Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk Kobiet walczy nadal
~~Płowoszary Ognik niezalogowany
6 lutego 2021r. o 21:54
"Pogoda nie dopisała było zimno i wiał mroźny wiatr. "

Bo wojnę to się tylko latem prowadzi przecież.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
6 lutego 2021r. o 22:21
Na początku byłem ZA,
Szedłem w marszu w Bolesławcu
Bo ograniczenie możliwości aborcji itd.

Z czasem ,szczególnie patrząc na agresję samej kierowniczki Lempart, typu ,aby zostawiać po sobie ślady ,demolki .
Jestem przeciw.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
211
skorn
6 lutego 2021r. o 22:59
~~Łososiowy Wilec napisał(a): I jeszcze jedno, jeśli pani z megafonem i reszta krzycząc, że aborcja jest ok, pokazuje jak bardzo się mylą. Aborcja to dramat dla normalnego człowieka - kobiety i nienarodzonego dziecka.

+

<i>
~~Mlecznoróżowy Złocień niezalogowany
6 lutego 2021r. o 23:26
Horus napisał(a): a jacyś obrońcy w typie godek byli?

czy siedzieli po norach ze strachu ? :]

Tak, byli w swoich"norach", zajmowali się swoimi dziećmi i rodziną , zamiast myśleć o tym jak ich wymordować. Ale nie ze strachu, tylko z miłości. Nie z myślą o własnej wygodzie, o pozbyciu się balastu, ale dając z siebie wszystko, dla dobra innych.
~Czerwonobrązowa Tibuchina niezalogowany
6 lutego 2021r. o 23:49
Z tych 40 osób o których ktoś pisze trzeba odliczyć policjantów operacyjnych... Także liczyć chyba umiecie... Co do tekstów zwłaszcza osobniczki z megafonem się nie wypowiem, bo poprostu pozostanę kulturalnym. Osobną rzeczą jest zapewne fakt, że co niektórzy są sprytniejsi niż niejeden myśli... Wybory będą i kandydat z protestu się znajdzie
~~Jaskrawoczerwona Bergenia niezalogowany
7 lutego 2021r. o 0:09
Wyczuwam jeszcze cztery soboty i na placu boju pozostaną tylko dwie sobie wierne kobitki Zbigniewa i Daria :):)
Walczące do końca o swoje macice :)
~~Amarantowy Przypołudnik niezalogowany
7 lutego 2021r. o 0:56
Jak patrzę na to pierwsze zdjęcie pana z flaga i resztę jestem z wami powinni was wyskrobać genetyka was skrzywdziła. W tym przypadku jestem za aborcja wasi rodzice pewnie tez. Wydaje mi się ze ten pan z flaga kilka tygodni temu krzyczał Konstytucja ale głupek.
~Łososiowy Wilec niezalogowany
7 lutego 2021r. o 2:30
Tłum jest tak inteligentny jak człowiek z megafonem... Aborcja ok? Jprdl... Dziewczyno, czy Ty wiesz o czym krzyczysz? Jakie ok? Wszystko Ci się w Twojej pogubionej głowie pomieszało. Jakie ok? Przecież to jest trauma do końca życia... Skąd Ty się wzięłaś, kim jesteś? Szanowni Państwo, to jest jakaś nasza porażka. Nas wszystkich...,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.