Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

POLSKI ŁAD=DOBRY RZĄD

22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 10:41
~Ognistoczerwony Dąb napisał(a): Seven up podrożał to fakt to rozumiem, wyjaśniłeś super, po co te hitlerowskie wstawki?
Tylko dlatego że soczek zresztą niezdrowy (szczególnie dla dzieci) podrożał?

podwyżka dla mnie seven up'a to wrćz katastrofa...

jeśli tego nie rozumiesz...;D
ale niezdrowa jest również Rama z jej olejem palmowym i wszelkie inne szyneczki i baleroniki ....
pszeniczka i ztkoz Ukrainy też nie jest wolna od pestycydów i wszelkich ''modyfikacji''

a co do ''wstawki'' to nie jest ona żadna ''hitlerowska'' tylko podkreślam -moim zdaniem- jest to nawiązanie nazwą do czasów kiedy pod płaszczykiem ''noego ładu'' zaczęto lać na ulicach ''niepokornych'' ideologicznie ...;)
stąd chyba by lekko złagodzić wybrzmiewającą ''nutkę'' polski nie(rząd) poprzez swoich ''fiurerków'' nazwał to ''polskim ładem''

a to że piszę prześmiewczo o ''fiurerkach'' ?
mam do tego prawo obserwując to jak dzisiaj ''władzunia'' patrzy przez paluszki na wszelkiej maści międlarów czy bąkiewiczów nie wspominając o braunie...

ciekawe że wspomniałeś o moim napoju a jakoś nie zainteresowały cię podatki i ich liczba o której to wspomniałem...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawa Tunbergia niezalogowany
15 maja 2021r. o 10:45
Dziesięciolecia władzy PIS to już dramatyzowanie. Karzeł w końcu się przekręci bo już jest stary a wtedy jego pacynki skoczą sobie do gardeł i się powyrzynają. A unijne pieniądze? Na ile lat korumpowania sutenera im wystarczy to bezzwrotne 23 mld eur, na rok? (biorąc pod uwagę że dużą część rozkradną). Jednocześnie następuję zmiana pokoleniowa, wpływ Kościoła będzie systematycznie malał (czy ktoś badał jaka jest średnia wieku praktykujących? stawiam, że 60+). Także w dłuższej perspektywie jestem optymistą. Co nie zmienia faktu, że w najbliższych wyborach trzeba pokazać faka lewicy.
22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 10:45
PIS-PO-PRL napisał(a): Ten argument "bo niezdrowy"
nigdy już chyba nie przestanie mnie śmieszyć :D

laptopy też są niezdrowe i dzieciństwo naszym pociechom zabierają... no to sru, opłata reprograficzna :D

ręce precz od laptopów!!!!!
to znaczy ręce dzieciece ;)

można by było je wysłać na trzepaki osiedlowe ale ...po reformach i te poszły w pisDU bo to relikty komuny...:D
~Żółtopomarańczowa Dąbrówka niezalogowany
15 maja 2021r. o 10:46
No 30 tyś wolne od podatku. Ale co to przy programie Rafałka burdel w każdej dzielnicy Warszawy dla złoczyńców z LGBT to jest konkret .
18442
PIS-PO-PRL
15 maja 2021r. o 10:49
Od papieru ksero też ręce precz... nie będą nasze dzieci się nim bawiły ;)
bo na niego też chcą nałożyć tą opłata :D

a trzepak chyba na osiedlu staszica ostatnio widziałem. Stał dumnie koło śmietnika :D

PIS=PO=PRL
~Żółtopomarańczowa Dąbrówka niezalogowany
15 maja 2021r. o 10:57
Chłopie to są propozyce pani Łepkowskiej,Hołdysa całej tej POmylonej bandy psełdo artystów.
18442
PIS-PO-PRL
15 maja 2021r. o 11:08
Chłopie, nie wiedziałem że oni w rządzie zasiadają.
No albo minister Gliński jest taki "mientki" i się ugiął.
Albo taki gUpi że dał się przekonać.

Dopisane 15.05.2021r. o godz. 11:08:

"Na stronach rządowych poinformowano 1 grudnia ub. roku, że projekt ustawy o uprawnieniach artysty zawodowego zostanie wpisany do rządowego wykazu prac legislacyjnych"

Wina Tuska i artystów z PO :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 11:09
a pieprzyć to wszystko...
i ten nie (rząd ) i ten ich cały ''nowy ład'' :D

dwa redsiki i idziemy pospacerować i posiedzieć pod wiaduktem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.