~Ochrowa Lobelia niezalogowany 17 kwietnia 2021r. o 17:23
My strajk kobiet strajkujemy przeciwko strajkowi kobiet .
Bo już same nie wiemy o co nam chodzi a ocieplenie klimatu jest wynikiem obecnych nocnych PRZYMROZKÓW.
~~Kawowy Rannik niezalogowany 17 kwietnia 2021r. o 17:58
Trzeba Na...pier....li..ć Sasa i Garia jego Przyd....u...pasa,
To się skończą te ich strajki , Lampert pier....do...l..o.ne bajki;);)
Qurwa jego była mać na co jeszcze tych DE..bili stać.;);)
~Marchewkowa Werbena niezalogowany 17 kwietnia 2021r. o 18:09
Sas jest kobietą jak Kopernik też była kobietą
Koty są złe przez Jarka.
Ocieplenie klimatu to efekt przymrozków.
Strajk kobiet strajkuje bo tak cza ! (trzeba)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 17 kwietnia 2021r. o 19:23
Drogie Panie Strajkujące , osobiście jestem przeciwnikiem aborcji w jakiejkolwiek formie prawnej i fizycznej . Uważam , że życie jest najwyższą wartością i jak twierdzi mój Autorytet w dziedzinie filozofii Żyd Roman Nacht ... " sami sobie wybieramy drogę krucjaty " , to można zapomnieć o Dekalogu , ale nie można zapomnieć o konsekwencjach ... nie zabijaj , to nie zabijaj . A kiedy zabijesz ... musisz się liczyć z tym , że trzeba będzie zapłacić za śmierć . Karma jest qurewsko inteligentną Istotą stworzoną przez Stwórce i niezwykle pamiętliwą . Ale jeśli tzw. PŁEMIEŁ tzw. polskiego rządu firmuje pod przykrywką koronaświrusa śmierć tych , co pozbawieni opieki medycznej odchodzą , to ja mogę być Rycerzem Karmy już dzisiaj . Gwiazdek i piorunów na dykcie nosić nie będę , ale ile krwi jeszcze w żyłach ... to może się zorganizujemy i przygotujemy się na spotkanie z tym gościem , co na zlecenie żydobanksterki morduje na masową skalę ?
Panna cipy nie ma , ale z hujami na lokalnym podwórku chętnie pogada , szczególnie , kiedy nas odwiedzają ... z bratnią wizytą wykonawczą :D
Gdybyście Drogie Panie się organizowały z " dożywianiem PŁEMIEŁA " proszę dać mi znać telefonicznie 507 413 106 , albo publicznie ... jeszcze dychę mam :D
Miejmy nadzieję , że już w drugi dzień po wizycie PŁEMIEŁA w Bolesławcu w świat pójdzie radosna wieść o tworzeniu nowej wspaniałej RZECZYWISTOŚCI Huxleya :D
Pada do nóżek Stara Panna :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.