Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

11ROCZNICA ??? JAK BYŁO NAPRAWDĘ ???

~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
10 kwietnia 2021r. o 20:33
Na całym Świecie kapitan statku, czy kapitan samolotu jest pierwszym po Bogu, reszta nie ma nic do gadania, Protasiuk był w tym samolocie w Gruzji, którego kapitana za odmowę lądowania zgnoili PISie dziady. Młody to wystraszony był. W stenogramach jest co mówi Kazana "Pan Prezydent jeszcze nie podjął decyzji", bo rozmawiał przez telefon z bratem, i jaki efekt tego?. To napisałem 11 lat temu krótko po tej katastrofie.

Ostatnia rozmowa braci.

Dzwonię do Ciebie mój drogi bracie,
ze strachu mam już pełne gacie,
Nad lotniskiem jest straszna mgła,
Twój braciszek ze strachu już ...,
Ląduj bracie nie czekaj ani chwili,
bo powiedzą żeś Lech Srakaszwili,
Gdy tak bracia gadu-gadu,
jeden woła LĄDUJ DZIADU!!,
Niech to weźmie jasna cholera,
wylądował, na Wawelu, w roli "bohatera".

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
10 kwietnia 2021r. o 20:41
wszystko by było ''cacy''ale sama postać antka''drona '' i jego kolejne ''teorie'' sprawę wypadku ''tutki'' stawiają w rzędzie jednych z największych absurdów dotyczących funkcjonowania tego państwa i tych którzy nim ponoć ''rządzą''

kiedy już :D trzy lata po wypadku ''szalony antonio'' ogłosił że ocalało trzech pasażerów i są na to świadokowie a fakt ten potwierdzają trzy czy cztery nadzwyczaj obiektywne i prawdomówne żródła wielu to rozbawiło do łez -w tym mnie...;D

dlaczego żaden z forumowych pisio.r.ów do dzisiaj NIGDY mi nie odpowiedział na stawiane pytanie a zzadawałem je niezliczoną wręcz ilość razy...

gdzie są ci cudownie ocaleni?
gdzie ich ukrył ''szalony antonio''?

bo teraz po tylu latach tych ''badań '' i tylku latach trwania teś śmiesznej ;;komisji'' dochodzę do pewnego wniosku co do tych ''ocalałych ''

a le oczywiście to też ''teoria'' ?

chyba podobnie głupia jak te dwadzieścia kilka antoniowych ale on ma swoje a ja swoją ...;D

co więcej ...mogę ją głosić z takim przekonaniem jak antonio ''brzoza'' głosił swoją o ''wybuchających parówkach''
:D
11445
PanM
10 kwietnia 2021r. o 20:45
Jurko61 napisał(a): Nazwę to po imieniu i krótko jest coś na rzeczy.
Nie ma wraku interesujące kto ma interes , lub obawy ????
Dlaczego niewinni i krystalicznie czyści Rosjanie spowalniają wydanie wraku???
Moje osobiste zapytanie .
Zakładamy iż był to nieszczęśliwy wypadek.
Więc albo władze Federacji Rosyjskiej w perfidny sposób nas upokarzają ,
a ty im przyklaskujesz wraz z poprzednio rządzącymi
Albo rzeczywiście jest coś na rzeczy .
Lecz nie jestem typem człowieka który da się porwać nurtowi hejtu
Przeciwko Antoniemu.;);)
A zarazem bronić byłych .
Albo masz jądra i twardo czekasz na finał ujawniając/ lub krytykując autentycznie
tylko fakty wyjaśnione .( Kopacz zarzucam emocjonalne wypowiedzi o bardzo dokładnym sprawdzeniu zwłok ofiar przed włożeniem do trumien)
Czy może zaprzeczysz????

[img=1618078625_xbbcs1j.jpg]

Nie ma wraku w Polsce i nikt nie ma w tym interesu.
Żaden kraj nie wydał by wraku drugiemu wiedząc że ten za wszelką cenę chce go obarczyć winą.Jeśli już to trzeba było po zamachu siedzieć cicho. Przywieźć Tupolewa zebrać swoje dowody i wtedy szumieć.
Obecny rząd jawnie demonstracyjnie bez pardonu głosi nienawiść i pogarde do Rosji.
Prezydentem Rosji jest człowiek KGB cwany wyrachowany lis. Polacy podskakują a on ich gnoi na każdym kroku. A to podnosi cene na gaz a to omija Polskę z rurociągiem , a to blokuje eksport mięsa , potem jabłek i tak co chwile.
Jest murzyńskie przysłowie aby nie drażnić lwa .
Ruskie że nie wolno straszyć niedziwedzia patykiem.
Polacy nie znają tych przysłów.
Hejt przecie Antoniemu ? Co znaczy słowo hejt ? A podkomisja Smolenska 11 lat bez wyniku ?
Pomieszane zwłoki w trumnach -- FAKT .
Ale żądanie otwierania tych trumien w Rosji mało rozsądne.
Dokładne sprawdzenie zwłok --- Kopacz odpłynęła. Bo jak mogła to sprawdzić. Tak jak wszystko w PO byle jak .wypadek posłuchaj powyżej są nagrania stenogramy z lądowania .Czy to takie trudne ?
A sam

