Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ceny usług i towarów ostro w górę

11445
PanM
26 maja 2021r. o 12:02
Bez względu na poglądy polityczne i stosunek do religii wszyscy zauważają w jakim tempie rosną ceny usług i towarów . Wraz z nimi rośnie rozłam w społeczeństwie na popleczników i krytyków władzy.Co człowiek to inne zdanie w tym temacie. Polacy w różny sposób tłumaczą fakt że muszą słono płacić w lokalach gastronomicznych na targowiskach i za usługi.Może i Ty masz jakieś sensowne wytłumaczenie tej nagłej lawiny podwyżek cen.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Prorok niezalogowany
26 maja 2021r. o 12:54
Nigdy nie doczekamy się tu ani Napoleona ani Piotra pierwszego.Jeśli już to nowego Stalinka. Polskie piekiełko górą.
~~bern niezalogowany
26 maja 2021r. o 18:30
To jest ta pierd...na pis-dzielska "dobra zmiana"!
~~Nie pacz niezalogowany
26 maja 2021r. o 19:26
~~bern napisał(a): To jest ta pierd...na pis-dzielska "dobra zmiana"!

A jak było za poprzedników ?
~~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
26 maja 2021r. o 21:07
Miska ryżu dla każdego.
~~To ja niezalogowany
27 maja 2021r. o 8:55
Ostatnio w jednej z lokalnych piekarni za dwa krojone chleby i chałkę zapłaciłam 15,10 zł. Oddam 500+ w zamian za normalne ceny w sklepach. Do jednej kieszeni dadzą 500 zł, a z drugiej wyjmą 1000... A naród głupiutki się cieszy, bo dostał. Przy własnej działalności, też podnoszę ceny ze usługi, bo nie chcę obniżyć swojego poziomu życia. Inflacja szaleje, ceny usług i towarów coraz wyższe, machina się napędza.
~~Jedz zdrowo niezalogowany
27 maja 2021r. o 12:43
~~To ja napisał(a): Ostatnio w jednej z lokalnych piekarni za dwa krojone chleby i chałkę zapłaciłam 15,10 zł. Oddam 500+ w zamian za normalne ceny w sklepach. Do jednej kieszeni dadzą 500 zł, a z drugiej wyjmą 1000... A naród głupiutki się cieszy, bo dostał. Przy własnej działalności, też podnoszę ceny ze usługi, bo nie chcę obniżyć swojego poziomu życia. Inflacja szaleje, ceny usług i towarów coraz wyższe, machina się napędza.

Chleb jest niezdrowy bo gluten. Kup pół chleba i mniej zapłacisz. Kup sobie mięso i kapustę.
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
27 maja 2021r. o 13:02
~~Jedz zdrowo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To ja napisał(a): Ostatnio w jednej z lokalnych piekarni za dwa krojone chleby i chałkę zapłaciłam 15,10 zł. Oddam 500+ w zamian za normalne ceny w sklepach. Do jednej kieszeni dadzą 500 zł, a z drugiej wyjmą 1000... A naród głupiutki się cieszy, bo dostał. Przy własnej działalności, też podnoszę ceny ze usługi, bo nie chcę obniżyć swojego poziomu życia. Inflacja szaleje, ceny usług i towarów coraz wyższe, machina się napędza.

Chleb jest niezdrowy bo gluten. Kup pół chleba i mniej zapłacisz. Kup sobie mięso i kapustę.

Jesteś taki sam ... jak ci co tankują zawsze za 50 zł paliwo i mówią że nie zdrożało .

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza