Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polskie dzieci w roli królików... doświadczalnych

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 maja 2021r. o 23:27
Horus napisał(a):
~~Mysi Żeniszek napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Ognistorudy Rokitnik napisał(a):

Panna coś tu mi nie gra, z dość pewnego źródła wiadomość otrzymałem
że jesteś po pierwszym szczepieniu??
A może nie pamiętasz ??;);)

tak jak nie chodzi w masce...;)

Parówa , a widziałeś mnie kiedyś w OP Jeden na Twarzy ?

To co pierd...olsz ciumasku :D

Kiedy rozprawa Parówa ... bo wióry będą się sypać . Albo ty , albo ja ... wióry będą się sypać i to jest najdelikatniejsza forma jakiej może urzyć cham i prostak :D

Być może rację ma Jurek , że trolla trzeba zignorować , ala ja się lubię chandryczyć :D

Dopiero dzisiaj odkrywam swą prostacką i chamską naturę :)

Masz w pier... d ... ol Parówa .... tylko nie wiem gdzie i kiedy :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladozielony Szarłat niezalogowany
11 maja 2021r. o 23:36
[img=1565869202_nirq8cw.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 maja 2021r. o 7:22
~~Bladozielony Szarłat napisał(a): [img=1565869202_nirq8cw.jpg]

Tak ... dziękuję Szarłat ... gdybyś chciał/a dostąpić o łelity na rampie :D ... to melduj się pod 507413106 ... won z eksperymentem medycznym .

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Piernikowy Szczypiorek niezalogowany
12 maja 2021r. o 9:08
Agresywny personel szpitala broni tajemnicy budynku szpitalnego
https://youtu.be/guEHN003xk4
~Sepiowa Trzmielina niezalogowany
12 maja 2021r. o 11:14
https://ocenzurowane.pl/nowa-przyszlosc-bedziemy-musieli-trzymac-sie-z-dala-od-ludzi-ktorzy-zostali-zaszczepieni/?fbclid=IwAR2hzZjU51acOgZDT5PVouEUGxvfMjQWPVAe2Jpz5XlSZMPGCWWGMSkpKZA
13926
qwax_
12 maja 2021r. o 17:12
Taki krótki klip z sytuacji w szpitalach covidowych ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
211
skorn
12 maja 2021r. o 17:20
[img=1620832762_967ho5m.jpg]

praca lekka i przyjemna

<i>
22258
#Horus nieaktywny
12 maja 2021r. o 17:40
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Bladozielony Szarłat napisał(a): [img=1565869202_nirq8cw.jpg]

Tak ... dziękuję Szarłat ... gdybyś chciał/a dostąpić o łelity na rampie :D ... to melduj się pod 507413106 ... won z eksperymentem medycznym .

Miłego :)

ty ...
a jak z tym twoim kumplem od którego w pierogarni przy Kubika chciałeś pożyczać kasiorę?

chciałeś go naciąć na nadciągający ''koniec świata''

do dzisiaj drzemy z tego ''łacha '' :D

bo to widzisz ten grajdołek taki malusi ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo