Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
~Fioletowoczarny Tamaryszek niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:00
Aleś (...) wszystkowiedzacy geniuszu.
Historia pokaże kto miał w tym wszystkim rację.

Zmoderowano 17.03.2021 godz.10:10 - powód: wulgaryzmy (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnofioletowy Dziurawiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:03
Ja zamiast foliarz, napisał bym wszystkowiedzący dziwny czlowiek .

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:10
Chory by był autor gdyby w to JP II i katolików nie wrzucił. A już miałem "polubić"
~Biały Ambrowiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:16
No to panie, pojechałeś. Jestem lewicowcem a w sczepinki nie wierzę. Czyli jestem prawakiem. Ale głosuje całe życie na lewice. Strajk kobiet też po mojemu. Więc kim jestem? Dowiedziałem się że prawakiem. Kto jest głupi, ty czy ja?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2021r. o 10:19
Qurwa mać ... Benek przesadzacie . Nie ma się co dziwić , że Bobrzanie , to portal niszowy .

Od lat deklaruję się jako wyznawca spiskowych teorii i przeciwnik szczepień .

Me doświadczenie życiowe wskazuje na szkodliwość eksperymentów medycznych na ludziach ( paragraf trzydzietydziewiąty sztolcmanowej konstytucji )

Ale , żeby od foliarzy mnie wyzywać ... qurwa mać ... to już wolę alkoholik :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Granatowoszary Ubiorek niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:20
Ponieważ zamaskowani zombie modlący się do telewizorów i do swoich opłacanych przez korporacje kapłanów Simonów ,Sutkowskich i Horbanów będąc na głodzie masowo biegusiem lecą po wstrzyknięcie szczepionkowego narkotyku w wyniku czego już przenoszą się do krainy wiecznych wirusów ,zostaną na świecie tylko foliarze
. Foliarstwo to przyszłość
~Niebieska Acidantera niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:24
Co prawda to prawda,alkoholik to brzmi dumnie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2021r. o 10:35
:D

Nigdy się nie kryłem pod " kwiatuszkiem " :)

Mówię , jak jest . Plandemia jest plandemią , nie zarazą wirusa .

Virusów ci u nas pod dostatkiem , jak mieczów pod Grunwaldem :D

Ciekawym , czy Benek będzie chciał podyskutować z alkoholikiem ... publicznie o " foliarzach " ? :D

Myślę , że nie . Z prostakami i chamami nie dyskutuje się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Gerresheimer zaprasza