Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
~~Kobaltowy Kasztanowiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:02
~~Jasnofioletowy Dziurawiec napisał(a): Powinniśmy gonić tą ideologię antyszczepionkową

zaczynaj! a masz dobre ubezpieczenie, z odbudową stomatologiczną?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:03
Czasem można zobaczyć zwisający z lusterka w aucie różaniec. To widoczny znak że autem jeździ chrześcijanin. Teraz coraz częściej z lusterka zwisa maseczka. Tak dają o sobie znać wyznawcy nowej religii - covidianie. Bo jest to faktycznie nowa religia, gdzie większość twierdzeń przyjmuje się na wiarę, gdzie jest swoisty dekalog, a nawet covidowi święci. Jeden z wyznawców nowej religii popełnił ten artykuł. Popełnił bo mógł :|
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2021r. o 11:12
Bernard napisał(a):
~Płoworuda Tawułka napisał(a): Jako lewak czuje się obrażony. No panie autorze tego gniota, coś pan się odezwie?

Odezwałem się powyżej, cały tekst na Bobrzanach, nie mam nic do dodania.

Benek ... Strugaccy kiedyś włożyli kij w mrowisko . Ty dzisiaj masz lagę . Pracowałeś na lagę całe życie ... nie chowaj do kieszeni , ale mów prawdę . :)

Rodzi się nowa religia ... covidian ... Ty dziennikarz tego nie widzisz ?

Qurwa mać ... Stwórco zabierz mnie z tej Planety ... już nie mam czego tutaj szukać ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jasnofioletowy Dziurawiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:19
Szykuje się lockdown w całej Polsce. To jest problem.
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:22
Pannazdzieckiem napisał(a):
Bernard napisał(a):
~Płoworuda Tawułka napisał(a): Jako lewak czuje się obrażony. No panie autorze tego gniota, coś pan się odezwie?

Odezwałem się powyżej, cały tekst na Bobrzanach, nie mam nic do dodania.

Benek ... Strugaccy kiedyś włożyli kij w mrowisko . Ty dzisiaj masz lagę . Pracowałeś na lagę całe życie ... nie chowaj do kieszeni , ale mów prawdę . :)

Rodzi się nowa religia ... covidian ... Ty dziennikarz tego nie widzisz ?

Qurwa mać ... Stwórco zabierz mnie z tej Planety ... już nie mam czego tutaj szukać ...
Spokojnie,nerwy ,to mszczenie się na swoim organizmie z powodu głupoty innych.
~Bakłażanowa Ślazówka niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:32
Co za badziewny artykuł. Lepiej nic nie pisać
~Płoworuda Tawułka niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:36
~Bakłażanowa Ślazówka, to chyba jakaś odmiana grafomani. Taką mam koncepcję. On musi to robić...
~~Jasnofioletowy Dziurawiec niezalogowany
17 marca 2021r. o 11:36
~Bakłażanowa Ślazówka napisał(a): Co za badziewny artykuł. Lepiej nic nie pisać

Ty jesteś foliarzem?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza