Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stawiają słupki gdzie popadnie, a mieszkańcy pytają dlaczego i kto to wymyślił, dotarliśmy do prawdy
~~Mikoaj Broda niezalogowany
30 maja 2021r. o 8:59
Straż miejska nie reaguje na nieprzepisowe parkowanie więc powinni zostać rozwiązani. Słupki załatwią sprawę szybko i skutecznie. Na K. Miarki i Brody od tygodni stoi Renault na chodniku przy samym skrzyżowaniu. Zasłania widok i stwarza zagrożenie dla dzieci idących do szkoły i Miejscy tego nie widzą. Musi stać się tragedia, wtedy dopiero będzie reakcja?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ob niezalogowany
30 maja 2021r. o 8:59
Bolesławiec zamienia się w Słupsk
~~Mikoaj Broda niezalogowany
30 maja 2021r. o 9:02
Ziemia dla ziemniaków.
~~Ulla niezalogowany
30 maja 2021r. o 9:32
Policja i Straż w tym mieście nie istnieje , najlepiej ukarać jakiegoś dziada starego bo zapomniał pasy zapiąć gdy tymczasem ulicami pomykają zje...y Beemkami i Czereśniaki z DLW... W zasadzie dziki zachód i jak cieplej czubki na motorach . Tu nie ma żadnej Policji i SM, zapadli się gdzieś a wyciąg puszkę w piwem i spróbuj wypić ... Zapewniam was przyjadą jak Karabinierzy a jeszcze jesteś sam lub z kolegą i jesteś tzw. porządnym obywatelem...stoją wtedy ja esesmani i piszą ten swój raport jak to jesteś zagrożeniem a że całe bandy Szczyli chodzą stadami i piją piewsko ...nagle nie dodzwonisz się o interwencję .No to nie oczekujcie że słupki będą sensownie postawione bo oni są po studiach , po to kończyli studia bo myślenie to nie jest specjalność urzedasów .
~~Lawendowy Tamaryszek niezalogowany
30 maja 2021r. o 10:08
Lepsze czerwono białe niż słynne, wstrętne ceramiczne kolorki
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
30 maja 2021r. o 10:22
300 zł za słupek o wartości 120 zł.
Ci to wiedzą jak robić interesy.
~~pytanie do rjcw niezalogowany
30 maja 2021r. o 10:51
Mieszkam na wsi i opiekuje się moja schorowaną mamą. codzienne zakupy, wizyty u lekarzy czy fryzjera. Mama nie posiada auta, posiadam je ja. Dlaczego moja mama dla której jestem opiekunem nie ma prawa do karty parkingowej mieszkańca. Dlaczego dyskryminuje się takie osoby i zmusza rodzinę do dodatkowych wydatków. skoro płaci podatki w tym mieście to chyba ma prawo do skorzystanie z możliwości zaparkowania auta z którego korzysta w okolicach domu nie ponosząc opłat. Przecież to jest dyskryminacja osób takich jak moja mama. ciekawe co na to powie RPO
~~Marchewkowy Hebe niezalogowany
30 maja 2021r. o 11:11
~~Ulla napisał(a): Policja i Straż w tym mieście nie istnieje , najlepiej ukarać jakiegoś dziada starego bo zapomniał pasy zapiąć gdy tymczasem ulicami pomykają zje...y Beemkami i Czereśniaki z DLW... W zasadzie dziki zachód i jak cieplej czubki na motorach . Tu nie ma żadnej Policji i SM, zapadli się gdzieś a wyciąg puszkę w piwem i spróbuj wypić ... Zapewniam was przyjadą jak Karabinierzy a jeszcze jesteś sam lub z kolegą i jesteś tzw. porządnym obywatelem...stoją wtedy ja esesmani i piszą ten swój raport jak to jesteś zagrożeniem a że całe bandy Szczyli chodzą stadami i piją piewsko ...nagle nie dodzwonisz się o interwencję .No to nie oczekujcie że słupki będą sensownie postawione bo oni są po studiach , po to kończyli studia bo myślenie to nie jest specjalność urzedasów .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza