#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 maja 2021r. o 16:54
Bogu Horusie ...wcześniej znany jako Falco ... miszczu zdania a małej litery i ortografii ... kiedy rozprawa ?
Ale powiem Ci Droga Miss ... ten tekst i interpretacja ... wzruszył mnie , ponieważ od lat studiuję Stary Testament i hinduskie Vedy .
Posłuchaj proszę i pooglądaj obrazki :)
Jeśli mówimy o prywatnej Jeruszaleim :) ... to mogę powiedzieć tylko tak ... wciąż nic nie wiem , a Janusz.T wie wszystko ... wie nawet kiedy będę miał zamiar pierdnąć i pójść po piwo :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 maja 2021r. o 17:22
Szanuję Miss , a ciebie Parówa skopię .... kwestia czasu :)
Jam cierpliwy cham i prostak ... u nas na rampie wszyscy tacy ... Słoniu trochę się wyłamuje :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 maja 2021r. o 18:10
Horus napisał(a): co zrobisz?
:D
ty jesteś normalny? :D
skopię ... umiesz czytać ... bochaterze z klawiatórką ?
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 maja 2021r. o 19:28
Gdybym wziął to nie było by kogo kopać Parówa :D
Nie wezmę . Obiecuję :)
Dopisane 12.05.2021r. o godz. 19:28:
... ale kiedy Parówa będę miał zaszczyt spotkać cię w realu ?
Radka nie musisz się bać . Obiecuję nie wezwie . Ja wystarczę Parówa :D
daj mi go na dwa,trzy dni a pozna prawdziwy smak roboty....
powiem mu o tacie co to jego matkę opisuje tutaj publicznie jako ''sukę ''
co ty na to? :D
twoja ''droga miss'' :D wie o tym że ty masz ''dar'' odnoszenia się tak do kobiet?
jej też zasadzisz ''nóż w plecy''?....;D
no bo kwiaty chcesz jej już wręczać...
wszystko idzie na ''przelew'' to skąd ty wytrzepiesz z dziesięć złotych ?
na zrzutkę na rampie liczysz?...;D
~Granatowoszara Surfinia niezalogowany 12 maja 2021r. o 20:29
Tops writing what is essay plan job love $17 reviews () Columbus
how to write thematic essays
how to write nursing essay
cheap essay writer service
best essay writer service
how to write an informative essay outline (10 tips) rafal reyzer
Argument free what is essay plan help writing $14 admission ? Coney Island
admission essay writing service рџЋЃ best admissions help online
Custom what is essay plan ideas persuasive introduction $29 outline : Totowa
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.