qwax_ napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): Ta dyskusja i tak nie ma sensu. Szczepionka J&J z opoznieniem trafi do UE a w USA rekomendują żeby nią nie szczepić.
Zamykam temat...
I punkt szczepień :D
Prorok jakiś, czy co ;)
"Adam Niedzielski został zapytany o szczepionkę Johnson & Johnson. - Zostało wykrytych sześć przypadków zakrzepów na 7 mln podania szczepionki Johnson & Johnson. Czyli jest to niesłychanie rzadkim zjawiskiem. Wczoraj EMA potwierdziła przydatność preparatu. Cały czas z punktu widzenia EMA korzyści przewyższają ryzyko. My się na tym opieramy i zgodnie z nim będziemy podchodzić do szczepień tym preparatem - podkreśla minister zdrowia. "
Znowu korzyści (dla kogo? ;)) przewyższają ryzyko (tu wiadomo dla kogo ;))
Dobrze jak minister-ekonomista podejmuje takie decyzję wpływające na zdrowie i życie Polaków ;)
A Panna dalej chleje i paczy na te tłumy ... ale , ale oszołomie i foliarzu ... który rocznik jesteś Ksawery , bo nie odpowiedziałeś ?
Kto komu po zapałki ma lecieć :)
Piłem ze Zdzichem , Rychem , Słoniem , z Beatką i Justyną ... na rampie pod Biedrą . więcej grzechów nie pamiętam ... ale najbardziej podobały mi się imprezy u Pani Ireny w Radogoszczy . Pani Ireny , Matki mego byłego Przyjaciela Świętej Pamięci Artura .
Artur mawiał zobaczysz ... będzie się działo i sie dzieje : )
Powiem Ci w zaufaniu Ksawery , tylko nie wysyp mojego kamuflażu , bo wiadomo panu Parówie , że Panna częściej z pod " kwiatuszka " nawala jak Ty :D
Który rocznik jesteś ... kto komu po zapałki ? :D
Jam rocznikiem szatana ... tylko mi jeszcze jednej szóstki brakuje :D
Dopisane 14.04.2021r. o godz. 12:24:
M21W2 napisał(a): Qwax , tak bardzo się starałem abyście mnie z Piotrem przyjęli do waszego grona , dałem się nawet zmanipulować , uwierzyłem w to co wkleiłem a Ty co , dalej przeciwko mnie ? .
Tak na poważnie , takim jak Ty czy Piotr nawet jak codzienne statystyki z całego świata pokazują tragiczną sytuację tysięcy Ty poszukiwacz prawdy widzisz jednostki , jednostki stanowiące ułamek promila zaszczepionych , a jest ich na świecie ponad 800 mln .
"Mamy 21 283 nowe i potwierdzone przypadki zakażenia .
Z powodu COVID-19 zmarły 182 osoby, natomiast z powodu współistnienia COVID-19 z innymi schorzeniami zmarło 621 osób. Łącznie to 803 osoby.
Ile jeszcze takich danych wam potrzeba abyście otworzyli oczy i zaczęli myśleć logicznie .
Lucjanie ... proszę Cię przestań z propagandą ... to zaczyna być nudne . Wklej jaki kabaret ... proszę :)