Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
25 marca 2023r. o 20:32
PIS-PO-PRL napisał(a): Przecież sam tu o impulsach mi opowiadałeś ;))
Może przypomnisz… bo zapomniałem :DDopisane 25.03.2023r. o godz. 20:14:Ps
A skoro o prostakach mowa… oj janie. Drugiego takiego jak ty, to ze świecą szukać ;)

Noo… a teraz popłacz, pokukizuj, coś tam pojęcz i obmyślaj jak przeprosić kazimierza.
Dużo wazeliny ci będzie potrzeba pewnie :D

''dulski'' ...stwierdzam raz jeszcze -jesteś zwykłym prostakiem co potwierdzasz powyższym kolejnym wpisem...

podłapałeś jedno słowo ale co ty byś o tym wiedział gdyby nie ta wykoszona łajza? ;D
a ja w prostactwie zawsze za tobą ...trudno cię dogonić...;D

coś ci napiszę i zapamiętaj bo jak widzę z pamięcią u ciebie nietęgo...;D
kiedyś przykładałem pewną wagę do tego by być tu zalogowanym...bo ja nie boję się otwarcie określać swoich poglądów zarówno ''politycznych'' jak i tego co tu się dzieje na forum czy w tym naszym grajdole...
teraz mi to ''wisi'' ...;D
zapewne zauważyłeś -a może nie bo o tym nie wspominasz ;D- że z Jurkiem zrobiono podobnie...
czy wytłumaczono to postępowanie chociażby w dziale technicznym?...po jakiego ''wuja'' istnieje ten dział skoro zadając tam pytanie nie można doczekać się odpowiedzi?...ile to miesięcy upłynęło jak pewna znana mi forumowiczka zadała pytanie ''kiedy wróci poczta'' i ją totalnie ''olano''?

to pokazuje jaki się ma szacunek do swoich odbiorców...

więc chłopie nie podniecaj się zbytnio i pisz ... puki możesz korzystaj z ''przywileju'' ;D

a teraz co?...ciach go sekatorem? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~JJJ61JJJ niezalogowany
25 marca 2023r. o 20:34
Chamstwo trzeba zwalczać chamstwem i nie zająknę się przy przedstawianiu prawdy o niektórych
25 marca 2023r. o 20:38
~~JJJ61JJJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~haha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): nie musi być zablokowany...obleśny grubas zawsze walił i wali z ukrycia ...
wtedy najłatwiej jest mu próbować opluwać innych ...jeszcze niedawno był taki gadatliwy a tu co?
kto uwierzy że nagle mu przeszło?
teraz u Jurka szuka poparcia i dla takiego te swoje ''wydmuszki'' dał by za to ogolić na suchara...;D

Ale znalazł sobie autorytet ,Malinowego Nosa .

Zacznij się martwić o swój autorytet przy następnym pobycie w Bolesławcu obiecałem odwiedzić
Przemysława z buteleczką koniaczka , oj przypuszczam niektórym będzie głupio po moim pobycie
spojrzeć Przemysławowi w oczy ………………D

Jurek...a zadałeś sobie może pytanie kto by chciał mu popatrzeć w oczy? ;D

ja ci tylko przypomnę to co nie kto inny a twój brat o nim pisał...
albo nie...przecież pamiętasz....;D
18442
PIS-PO-PRL
25 marca 2023r. o 20:46
No i się zapluł… znowu ;))
Janie… jak ci się tu nie podoba, to idź gdzie indziej, a nie jojczysz w kółko to samo.
Jak dziecko :D
Komu na złość robisz siedząc w moejscu które ci sie nie podoba? Które ma tyle wad? W którym nawet admin jawnie z ukrycia łacha z ciebie drze?
Taki stary a taki… no sam wiesz :D

Do jutra ;)
Bo jutra też będziesz tu jojczał
I tak do ussr anej śmierci :D

Dopisane 25.03.2023r. o godz. 20:46:

~~ZABLOKOWANY napisał(a): więc chłopie nie podniecaj się zbytnio i pisz ... puki możesz korzystaj z ''przywileju'' ;D

Dzisiaj tu jestem, jutro może mnie nie być. Dorum może istnieć a może jutro zniknąć.
Koło uja mi lata co się tu wyprawia, choć moderacja bywa irytująca nie powiem. Ale to lokalna, internetowa pipidówa i noe zamoerzam się przejmować prawami jakie tu panują.

