Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poskarżyli się na policję
~Jaskrawoniebieski Ligustr niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 14:28
Ustawa o Polcji panie i panowie... Zażalenie to możecie sobie pisać i w kiblu powiesić... Wielcy opozyjconiści...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobłękitna Tawuła niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 14:39
Mam żal do policji,po co są wyposażeni w środki przymusu?Wulgarne i chamskie zachowanie pod szpitalem powinno się spotkać z odpowiednią reakcją.Pałą po tych durnych łbach i tyle w temacie.
~~Przekrwiona Lilia niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 14:39
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Dolnośląskie na 2 miejscu w Polsce pod względem ilości zakażeń, a panie bez maseczek pod szpitalem wykrzykują w grupie kilkuosobowej, gdzie zasady i obostrzenia sanitarne? Narażają w ten sposób siebie, policjantów i mieszkańców. Powinni za to odpowiedzieć.

Warto poczytać, maseczki nie chronią przed wirusem.
~Purpurowa Cieszynianka niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 14:44
Jeżeli Prokuratura stwierdzi, że zażalenie jest bezzasadne , a tak właśnie bedzie, to też portal to opublikuje? Widze ze jak i jeden tak i drugi maja jakieś problemy Policji i chyba innych podobnych służb. Moze pozniej przeczytamy... jednak słusznie legitymowani... Czy tak będzie
~Ciemnobrązowa Mięta niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 14:59
Wielka mi afera na sto fajerek. Trudne sprawy. Policja jest dla was stanowczo pobłażliwa. Stanowczo.
Też mam kilka zastrzeżeń co do funkcjonowania naszego rządu, ale wy nie stanowicie dla niego żadnej alternatywy. Jakby takim jak wy oddano władzę to z równie dobrze śmiało można by już ogłosić upadek Państwa Polskiego i powstanie nowego frajerskiego landu niemieckiego z tanią siłą roboczą.
26 kwietnia 2021r. o 15:11
Tak, a propo. Na zdjęciu obok faceta chcącego dorwać się do koryta i jakiegoś atencjusza znajduje się jakaś pani bez maseczki? Skoro nasi wojownicy są tacy wyczuleni na prawo, to może przy okazji należy ukarać grzywną panią, że łamie prawo.
~~Ognistoczerwony Sumak niezalogowany
26 kwietnia 2021r. o 15:13
~Ciemnobrązowa Mięta napisał(a): Wielka mi afera na sto fajerek. Trudne sprawy. Policja jest dla was stanowczo pobłażliwa. Stanowczo.
Też mam kilka zastrzeżeń co do funkcjonowania naszego rządu, ale wy nie stanowicie dla niego żadnej alternatywy. Jakby takim jak wy oddano władzę to z równie dobrze śmiało można by już ogłosić upadek Państwa Polskiego i powstanie nowego frajerskiego landu niemieckiego z tanią siłą roboczą.

WY ,WAS ,WY......W du. pę sobie wsadź te WY.
26 kwietnia 2021r. o 15:17
"wy" znaczy w tym przypadku pożyteczni id***i.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Orange zaprasza