~~Brązowy Dyptam napisał(a):Horus napisał(a):
Widzę, że teraz jesteś ekspertem od węgla, która to już twoja internetowa specjalizacja? Normalnie janusz jak się patrzy, grażynki ci tylko brakuje ....
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):~Malinowy Wielosił napisał(a): Inflacja 3,procent ceny 10 procent
Inflacja 3% a ceny od10 do 100%.
Niedługo znowu będziemy chodzić po bułki z plikiem banknotów, a pięciozłotówki będą podkładkami pod gwoździe do papy.
Horus napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a):Horus napisał(a):
Widzę, że teraz jesteś ekspertem od węgla, która to już twoja internetowa specjalizacja? Normalnie janusz jak się patrzy, grażynki ci tylko brakuje ....
nie świruj ...
byłem pierwszy lub jeden z pierwszych kiedy przed laty pisałem o specjalnej rampie przeładunkowej na granicy ...
nie jestem i nie byłem żadnym ekspertem ...
po prostu czytam i piszę by ktoś taki jak ty otumaniony zapewne paskami tvkury wiedział że takie sprawy mają miejsce...
wiesz co?
pisałem w ubiegłym roku o gigantycznym przewale pisowskim z tzw. elektrownią w Ostrołęce
i co? sprawdziło się bo opierałem się na prawdzie..
i co?...teraz mnie nazwiesz specem od elektryki?...:]
a co z łąką w Radomiu ?
kolejny pisdzielski ''wał'' :]
ok. pisz że jestem lotnikiem...;)
szkoda czasu na pisanie z kimś tak przesiąkniętym miłością do prezesiny...:}
właśnie ...
afera z ''two Towers'' :]
co z nimi?
nie wyszło...ojej...Dopisane 09.01.2021r. o godz. 20:31:~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):~Malinowy Wielosił napisał(a): Inflacja 3,procent ceny 10 procent
Inflacja 3% a ceny od10 do 100%.
Niedługo znowu będziemy chodzić po bułki z plikiem banknotów, a pięciozłotówki będą podkładkami pod gwoździe do papy.
wydrukuje się banknot 10 000 z mkkwaczem
wpadniesz do sklepu po tanią margarynkę (zapomnij o masełku ) chleb i ...po ''kasie''...
nieważne że ''polska będzie biedna - ale będzie katolicka '' :]
''kaczystan''...:]
~~Platynowa Budleja napisał(a): Kopaczowa podpisała klimacik i od tego momentu bulimy klimatyczne.
Zastosowana autokorekta