PIS-PO-PRL napisał(a): Przecież sam tu o impulsach mi opowiadałeś ;))
Może przypomnisz… bo zapomniałem :DDopisane 25.03.2023r. o godz. 20:14:Ps
A skoro o prostakach mowa… oj janie. Drugiego takiego jak ty, to ze świecą szukać ;)
Noo… a teraz popłacz, pokukizuj, coś tam pojęcz i obmyślaj jak przeprosić kazimierza.
Dużo wazeliny ci będzie potrzeba pewnie :D
~~JJJ61JJJ napisał(a):Ktoś napisał: ~~haha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): nie musi być zablokowany...obleśny grubas zawsze walił i wali z ukrycia ...
wtedy najłatwiej jest mu próbować opluwać innych ...jeszcze niedawno był taki gadatliwy a tu co?
kto uwierzy że nagle mu przeszło?
teraz u Jurka szuka poparcia i dla takiego te swoje ''wydmuszki'' dał by za to ogolić na suchara...;D
Ale znalazł sobie autorytet ,Malinowego Nosa .
Zacznij się martwić o swój autorytet przy następnym pobycie w Bolesławcu obiecałem odwiedzić
Przemysława z buteleczką koniaczka , oj przypuszczam niektórym będzie głupio po moim pobycie
spojrzeć Przemysławowi w oczy ………………D
Jurek...a zadałeś sobie może pytanie kto by chciał mu popatrzeć w oczy? ;D
ja ci tylko przypomnę to co nie kto inny a twój brat o nim pisał...
albo nie...przecież pamiętasz....;D
~~ZABLOKOWANY napisał(a): więc chłopie nie podniecaj się zbytnio i pisz ... puki możesz korzystaj z ''przywileju'' ;D
~~ZABLOKOWANY napisał(a):Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~haha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): nie musi być zablokowany...obleśny grubas zawsze walił i wali z ukrycia ...
wtedy najłatwiej jest mu próbować opluwać innych ...jeszcze niedawno był taki gadatliwy a tu co?
kto uwierzy że nagle mu przeszło?
teraz u Jurka szuka poparcia i dla takiego te swoje ''wydmuszki'' dał by za to ogolić na suchara...;D
Ale znalazł sobie autorytet ,Malinowego Nosa .
Zacznij się martwić o swój autorytet przy następnym pobycie w Bolesławcu obiecałem odwiedzić
Przemysława z buteleczką koniaczka , oj przypuszczam niektórym będzie głupio po moim pobycie
spojrzeć Przemysławowi w oczy ………………D
Jurek...a zadałeś sobie może pytanie kto by chciał mu popatrzeć w oczy? ;D
ja ci tylko przypomnę to co nie kto inny a twój brat o nim pisał...
albo nie...przecież pamiętasz....;D
Janusz są osoby które Przemysław uważa za porządnych , cóż podyskutować nie zaszkodzi poznając zarazem Przemysława osobiście , jakoś mi się tak układa iż nie mam problemów z ludźmi dla innych kontrowersyjni , dla mnie zazwyczaj są to osoby
ciekawe ………D
PIS-PO-PRL napisał(a): No i się zapluł… znowu ;))
Janie… jak ci się tu nie podoba, to idź gdzie indziej, a nie jojczysz w kółko to samo.
Jak dziecko :D
Komu na złość robisz siedząc w moejscu które ci sie nie podoba? Które ma tyle wad? W którym nawet admin jawnie z ukrycia łacha z ciebie drze?
Taki stary a taki… no sam wiesz :D
Do jutra ;)
Bo jutra też będziesz tu jojczał
I tak do ussr anej śmierci :D
~~JJJ61JJJ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a)
Janusz są osoby które Przemysław uważa za porządnych , cóż podyskutować nie zaszkodzi poznając zarazem Przemysława osobiście , jakoś mi się tak układa iż nie mam problemów z ludźmi dla innych kontrowersyjni , dla mnie zazwyczaj są to osoby
ciekawe ………D
Jurek ...nie będę tu się rozpisywał o tym dupku a i nie zamierzam cię odwodzić od chęci poznania typa...
to twoja sprawa...
a kogo on uważa za porządnych to się domyślam po tym jak kilku swoich znajomych poblokował na fb...
widocznie nie byli ''porządni'' ;D
jak myślisz?...dlaczego?
i to tyle...