Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
670
ramaj
17 marca 2021r. o 10:36
~Niebieska Acidantera napisał(a): Co prawda to prawda,alkoholik to brzmi dumnie.

Buuuuhhhhaaa +++++
Dobre
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Płoworuda Tawułka niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:43
Jako lewak czuje się obrażony. No panie autorze tego gniota, coś pan się odezwie?
29
Bernard
17 marca 2021r. o 10:51
~Płoworuda Tawułka napisał(a): Jako lewak czuje się obrażony. No panie autorze tego gniota, coś pan się odezwie?

Odezwałem się powyżej, cały tekst na Bobrzanach, nie mam nic do dodania.

bobrzanie.pl
18442
PIS-PO-PRL
17 marca 2021r. o 10:52
Śmiechłem :D

Chciał redaktor zabłysnąć, to było zacząć od naprawy portalu, który chodzi jak chodzi.

a co do reszty... standard. Wyśmiać najprościej. Gorzej gdy przychodzi używać argumentów w tej dyskusji. Ale hej... jakie argumenty może mieć foliarz? Przecież jego naukowcy, często z najlepszych uczelni świata, w głównych mediach nie są cytowani. Foliarz musi sobie sam ich prace odnaleźć, przeczytać i wyciągnąć wnioski. Baaa... Foliarz często sięga do oficjalnych, rządowych danych, często cytuje raporty samych producentów szczepionek... a i to zostanie wyśmiane.

Postępowy redaktor ma wszystko podane na tacy, telewizja mu wyjaśni co i jak, w gazecie obrazki zobaczy. No łatwiej w życiu ma.

Tylko portalu ogarnąć nie umie :D

PIS=PO=PRL
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:52
Autor tego tekstu,to duże dziecko we mgle.Nie zdaje sobie w ogóle sprawy z tego co aktualnie dzieje się na świecie w związku z tą plandemią. Ale obrażać się na Bernarda,to jak mieć pretensje do garbatego,że się garbi.Chciałbym tylko ,np. za 10 lat,posłuchać tego dziwnego człowieka.
~~Kobaltowy Kasztanowiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 10:57
brawo Benek! Gonicie i s totne. Walka o ostatnie miejsce jest zażarta!
~~Jasnofioletowy Dziurawiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:00
Powinniśmy gonić tą ideologię antyszczepionkową
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2021r. o 11:01
ramaj napisał(a):
~Niebieska Acidantera napisał(a): Co prawda to prawda,alkoholik to brzmi dumnie.

Buuuuhhhhaaa +++++
Dobre

Ramaj " przyjacielu " ... dobrze , że chociaż Ty nie wątpisz w mój alkoholizm . Ale powiem Ci ... jeśli faktycznie istnieje WOLNA WOLA , jak obiecuje kosmita Jahwe w Mondrej Knidze , to ja wybieram wódę i papierochy zamiast ... LSD i amfetaminy .

Alkoholik , ale nie narkoman :)

Dasz się zaszczepić Ramaj ? A może pójdziemy razem piwko wypić ... na jakiej melinie ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.