qwax_ napisał(a): Ale nie odpowiadaj, bo to tylko przemyślenia foliarza ;)
~~Mlecznoróżowa Bylica napisał(a): Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.
~~Mlecznoróżowa Bylica napisał(a): Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.Też byłem dzisiaj powspominać jak się grało w ogólniaku(rocznik 60) w piłkę na boisku zamienionym na parking dla szczepiących się. Więcej służb niż klientów. Nigdy nie sądziłem,że dożyję tak ponurych czasów.Szybciej spodziewałem się wojny z Niemcami albo Ukrainą.
M21W2 napisał(a):~~Mlecznoróżowa Bylica napisał(a): Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.
W żadnym punkcie szczepień nie ma kolejek , przychodzi się w wyznaczonym czasie , osobiście czekałem półtora miesiąca od czasu zarejestrowania by dostać skierowanie do Osiecznicy .
W Bolesławcu załapałbym się po ponad dwóch miesiącach .Dopisane 14.04.2021r. o godz. 13:33:
Piotrek nie pasuje Tobie to co piszę nie czytaj i mnie nie zaczepiaj .
Tobie już dawno napisano że piszesz głupoty , mnie one nie przeszkadzają ,
wolność słowa .
M21W2 napisał(a):
Piotrek nie myśl że odpuszczę , czeka nas wojna do jesieni , ja kmiotek i oszołom a nawet siewca propagandy łatwo nie odpuszczę foliarzowi .
Zadzwoniłem do Panny która okazała się mężczyzną .
Będzie ciężko .