Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
~~Srebrzystobiała Jodła niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 12:25
qwax_ napisał(a): Ale nie odpowiadaj, bo to tylko przemyślenia foliarza ;)

No widzisz ja nie potrafię tak jak ty radośnie podchodzić do tematu, bo niedawno umarła mi bliska osoba na covid.Zlekceważyła wszystkie objawy myśląc, że to grypa i wyleży ją jak zawsze, ale niestety tym razem było zupełnie inaczej. I była to młoda osoba bez żadnych innych chorób. Dlatego takie twoje prześmieszki i lekceważące podejście do możliwości różnej pomocy ludziom jest dla mnie przerażające. Mam wrażenie, że w ogóle nie masz pojęcia o czym piszesz.

I zaznaczam, że ja się nie zaszczepiłem i nie zamierzam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowa Bylica niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 12:34
Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.
14240
M21W2
14 kwietnia 2021r. o 13:33
~~Mlecznoróżowa Bylica napisał(a): Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.

W żadnym punkcie szczepień nie ma kolejek , przychodzi się w wyznaczonym czasie , osobiście czekałem półtora miesiąca od czasu zarejestrowania by dostać skierowanie do Osiecznicy .
W Bolesławcu załapałbym się po ponad dwóch miesiącach .

Dopisane 14.04.2021r. o godz. 13:33:

Piotrek nie pasuje Tobie to co piszę nie czytaj i mnie nie zaczepiaj .
Tobie już dawno napisano że piszesz głupoty , mnie one nie przeszkadzają ,
wolność słowa .
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 13:38
~~Mlecznoróżowa Bylica napisał(a): Czyżby kolejna akcja na pokaz: więcej funkcyjnych i służb mundurowych na służbie, jak osób szczepiących się. Byłem widziałem dla szczepiących to może i dobrze ale gdyby te szczepionki przekazano dotychczasowym punktom szczepień to przynajmniej byłoby bez dodatkowych kosztów.
Też byłem dzisiaj powspominać jak się grało w ogólniaku(rocznik 60) w piłkę na boisku zamienionym na parking dla szczepiących się. Więcej służb niż klientów. Nigdy nie sądziłem,że dożyję tak ponurych czasów.Szybciej spodziewałem się wojny z Niemcami albo Ukrainą.
~~Brudnoszara Kolkwicja niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 13:40
niech żyje wolność i głupota . a i swoboda
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2021r. o 14:20
M21W2 napisał(a):

W żadnym punkcie szczepień nie ma kolejek , przychodzi się w wyznaczonym czasie , osobiście czekałem półtora miesiąca od czasu zarejestrowania by dostać skierowanie do Osiecznicy .
W Bolesławcu załapałbym się po ponad dwóch miesiącach .Dopisane 14.04.2021r. o godz. 13:33:
Piotrek nie pasuje Tobie to co piszę nie czytaj i mnie nie zaczepiaj .
Tobie już dawno napisano że piszesz głupoty , mnie one nie przeszkadzają ,
wolność słowa .

Już nie bende Lucjanie , ale cieszy , że zadzwoniłeś . Bende oczywiście w códzysłowiu ... Twój głos mnie uspokoił.

Qurwa Fajny Facet jesteś ... nie to co Parówa ... ta Męska Qurwa nie dzwoni ... może zmienił orientację ... zaś na Kobiety :D

Ale ponieważ zadziorny jestem podobnie , jak i Ty Lucjanie ... to tak łatwo się mnie nie pozbędziesz jak koronaświrusa szczepieniem ...

... a może bede i Ci jeszcze uszy , albo wzrok posuszę , jak ten oszołom i foliarz Ksawery:D

Panny bywają zmienne Lucjanie :)

Kamień z serca :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
14 kwietnia 2021r. o 14:58

Piotrek nie myśl że odpuszczę , czeka nas wojna do jesieni , ja kmiotek i oszołom a nawet siewca propagandy łatwo nie odpuszczę foliarzowi .
Zadzwoniłem do Panny która okazała się mężczyzną .
Będzie ciężko .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2021r. o 15:22
M21W2 napisał(a):
Piotrek nie myśl że odpuszczę , czeka nas wojna do jesieni , ja kmiotek i oszołom a nawet siewca propagandy łatwo nie odpuszczę foliarzowi .
Zadzwoniłem do Panny która okazała się mężczyzną .
Będzie ciężko .

No bedzie cienszko , ale ja się nie boję Plantatora :)

Popatrz na to Lucjanie ... szatanie :

Powiem Ci Lucjanie , że każda cywilizacja ma swe priorytety i autorytety , ale mną Lucjanie ... żadna gówniara żondzić nie bedzie i nie powie ... maska na ryj ... od Jezusa się uczyłem prawdy ... i mogą mnie qurwa ukrzyżować :)

Nie chowam się pod kwiatuszkiem ... kiedy chleję , to chleję , kiedy kocham , to kocham :)

Przeźroczysty jestem Lucjanie , jak Jezus :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.