Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stawiają słupki gdzie popadnie, a mieszkańcy pytają dlaczego i kto to wymyślił, dotarliśmy do prawdy
~~baracuda niezalogowany
30 maja 2021r. o 11:41
a nie lepiej wszędzie postawić parkometry i odpowiednie znaki, więcej miejsc, większa rotacja , więcej kasy , tylko no tak trzeba kabelki pociągnąć do parkometrów co pewnie nie jest tańsze niż ustawienie słupków
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Alabastrowa Laurowiśnia niezalogowany
30 maja 2021r. o 12:22
Nie prościej nakazać mieszkańcom zezłomować wszystkie samochody
~~Grynszpanowy Pieris niezalogowany
30 maja 2021r. o 12:24
~~pytanie do rjcw napisał(a): Mieszkam na wsi i opiekuje się moja schorowaną mamą. codzienne zakupy, wizyty u lekarzy czy fryzjera. Mama nie posiada auta, posiadam je ja. Dlaczego moja mama dla której jestem opiekunem nie ma prawa do karty parkingowej mieszkańca. Dlaczego dyskryminuje się takie osoby i zmusza rodzinę do dodatkowych wydatków. skoro płaci podatki w tym mieście to chyba ma prawo do skorzystanie z możliwości zaparkowania auta z którego korzysta w okolicach domu nie ponosząc opłat. Przecież to jest dyskryminacja osób takich jak moja mama. ciekawe co na to powie RPO

~~Ty niezalogowany
30 maja 2021r. o 12:24
Co ?
~~pis to zooo niezalogowany
30 maja 2021r. o 12:40
zniesiony podatek od nieruchomości i darmowe parkingi to już przeszłość.
Biedny Polaku płać i płacz
~~Złotawordzawy Nachyłek niezalogowany
30 maja 2021r. o 12:59
Za darmowe autobusy dla starszych, ktorzy go wybierają w wyborach trzeba niestety płacić. Może w końcu ktoś ogarnie że trzeba chodzić na wybory.
~~Butelkowy Szczodrzeniec niezalogowany
30 maja 2021r. o 13:25
Pomysł może dobry - wykonanie do bani! Słupkizm. Obrzydliwe,kiczowate zawłaszczenie przestrzeni publicznej! Czy nie ma w Urzędzie Nieróbstwa plastyka/architekta/urbanisty, czy też rządzą nami miernoty,dyletanci i ofiary losu?
~~Nina niezalogowany
30 maja 2021r. o 13:29
Jednym słowem... idiotyzmy ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.