~~Zielonobiały Dziurawiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Agrest napisał(a): A po co ta klawiatura na tym parkomacie?
Trzeba wpisać numer rejestracyjny samochodu
~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.
~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.
~~Brunatnoceglasty Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.
Ktoś napisał: ~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.
Szanowni lokalni przedsiębiorcy, restauratorzy, przerzućcie wszystkie opłaty na Nas konsumentów to podziękujemy Wam omijaniem Waszych lokali szerokim łukiem :)
Widać że nigdy nie prowadziłeś żadnego biznesu. WSZYSCY przedsiębiocy przerzucą te opłaty na klienta, więc nie będziesz mieć wyboru. Chyba że na obiad i zakupy pojedziesz do innego miasta.
~~Kajo napisał(a): Ciekawe ile Szczyle zdewastują w jedną noc , już chodzą że spayami bo wakacje luz , bluz i trawka a jak coś nowe trzeba skopać i pomalować .
~~X napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Lobelia napisał(a): Nareszcie będzie normalnie.Ludziom dupska nie chce się ruszyć żeby przejść z ulicy na ulicę.
Tym którym nie chcę się przejść z ulicy na ulicę wystarczy że zaplacą 200 zł rocznie i nadal będą robić to samo. A ja, z okolicznej wsi będę musiał płacić rocznie prawie 3000 zł albo parkować 3 kilometry od centrum. Jeździć jak musiałem tak nadal będę musiał. Kiedyś była alternatywa w postaci MZK, ale po przerobieniu komunikacji na "darmową" kursy do okolicznych wsi przestały istnieć.