci ostatnio przypięto uprawnia cię do takiej pisaniny?
kmiocie ...sam sobie zaprzeczasz bo nie tak dawno prosiłeś tu kogoś by cię ''karcił'' jak dasz się ponieść...
i co?
robisz z gęby ''cholewę'':]
poniosło cię ponownie chociaż cię nie zaczepiałem...
i co teraz?
zaczniesz jęczeć że cię obrażam?
oszuście i manipulancie ...bo do dzisiaj nie wyjaśniłeś jak chciałeś oszukać ludzi z forum pisząc że duda został przeproszony ...
kłamca,kłamca,kłamca...:]