Horus napisał(a): dlatego prawie od rana jestem na Racjonaliście...;)
ale tam ''wychyl '' się raz a za drugim masz tydzień na ''przemyślenia'' ;)
a tutaj zwyzywają cię a admin jak mu sam tego nie zgłosisz przypomina coś takiego ...
tylko to nie Japonia i nie świątynia Toshogu w Nikko...;)[img=1612016901_vws9ypg.jpg]
~Brunatnoruda Śnieguliczka napisał(a): Czy ktoś widxiał lub słyszał żeby Caritas publicznie rozliczył się z wydatkowania zebranych funduszy ?
A WOŚP kilkudziesięciu lat robi to co roku.
Taka jest różnica.
Pannazdzieckiem napisał(a): Ale idea pozostaje wciąż ta sama bogu . Nie widzieć , nie słyszeć , nie mówić . Problem polega na tym , że we własnym sumieniu trzeba szukać zła , albo własnym sumieniem ... . Dobroczynność dla niektórych stała się trampoliną do kariery , i tu zaczyna się zło , mym skromnym zdaniem .
" Kułwa Zbynek , jaką łobisz kałjełę . Jako pokojówka posłałeś łóżko ? "
Czółko Ladaco :)Dopisane 30.01.2021r. o godz. 16:18:~Brunatnoruda Śnieguliczka napisał(a): Czy ktoś widxiał lub słyszał żeby Caritas publicznie rozliczył się z wydatkowania zebranych funduszy ?
A WOŚP kilkudziesięciu lat robi to co roku.
Taka jest różnica.
A gościu ze Złotori , to całkiem nie daleko od Bolesławca , Imieniem Matka Kurka miał czelność przed sądem przedstawić to , jak CELEBRYTA JUREK dysponuje datkami :)
I wygrał , ale ścierwomedia o tym nie gadają .
Resortowe dzieci zawsze górą .... jak pisał i opowiada Sumliński.
PanM napisał(a): Zastanawia mnie czym kierują się zajadli wrogowie WOŚP / lub Owsiaka / . Jakie są ich motywacje. Oraz czy poparte są konkretnymi dowodami czy tylko robią to idąc nurtem katolickiej retoryki.
skorn napisał(a):PanM napisał(a): Zastanawia mnie czym kierują się zajadli wrogowie WOŚP / lub Owsiaka / . Jakie są ich motywacje. Oraz czy poparte są konkretnymi dowodami czy tylko robią to idąc nurtem katolickiej retoryki.
Ma pan jakies dane jako procentowo rozkłada sie poparcie dla WOSP, jesli chodzi o katolików i nie-katolików?