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
10 kwietnia 2021r. o 20:53
"Wydaje mi się, że psychologicznie tak. Jako najbardziej radykalny, jako stawiający najbardziej tezy daleko idące. W ten sposób można wytłumaczyć wszystko, ale sam Macierewicz w to nie wierzy. Jeżeli mówi, że był wybuch u góry, strzał u góry, a potem jeszcze trzy osoby przeżyły i potem je dobijano, to znaczy, że jest to tworzenie jakiegoś rodzaju uzależnienia, kościoła smoleńskiego, w którym on jest szafarzem relikwii" – odpowiedział Jacek Kurski.

Kurskiem chyba wierzycie pis_dzielce?
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 kwietnia 2021r. o 21:00
Ot tak po prostu zapytam ???
A kto te stenogramy stworzył/ odczytał prawidłowo.
Pełna bzdura z tym zatrzymaniem wraku /uzasadnieniem
A dla porównania ile czasu czekali Holendrzy na wrak ???
Spójrzmy prawdzie w oczy , zwłaszcza co do Rosjan i ich nastawienia ( nie wszystkich ,lecz większość jest anty Polska).
Wiele lat pracowałem z jednym wyżej postawionym Rosjaninem z Sankt Petersburga .
Ja uważałem go za prawie przyjaciela , okazało się byłem tylko narzędziem .
I to nie jest wymyślony fejk .
~Szmaragdowozielony Starzec niezalogowany
10 kwietnia 2021r. o 21:08
https://trikiriy.com/g24613581-shirokoformatnye-ikony
11445
PanM
10 kwietnia 2021r. o 21:09
Jurko61 napisał(a): Ot tak po prostu zapytam ???
A kto te stenogramy stworzył/ odczytał prawidłowo.
Pełna bzdura z tym zatrzymaniem wraku /uzasadnieniem
A dla porównania ile czasu czekali Holendrzy na wrak ???
Spójrzmy prawdzie w oczy , zwłaszcza co do Rosjan i ich nastawienia ( nie wszystkich ,lecz większość jest anty Polska).
Wiele lat pracowałem z jednym wyżej postawionym Rosjaninem z Sankt Petersburga .
Ja uważałem go za prawie przyjaciela , okazało się byłem tylko narzędziem .
I to nie jest wymyślony fejk .

Stenogramy odczytał każdy kto UMIE CZYTAĆ.
Tu film z lotu. Znajdź tam to co jest nieprawdziwe.

Dopisane 10.04.2021r. o godz. 21:09:

Specjalnie znalazlem ruski film .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
10 kwietnia 2021r. o 21:12
a to i ja cię zapytam tak po prostu ...

wierzysz w słowa antonia ''trotyla'' :D że ocalało trzech pasażerów a antonio trzyma ich w ukryciu jako ''żywe dowody''?

odpowiesz mi dlaczego pisi.o.ry tylko JEDEN RAZ pisali notę do Rosji z żądaniem wydania wraku a poprzedni rząd robił to chyba trzynastokrotnie?

wierzysz w to że Rosja kiedykolwiek wyda Polsce tych trzech kontrolerów?

Dopisane 10.04.2021r. o godz. 21:12:

Horus napisał(a): a to i ja cię zapytam tak po prostu ...

wierzysz w słowa antonia ''trotyla'' :D że ocalało trzech pasażerów a antonio trzyma ich w ukryciu jako ''żywe dowody''?

odpowiesz mi dlaczego pisi.o.ry tylko JEDEN RAZ pisali notę do Rosji z żądaniem wydania wraku a poprzedni rząd robił to chyba trzynastokrotnie?

wierzysz w to że Rosja kiedykolwiek wyda Polsce tych trzech kontrolerów?

Jurko ...nie daj sobą manipulować ;)
wydaje się że nie jesteś bliźniakiem więc myśl samodzielnie ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza