Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Parkomaty w Bolesławcu odsłonięte, zaczną działać. Od 1 lipca, Strefa Płatnego Parkowania dla bolesławian i przyjezdnych
~~Złoty Tulipanowiec niezalogowany
1 lipca 2021r. o 8:00
~~kierowca napisał(a): Słyszałam że opłatę można pobierać tylko za miejsca oznakowane do parkowania liniami na jezdni a tu takich nie widać a parkomat stoi ???
źle słyszałeś. Ale spoko, nie płać. Zapłacisz później więcej :)))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieska Żurawina niezalogowany
1 lipca 2021r. o 8:11
Przed Ratuszem nie ma parkometru ( pomyłka ?) zatem parkowanie jest za darmochę. Zapraszam na pizzę z darmowym parkowaniem. :)
~~Platynowy Mieczyk niezalogowany
1 lipca 2021r. o 9:16
Ruszycie się trochę, będziecie zdrowsi. Zaczyna się era aktywności uchowej a w mieście już jest luźniej, parkuję gdzie chcę i nie mam problemu ze znalezieniem miejsca.
~~JP niezalogowany
1 lipca 2021r. o 10:08
Czy padło już pytanie jaki jest koszt wykonania, następnie stałej obsługi (koszty utrzymania) tego SPP
~~emigrant niezalogowany
1 lipca 2021r. o 10:08
Doskonale znam ten model parkometru. Nie znam bardziej awaryjnego urzadzenia. Juz po miesiacu nie bedzie rozpoznawal monet a przyciski, ktorymi chcemy wybrac czas postoju rowniez przestana dzialac. W Wielkiej Brytanii pozbyto sie wszystkich tego typu parkometrow. Domyslam sie, ze odbyl sie tu jakis przetarg i ze byly to najtansze urzadzenia? Wszyscy rezygnuja z tego typu maszyn na rzecz aplikacji i platnosci online.
~~Fioletowoczarna Lobelia niezalogowany
1 lipca 2021r. o 10:18
Jakoś tak dzwnie pusto się zrobiło na ulicy gdzie mieszkam.
~~Szaropopielata Słonecznica niezalogowany
1 lipca 2021r. o 10:32
~~Brunatnoceglasty Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.

Ktoś napisał: ~~Kremowa Śliwa napisał(a): Niestety będą tez podwyżki, przedsiębiorcy , którzy maja firmy w Rynku przerzucą opłatę parkingową na Klientów, w moim przypadku 240 /mc.
Szanowni lokalni przedsiębiorcy, restauratorzy, przerzućcie wszystkie opłaty na Nas konsumentów to podziękujemy Wam omijaniem Waszych lokali szerokim łukiem :)

Już po covidzie ceny z kosmosu to jeszcze ludziom dowalić .... będą puste lokale w mieście ....dobre czasy się już dawno skończyły....
~~Jan niezalogowany
1 lipca 2021r. o 10:46
Mili Państwo. Dziś rozwiozłem dzieci do przedszkola i musiałam zapłacić za parkowanie. Przed godzina 15 również muszę po nie jechać i kolejny bilet.
Co mam w tym przypadku zrobić.??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.