Ale ty się podniecaj, przeżywaj… i tak skończysz w pokłonie przed kazimieezem… no przecież sam dobrze o tym wiesz ;))

PIS=PO=PRL
~~JJJ61JJJ niezalogowany
25 marca 2023r. o 20:50
~~ZABLOKOWANY napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~haha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): nie musi być zablokowany...obleśny grubas zawsze walił i wali z ukrycia ...
wtedy najłatwiej jest mu próbować opluwać innych ...jeszcze niedawno był taki gadatliwy a tu co?
kto uwierzy że nagle mu przeszło?
teraz u Jurka szuka poparcia i dla takiego te swoje ''wydmuszki'' dał by za to ogolić na suchara...;D

Ale znalazł sobie autorytet ,Malinowego Nosa .

Zacznij się martwić o swój autorytet przy następnym pobycie w Bolesławcu obiecałem odwiedzić
Przemysława z buteleczką koniaczka , oj przypuszczam niektórym będzie głupio po moim pobycie
spojrzeć Przemysławowi w oczy ………………D

Jurek...a zadałeś sobie może pytanie kto by chciał mu popatrzeć w oczy? ;D

ja ci tylko przypomnę to co nie kto inny a twój brat o nim pisał...
albo nie...przecież pamiętasz....;D

Janusz są osoby które Przemysław uważa za porządnych , cóż podyskutować nie zaszkodzi poznając zarazem Przemysława osobiście , jakoś mi się tak układa iż nie mam problemów z ludźmi dla innych kontrowersyjni , dla mnie zazwyczaj są to osoby
ciekawe ………D
25 marca 2023r. o 20:58
PIS-PO-PRL napisał(a): No i się zapluł… znowu ;))
Janie… jak ci się tu nie podoba, to idź gdzie indziej, a nie jojczysz w kółko to samo.
Jak dziecko :D
Komu na złość robisz siedząc w moejscu które ci sie nie podoba? Które ma tyle wad? W którym nawet admin jawnie z ukrycia łacha z ciebie drze?
Taki stary a taki… no sam wiesz :D

Do jutra ;)
Bo jutra też będziesz tu jojczał
I tak do ussr anej śmierci :D

a skąd taki wniosek że mi się tu nie podoba?...wręcz przeciwnie...
jest zabawnie ...;D ...i masz w tym swój niekwestionowany wkład...;D

teraz ty mnie chcesz gdzieś wysyłać?...gdzie ?...może na Madagaskar? ;D
czy teraz bo to modne do Rosji ...;D
a może właśnie ''na złość'' takim jak ty jestem tutaj i piszę to co myślę a nie to co ktoś chciałby usłyszeć...
jasne że forum ma sporo wad...i co ciekawe nikt z tych którzy nim zarządzają nie chce tego naprawić ...
pisanie że jest się ''numerem jeden'' to pewna manipulacja ...
musisz być blisko związany z adminem skoro nawet to wiesz że ''jawnie z ukrycia'' ;D... drze łacha...

hmmmm...''jawnie z ukrycia'' ...;D chłopie odstaw to co bierzesz ...;D
taki stary a ...sam wiesz...;D

jutro tu popiszesz?...ależ skąd ...
jeszcze dzisiaj to zrobisz...;D ;D ;D
25 marca 2023r. o 21:06
~~JJJ61JJJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a)

Janusz są osoby które Przemysław uważa za porządnych , cóż podyskutować nie zaszkodzi poznając zarazem Przemysława osobiście , jakoś mi się tak układa iż nie mam problemów z ludźmi dla innych kontrowersyjni , dla mnie zazwyczaj są to osoby
ciekawe ………D

Jurek ...nie będę tu się rozpisywał o tym dupku a i nie zamierzam cię odwodzić od chęci poznania typa...
to twoja sprawa...
a kogo on uważa za porządnych to się domyślam po tym jak kilku swoich znajomych poblokował na fb...
widocznie nie byli ''porządni'' ;D
jak myślisz?...dlaczego?

i to tyle...
~~Nie do wiary niezalogowany
25 marca 2023r. o 22:23
Podpora portalu zbanowana ?
Ale nam go żal. Kto nam będzie zaglądał do talerza ? Kto nas będzie zapisywał ? K
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.