~Pąsowa Turzyca napisał(a): Historia zatoczyła koło, dzieci komunistycznych konfidentów też teraz kablują na kościół jak ich rodzice dawniej. Niby to z troski o społeczeństwo. Boisz się to nie idź do kościoła, ale daj chodzić innym. Do pracy chodzicie gdzie w zakładach po kilkaset osób a w kościele wszyscy się zarazimy. Zamknijmy sklepy również. Lewactwo ma wieczny ból dupy o te kościoły.
pieprzysz bzdury ...
chcesz się tu przedstawić jako katolik ale opływasz jadem i nienawiścią a świadczy o tym twój post...
możesz chodzić do kościoła i nikt ci tego nie zabroni ale to właśnie tacy jak ty ,ludzie związani z Kościołem w tym sami biskupi robią najwięcej zła które odrzuca ludzi od i samego Kościoła i spraw z nim związanych...
właśnie ...
zamyka się fryzjerów i siłownie ale nie zamyka się kościołów...
więc dlaczego ty możesz iść i bić czołem przed księdzem a ja nie mogę np. iść do fryzjera?
to prosty przykład ale wyrazisty na tyle by ludzie to widzieli ...
ja nie mam ''bólu dupy'' jak piszesz bo mnie to ''wali'' komu się kłaniasz i do kogo modlisz...
to właśnie to że wielu pisze krytycznie ozachowaniach kleru jest właśnie waszym ''bólem dupy''...;D
jak ci zamkną sklepy to będziesz tu jednym z pierwszych co będzie lamentował że to bezprawie byś ty nie miał ''chleba powszedniego''...;D
piszesz o ''dzieciach konfidentów kablujących na Kościół''
a przypomnieć ci ''katolu'' ;D ile TW miał Kościół wśród swoich ''braciszków''?
ale ty o tym nic nie słyszałeś ...:D
łap więc kosz i zapierdzielaj do kościoła a nie tu jęczysz z ukrycia...:D